Natalie ligt voldaan in ons hotelbed

Weekendje weg met mijn beste vriendin

Natalie staat al een tijdje droog en ik neem haar mee naar de stad van de liefde. In Parijs ontdekken we elkaar, maar daar blijft het niet bij.

Op naar Parijs!

Het kleine rode autootje van Natalie rijdt de straat in. Ik geef Wilbert een kus en ren met mijn volgepropte koffertje naar de deur. Mijn hartsvriendin zwaait en toetert enthousiast als ze me ziet en ik loop naar de auto. "Heb je er zin in!?" roep ik enthousiast. Natalie lacht en knikt. Die kan wel een uitje gebruiken. Na haar scheiding zat Natalie in zak en as. Voor zover ik weet, heeft ze alleen maar thuisgezeten. Hoog tijd om daar verandering in te brengen dus! Dolblij was ze toen ik haar een weekendje weg naar Parijs gaf voor haar verjaardag. Ze is hier echt aan toe. En ik ook, want ik wil mijn vrolijke vriendin terug. Natalie start de auto en we zwaaien nog even naar Wilbert die voor het raam staat. Tijdens de rit naar Parijs hebben we alle tijd om bij te kletsen. Ik ben benieuwd of Natalie alweer een beetje open staat voor wat actie. "En ga je nog een mooie Fransman aan de haak slaan?" plaag ik haar. Natalie lijkt er niet echt gevoelig voor te zijn. "Non, merci!"

Uit eten

Het is al laat in de middag als we eindelijk ingecheckt zijn in het pittoreske hotelletje. Snel kleden we ons om en gaan op zoek naar een restaurant. Vlak bij het hotel zit een leuk restaurantje met een grote bar ernaast. We besluiten naar binnen te gaan en leggen in ons beste Frans uit dat we willen eten. Met een ongemeende glimlach brengt het jonge meisje ons naar een tafel voor twee. Het eten gaat er goed in na zo'n rit. Na het eten verplaatsen we ons naar de bar naast het restaurant, waar het inmiddels gezellig druk is geworden. Het is blijkbaar Happy Hour. We bestellen een cocktail en bekijken de rest van het publiek. Behoorlijk gemengd, van oude mannetjes tot groepjes studenten. We drinken snel onze cocktails op en bestellen er nog één. Altijd profiteren van het Happy Hour! Het is een tijd geleden dat we zo samengezeten hebben, dus we hebben veel te bespreken met elkaar. Het éne na het andere drankje gaat erin en we kletsen honderduit. Hoe meer drank erin gaat, hoe harder we beginnen te lachen. En dat blijft niet onopgemerkt.

Twee mannen schuiven onze kant op en trekken onze aandacht. Ons gesprek valt onmiddellijk stil. "Are you from the Netherlands?" vraagt één van de mannen aan ons met een Frans accent. We knikken en giechelen. "So many pretty ladies in the Netherlands," flirt de man. Zijn vriend knikt bevestigend en bekijkt ons van top tot teen. Na zo'n lange dag in de auto, ben ik wel toe aan een beetje sensatie. "Pretty men in France," reageer ik zelfverzekerd terwijl ik hem geil aankijk. De man komt wat dichter naar me toe en legt zijn arm achter me neer. Ik duw mijn borst iets opzij zodat hij goed in het decolleté van mijn jurkje kan kijken. Daar maakt hij gretig gebruik van. Zijn hand verplaatst hij subtiel naar mijn rug en streelt me zachtjes. De andere man schuift richting Natalie, maar die doet snel een stap opzij. Ze is duidelijk niet onder de indruk. Als de man die tegen mij aan staat een onverstaanbare grap maakt, lach ik hard. Mijn hand leg ik tegen zijn borst en laat deze direct weer naar beneden van hem afglijden. "Wat denk je? Kunnen we nog wat gezelschap gebruiken vannacht?" vraag ik giechelend aan Natalie. Haar ogen worden groot en ze zet een geïrriteerde blik op. "Nee Sofie, ik wil dat niet, ik ben niet zoals jij," bijt ze me toe. Zoals ik? Zegt ze nu dat ik een sletje ben? "Kom, we gaan terug naar het hotel," vervolgt ze. Ik haal mijn schouders op en neem afscheid van de mannen.

Samen naar bed

Terug in het hotel doen we snel onze pyjama aan. Ik heb een zwarte babydoll meegenomen en Natalie komt uit de badkamer in een groen nachthemd. Tegelijk stappen we in het niet al te grote tweepersoonsbed. Het grote witte laken glijdt over ons heen. "Zou je het echt gedaan hebben?" vraagt Natalie ineens vanuit het niets. "Wat?" vraag ik verbaasd. "Zo'n vreemde vent meenemen," verduidelijkt ze. Ik denk na. Waarschijnlijk wel, maar ik zit niet te wachten op een preek. Ik negeer haar vraag en vertel over mijn eerdere avonturen met vreemde mannen. Natalie had mijn verhalen altijd raar gevonden, maar nu lijkt ze er alles over te willen horen. Misschien komt het door de drank of doordat we ontspannen in het donker lagen. Ik vertel haar in geuren kleuren hoe de massage met Jochem uit de hand gelopen was. Het windt me op en zachtjes laat ik mijn hand over mijn slipje glijden. Het voelt alsof ik het hele avontuur opnieuw beleef.

"Lig je nou... uh... te vingeren?" vraagt Natalie ineens. Ze moet het schurende geluid van mijn hand langs het laken gehoord hebben. Ik lach zenuwachtig. "Sorry," beken ik blozend. Natalie slikt, maar ze moet lachen. De drank lijkt goed ingewerkt te zijn. "Heb je wel eens een vrouw zien vingeren?" vraag ik haar. Ze schudt haar hoofd. "Ik ook niet, nooit seks gehad met een vrouw ook," zeg ik. Ik heb wel eens wat filmpjes gekeken natuurlijk, maar dat telt niet. "Zou je het willen?" vraagt Natalie voorzichtig. Is dit nu een uitnodiging, nieuwsgierigheid, of is ze bang dat ik haar aan ga randen als ze slaapt? "Ik zou wel eens een vrouw willen zoenen," antwoord ik. "Gewoon om te weten hoe het is." Natalie draait haar hoofd naar me toe. Ik kijk haar aan en we beginnen te lachen, zonder dat we precies weten waarom. Dan uit het niets duik ik naar voren en duw mijn lippen tegen die van haar. Ze verstijft even, maar dan zoent ze me terug. Kort en krachtig. Onze lippen glijden van elkaar af en ik bijt op mijn onderlip. Haar lippen waren zo zacht, zo fijn. Dan legt Natalie haar hand op mijn hoofd en duwt me naar haar toe. We tongen elkaar wild en ik voel onmiddellijk mijn tepels hard worden. Voorzichtig leg ik mijn hand op het nachthemd van Natalie. Ik voel ook haar tepels hard worden en laat mijn hand onder het shirt glijden. Haar buik is goed strak getraind. Ze heeft duidelijk niet stil gezeten na de scheiding. Dan pak ik haar borst vast en begin deze te masseren. Uiteraard sla ik haar tepels niet over.

De kamer is vergeven van geilheid en we ontdekken elkaars lichaam. We laten onze vingers door elkaars poesje glibberen en kreunen zachtjes. "Lik me," zeg ik tegen Natalie. "Jij eerst," zegt Natalie een beetje geschrokken van het idee. Ik giechel en draai me zodat Natalie mijn kutje kan likken en ik die van haar. Ik heb nog nooit een poesje van zo dichtbij gezien. Het gevoel van mijn tong in haar spleetje is onbeschrijfelijk. Ik lik het zoete geil van mijn lippen en begin haar steeds wilder te likken. Mijn geilheid wordt beantwoord door de tong van Natalie. Niet veel later komen we bijna tegelijk klaar. Ik geef haar nog een kus en proef m'n eigen geil. We zeggen niets tegen elkaar, maar vallen in een diepe slaap.

Spijt?

Ik word wakker door het geluid van de douche. Als ik mijn ogen open, zie ik dat Natalie al uit bed is. Ik herinner me de afgelopen nacht en krijg het warm. Hopelijk heb ik hiermee niet onze vriendschap verkloot. Ben ik te hard van stapel gelopen? Snel loop ik naar de badkamer. Als ik de deur opendoe, zie ik hoe Natalie zorgvuldig haar poes aan het scheren is. Ik geniet van het uitzicht terwijl ik in de deuropening sta. Als Natalie opkijkt, wordt ze rood en kijkt weg. Ik kleed me uit en stap bij haar onder de douche. Ze kijkt me niet aan. "Heb je spijt van gisteren?" vraag ik voorzichtig. Ze kijkt me angstig aan. "Nee, ik twijfel alleen of ik wel hetero ben," antwoord ze met trillende stem. "En wat dan nog?" vraag ik haar. "Dan heb ik Remco toch jaren voor de gek gehouden? Geen wonder dat we uit elkaar zijn gegaan. Het lag allemaal aan mij." Ik geef haar een knuffel. "Lieverd, het lag niet aan jou. Als je al lesbisch bent, heeft Remco het blijkbaar nooit gemerkt. Dat zegt genoeg denk ik." Ze kijkt me aan. "En jij dan? Ben jij bi?" wil ze weten. "Ik houd gewoon van seks," zeg ik met een knipoog en Natalie moet lachen.

Tijd om te shoppen!

Natalie is haar zorgen snel weer vergeten door het overheerlijke ontbijt. Daarna pakken we onze spullen en lopen naar het centrum. Tijd om te shoppen! Wilbert had me zijn creditcard meegegeven, op voorwaarde dat ik alleen sexy dingen zou kopen. Hij had niet gezegd dat het voor mezelf moest zijn, dus ik besluit Natalie te trakteren op een nieuw setje. Ze moet lachen als ik haar uitdaag in de lingeriewinkel om wat geils te zoeken. Als ze aankomt met een BH uit de 'Essentials' collectie, kijk ik haar glimlachend aan. "We zijn hier om wat voor jou te kopen, niet voor je moeder, hè?" Natalie schiet in de lach, want ze weet dat ik gelijk heb. Ik neem haar mee naar de erotischere afdeling en trek een zwarte doorschijnende BH uit het rek met strikjes in het midden. Het bijpassende slipje is ook grotendeels transparant, maar bedekt net genoeg. "Ja doei, dat doe jij ook niet aan toch?" Ik rol met mijn ogen en kijk haar aan met een grijns van oor tot oor. "Prima, dan koop ik dezelfde," zeg ik resoluut. Met een klein tasje lopen we de winkel uit. De tijd is omgevlogen en we frissen ons nog even op in de hotelkamer. Ik geef Natalie haar nieuwe setje en verdwijn met die van mij naar de badkamer. Omgekleed en opgefrist kijken we elkaar in de ogen. Op naar een volgend avontuur?

Op stap

De fles wijn bij het avondeten was goed binnengekomen. Giechelend duiken we de dichtstbijzijnde bar in en bestellen het volgende wijntje. Ik kijk de zaak rond en zie twee knappe jongens zitten. Zodra ik oogcontact heb, kijk ik verlegen weg. "Die jongens daar links zitten naar ons te kijken," zeg ik tegen Natalie. Ze kijk naar de jongens en dan snel weer naar mij. Ik zie in mijn ooghoek hoe de mannen opstaan en richting de bar komen, waar wij staan. Ze bestellen wat te drinken en vragen of wij ook willen. "Nooit gratis drank afslaan," instrueer ik Natalie. We krijgen een goed vol glas en proosten met de mannen. Ze stellen zich voor, maar ik versta hun namen niet doordat het volume van de muziek omhooggaat. Ik zet mijn gele blik weer op en probeer de mannen te verleiden. Ik zie dat Natalie me nadoet. Ze heeft behoorlijk veel wijn op en is duidelijk aangeschoten.

Het volume van de muziek gaat omhoog en we komen los van de bar. Ik stap naar Natalie toe en begin met haar te dansen. Sexy laat ze haar handen langs mijn lichaam glijden. In een reflex leg ik mijn hand om haar nek en begin te zoenen. Natalie zoent me gelijk terug en heel even verdwijnt de muziek naar de achtergrond. Alsof we opstegen uit de menigte. De mannen hadden blijkbaar genoten. Nog voordat ik mijn ogen open kan doen, voel ik twee handen op mijn heupen. De mannen hadden ons blijkbaar verdeeld. Eéntje stond achter mij en de ander had zich achter Natalie verschuild. Ik duw mijn billen iets naar achteren en schuur tegen zijn piemel. Natalie kijkt me ondeugend aan en volgt mijn voorbeeld. Een flinke bobbel drukt tegen mijn kontje en dat is aan de overkant waarschijnlijk net zo. We draaien ons allebei om en dansen met onze toebedeelde partner. Ik leg mijn armen in zijn nek en voel zijn handen op mijn billen.

"En ben je lesbisch?" vraag ik plagerig. Natalie kijkt me ondeugend aan. "Er is maar één manier om daarachter te komen." Dat antwoord had ik niet van haar verwacht. Wie is hier nu het sletje? "Trio?" vraag ik hoopvol. Ik denk dat ze niet zo snel alleen met een man terug zou gaan naar de hotelkamer. En twee mannen vind ik stiekem ook een beetje te spannend. "Met welke van de twee?" vraagt ze. "Het is jouw feestje, dus kies maar!" Na enige twijfel kiest Natalie voor de man waar ze al mee had gedanst. Dat voelt waarschijnlijk het veiligste. "Maar jij moet het vragen hoor, dat durf ik echt niet," zegt ze. Zonder erbij na te denken stap ik naar de man toe, zoen hem op zijn mond en zeg: "want to fuck us?" De man is verward en twijfelt of hij me goed begrepen heeft. Hij wijst nog even naar zijn vriend, want daar is hij mee op stap. "You can call him later," zeg ik bot. De man weet dat er niet te onderhandelen valt en gaat snel akkoord. Natalie en ik slaan een arm om hem heen en begeleiden hem naar onze hotelkamer.

Mijn eerste trio

Zelfverzekerd strijk ik het pasje van de kamer langs de lezer naast de deur, maar stiekem kriebelt mijn hele buik. Een groen lampje brandt en ik hoor een klik. Ik duw de deur open en met z'n drieën lopen we de kamer in. De Fransman kijkt om zich heen en twijfelt wat hij moet doen. Snel duw ik hem in de fauteuil naast het bed en trek Natalie naar me toe. Ze begint me gelijk te zoenen. Onze tongen raken verstrengeld in elkaar. "Ik weet echt niet of ik hier klaar voor ben," hijgt ze in mijn oor. Ik kijk haar ondeugend aan, maar het lijkt me beter om Natalie eerst wat verder op te geilen, voordat we de vreemde man erbij betrekken. Die zit in de stoel te genieten hoe wij elkaar aflikken.

Ik zoen Natalie op haar wang, lik aan haar oorlel, kus dan haar nek en laat mijn hoofd verder zakken. Ik trek Natalies shirtje een stukje omlaag, zodat haar grote ronde borsten er een stukje bovenuit komen. Voorzichtig begin ik ze te zoenen en likken. Natalie kreunt zacht en duwt haar borsten naar voren. Haar handen laat ze door mijn haar glijden. "Oké, we gaan dit echt doen? " vraagt ze aarzelend. We gaan zitten op het bed en ik trek Natalies shirt uit. Haar nieuwe BH komt tevoorschijn en haar tepels prikken door het dunne stof. Hoewel ze alles toe laat, zie ik lichte paniek in haar ogen. "Laat je lekker gaan, schatje, je bent vrij en ik heb zin in je," moedig ik haar aan. "Ik ook in jou."

De man staat op uit zijn stoel en gaat naast Natalie zitten op het bed. Hij legt zijn hand op haar knie. Natalie lijkt te beseffen dat zij de enige is die uitgekleed wordt en grijpt snel in. Ze trekt mijn jurkje uit. Ik voel me zo ontzettend geil worden. Het nieuwe setje doet wonderen voor mijn zelfvertrouwen. De drank ook, eerlijk is eerlijk. Het lijkt wel alsof ik vergeet dat de Fransman ook mee zit te kijken. Echt lang kan ik niet van het setje genieten, want Natalie klikt mijn BH open. Ik laat hem naar beneden zakken en zie onze gast verlekkerd naar me kijken. Natalie is inmiddels ook behoorlijk geil geworden, of zoekt afleiding. Ze laat namelijk direct haar zachte lippen op mijn tepel zakken en begint te zuigen. Ik dacht dat mijn tepel al hard was, maar dit was next level. Ik voel haar tong rondjes draaien terwijl ze mijn andere borst gemasseerd. Als ik over haar hoofd heen kijk, zie ik hoe de Fransman inmiddels zijn broek laat zakken. Een aardige pik verschijnt en zachtjes trekt hij zich af. Als Wilbert dit had gezien, had hij waarschijnlijk hetzelfde gedaan.

Mijn poesje staat bijna in brand van geilheid. Ik duw Natalie een beetje van me af en ga op mijn knieën naast de man zitten. Mijn hoofd leg ik op zijn bovenbeen, terwijl hij zijn piemel rustig blijft masseren. Ik kijk Natalie met een geile blik aan en wenk haar. Ze beseft dat ze geen keuze heeft en laat haar hoofd op het andere been rusten. Snel duwt ze haar lippen naar voren en zoent mij. Ik voel de hand van de Fransman vlak naast ons over zijn pik strelen. Ik neem het over van hem en verplaats onze tongsessie voorzichtig richting zijn eikel. Natalie schrikt als ze de eikel tegen haar lippen voelt, maar herpakt zich snel. Samen likken we met onze tong de eikel en horen de man kreunen van geluk. Dan laat ik mijn hoofd zakken en zuig zachtjes op zijn ballen. Zijn pik wordt nog iets stijver en hij kreunt hard. Dan pakt hij Natalies hoofd en duwt haar over zijn pik. Precies de aanmoediging die ze nodig had en ze begint lekker te pijpen. Ze heeft duidelijk moeite om zijn apparaat in haar mond te houden en laat wat speeksel naar beneden druipen. Ik lik het op en besluit haar even af te lossen. Om en om pijpen we de man die waarschijnlijk nog nooit zoiets meegemaakt heeft.

Harde seks

Door al het likken word ik steeds geiler. Het is tijd dat de Fransman een wederdienst gaat bewijzen. Ik doe mijn slipje uit en duw de man achterover op het bed. Mijn knieën plaats ik naast zijn hoofd en laat mijn kutje boven zijn mond zweven. Vanuit deze positie kan ik mooi zien wat Natalie doet. Nog voordat ik goed zit, voel ik twee handen op mijn billen en wordt mijn poesje omlaag geduwd. Een vreemde tong likt het geil van mijn schaamlippen. Natalie wordt blijkbaar zo opgewonden van het tafereel dat ze zich ook helemaal uitkleedt. Ze gaat op de man zitten en laat moeiteloos de pik naar binnen glijden. Het is duidelijk dat ze bloedgeil is en gaat op en neer op de enorme pik. Ik word ondertussen wild gelikt en probeer de borsten van Natalie vast te pakken. Dat lukt nauwelijks omdat ze steeds harder heen en weer gaat. Het ziet er zo geil uit, dat het niet lang duurt voordat ik klaarkom. Hijgend en kreunend voel ik het geil uit mijn poesje druipen terwijl de man alles oplikt.

Als ik van hem afglij, laat Natalie zich over de man zakken en zoent hem. Hij laat zijn handen over haar rug en billen glijden. Het is geil om de twee bezig te zien, maar alleen toekijken is wat saai. Ik plaat mijn hoofd achter de twee en duw mijn tong in het gevecht. Iedere keer als de staaf van de Fransman uit het natte poesje van Natalie glijdt, lik ik hem af. En ik vergeet ook niet om het kutje van Natalie af en toe te likken. Die kermt het uit ondertussen. Blijkbaar windt het Natalie op, want ineens gaat ze met haar rug op het bed liggen en zegt: "Lik me klaar." Dat laat ik me geen twee keer zeggen en ik buig voorover om haar te beffen. Ik sta nog naast het bed en hou mijn billen zo hoog mogelijk. Twee handen pakken mijn heupen vast. Ik weet wat er gaat gebeuren en ben dan ook niet verrast als de Franse eikel zich tussen mijn schaamlippen perst. Ik kreun hard als hij me begint te stoten. Zijn heupen kletsen tegen mijn billen en ik moet moeite doen om mijn tong en aandacht bij Natalies kutje te houden. Die laat haar vingers vurig over haar clitoris glijden. Ik ben ondertussen alweer bloedgeil geworden. De man stopt zijn duim in mijn kontgaatje. Normaal ben ik er fel op tegen om dingen in mijn billen te stoppen, maar vanavond is zo opwindend, dat ik er niks van zeg. Het voelt best lekker en ik fantaseer hoe mijn poesje straks vol gespoten wordt. Als hij ineens zijn pik terugtrekt, ben ik dan ook teleurgesteld. Wat is er? En dan gaat er een pijnscheut door mijn lichaam. De man heeft in een vrij lompe stoot, zijn harde pik in mijn anus geduwd. Die protesteert hevig. Ik wil me omdraaien en hem in z'n gezicht slaan, maar Natalie grijpt mijn hoofd en duwt me in haar kutje. Ze duwt haar heupen omhoog en is aan het klaarkomen. De Fransman begint me in m'n kontje te neuken en gek genoeg went het snel. Als Natalie gillend klaarkomt en ik haar geil proef, word ik weer opgewonden. Ik besluit de man z'n ding te laten doen. Hoe langer hij doorgaat, hoe geiler ik word en begin langzaam m'n heupen heen en weer te bewegen zodat hij nog sneller in en uit m'n anus gaat. Ik vinger mezelf en voel de kloppende pik steeds sneller gaan. Dan komt hij met een luide kreun klaar en ik voel hoe mijn kontje zich vult met zijn zaad. Het druipt eruit zodra hij zijn pik terugtrekt. Over mijn poesje en mijn been. Ik zak in elkaar. "You can go now," hoor ik Natalie zeggen. De man pakt verbaasd zijn spullen en vertrekt snel. We kijken elkaar aan en lachen. "Zullen we maar gaan douchen?" vraagt Natalie. "Wil je eerst nog even een foto maken van mijn kontje vol met zaad?" Ik zie de geschrokken reactie van Natalie. "Wilbert vermoordt me als ik dit niet met hem deel," leg ik uit. Natalie twijfelt of het een goed idee is, maar doet wat ik haar vraag.

Terug naar huis

De volgende ochtend checken we uit en stappen de auto in. Onderweg naar huis stuur ik de foto van gisteravond naar Wilbert. "Wauw, ongelofelijke slet dat je bent," stuurt hij terug. Thuis aangekomen neem ik snel afscheid van Natalie, want ik zie Wilbert al voor het raam staan. Die heeft waarschijnlijk wilde plannen. En ik ook.