Erotische foto van Sofie in haar roze slipje

Vrijgezellenfeest

Op het vrijgezellenfeest van een vriendin, word ik behoorlijk geil. Als ik in een discotheek een knappe neger tegen kom, ontdek ik een nieuwe kant van mezelf.

Nieuw jurkje

Vanavond is het vrijgezellenfeest van Christel. Ze is al sinds het begin van de middelbare school samen en nu gaan ze eindelijk trouwen. We hebben een flinke groep meiden verzameld en vanavond verrassen we haar met een groot feest. Ik heb me niet bemoeid met de organisatie, maar weet wel dat er iets spannends geregeld is. Het zal mij benieuwen. Het enige dat ik momenteel spannend vind, is wat ik aan ga doen. Speciaal voor deze avond heb ik een nieuw jurkje gekocht. Het stofje voelt lekker aan, maar het is wel een beetje dun. Gelukkig is het hoogzomer en erg warm buiten.

Als ik het strakke jurkje aan heb, zie ik hoe mijn lingerie er overduidelijk doorheen komt. Het is geen gezicht, wat moet ik nu? Wilbert komt binnenlopen en kijkt bedenkelijk. "Ik denk niet dat je daar iets onder aan moet doen," zegt hij met een uitdagende lach op zijn gezicht. Hoewel ik het haat om hem gelijk te geven, ben ik bang dat het wel waar is. Zonder er verder woorden aan vuil te maken, doe ik mijn ondergoed uit en het jurkje weer aan. Stukken beter en je ziet er niets van.

Als ik de slaapkamer uit wil lopen voel ik de handen van Wilbert onder mijn jurkje verdwijnen. Hij grijpt mijn bil vast en fluistert in mijn oor: "je hebt toch nog wel even?" Ik draai me om en kijk hem geil aan. "Nee, maar ik ga flink dronken worden, dus wie weet heb je vannacht meer geluk."

BBQ met de meiden

We hebben ons verzameld bij een strandtent in Scheveningen. Het terras zit aardig gevuld, maar gelukkig hebben we gereserveerd. Terwijl we staan te wachten op de toekomstige bruid, voel ik hoe de wind mijn poesje streelt onder mijn jurkje. Het zorgt voor een tintelend gevoel en ik probeer mijn aandacht te verleggen door een gesprek aan te gaan met één van de andere meiden.

Eindelijk is Christel gearriveerd. Onder luid gejoel ontvangen we haar en voorzien haar van de nodige decoratie. Iedereen zal weten dat ze gaat trouwen. Dan nemen we plaats op het terras. Een ouder echtpaar kijk geïrriteerd. Die zitten natuurlijk helemaal niet te wachten op zo'n vrijgezellenfeest naast hun tafel. De organisator van het geheel legt uit dat we hier de avond gaan starten met BBQ. Waarschijnlijk was er geen budget voor een luxer diner. Ach, als het maar gezellig is.

Stripper op het terras

Als we uitgegeten zijn, wordt er nog een laatste ronde cocktails besteld. Want er moet gedronken worden vanavond! Inmiddels heb ik al aardig wat drankjes op, maar doe uiteraard gezellig mee. Even later verschijnt een man met onze cocktails op een groot dienblad. Dit was niet de ober, dat zag ik meteen. En ik was niet de enige die het op was gevallen, want iedereen kijkt elkaar zenuwachtig aan. Als alle drankjes uitgedeeld zijn, knalt ineens harde muziek uit de speakers. De zogenaamde ober draait zich om naar Christel en wijst haar aan. Dan begint hij te dansen. Ze schiet in de lach als ze beseft dat er gestript gaat worden. Onder invloed van de nodige alcohol, beginnen de andere meiden te joelen.

De stripper laat zich niet van zijn stuk brengen en voert rustig zijn act uit. Ik kijk toe hoe hij bij Christel op schoot gaat zitten, terwijl zij over zijn borst streelt. Ik word er opgewonden van en het herinnert me eraan dat ik geen ondergoed aan heb. Zou die stripper ook bij de rest langskomen? Het lijkt me heerlijk om zo'n gespierde vent aan te mogen raken. Mijn jaloezie wordt alleen maar groter als de stripper in een string voor Christel gaat staan. Het is duidelijk dat deze man een hoop in huis heeft. Dan verdwijnt het geheel achter een handdoek. Ik zie hoe zijn string op de grond valt. Hij heeft alleen nog een handdoek om en slaat deze nu open. Alleen Christel kan zijn pik zien en krijgt een kleur op haar wangen. Ik heb moeite om stil te blijven zitten, want ik kan niet zien wat er allemaal achter de handdoek gebeurt.

Dan sluit de stripper zijn act af. Het zal voor mij altijd een raadsel blijven wat zich achter die handdoek afgespeeld heeft. In mijn hoofd gaan de wildste dingen om en het maakt me ontzettend geil. Ik voel hoe mijn schaamlippen nat worden en het liefst zou ik die man naar me toe trekken en laten nemen. Natuurlijk doe ik dat niet, maar ik verlang er wel naar.

Dansen in de Beach club

Gelukkig is het feest nog niet voorbij. We rekenen af en vertrekken richting een Beach club in de buurt. Een DJ draait harde muziek en de voorzitter van ons clubje neemt de bestellingen weer op. Het is gezellig en we dansen uren. Ik voel me helemaal in mijn tweede jeugd als het zoveelste shotje voorbijkomt.

Het is al diep in de nacht als ik merk dat ik de aandacht trek van een donkere man. Misschien komt het door de drank, maar hij ziet er net zo gespierd uit als de stripper die ik eerder die avond had gezien. Ik kijk hem verleidelijk aan en hij stapt op me af. "Ik ben Ali, en wie is dit prachtige meisje?" vraagt hij beleeft. Ik kijk hem ondeugend en gevleid aan: "Sofie." Zonder verder veel te zeggen, dansen we samen. Ik zie een paar meiden uit ons groepje naar me kijken. Hoewel ik ze niet kan verstaan, weet ik precies wat ze zeggen. De meeste van mijn vriendinnen weten niets over mijn wilde avonturen en Wilbert die erop geilt als ik vreemdga. Ik ben ze ook geen verklaring schuldig. Ali danst dicht tegen me aan en pakt mijn heupen beet. Het voelt fijn om aandacht te krijgen van zo'n aantrekkelijke man.

Samen naar het toilet

"Sorry, ik moet even naar de WC. Ben je hier nog als ik terugkom?" vraagt Ali. Ik haal plagend mijn schouders op. Er komt een geile gedachte in me op als Ali wegloopt. Al de hele avond heb ik zin in seks en ik ben half dronken door alle drankjes. Even denk ik aan Wilbert en de andere meiden. Maar dan kies ik voor mezelf. Wilbert vindt het waarschijnlijk prachtig en die andere meiden merken toch niks. Gehaast loop ik achter Ali aan richting de toiletten. Ik zie nog net hoe hij naar binnen gaat en ik loop naar binnen bij de heren, alsof het de normaalste zaak van de wereld is. Gelukkig is het er vrij stil, in tegenstelling tot het damestoilet. Daar staan altijd meisjes voor de spiegel om nog een laatste poging te doen hun make-up te redden.

Ali ziet me binnen komen en kijkt me verbaasd aan. Ik zie hoe hij zijn koers bijstelt van het urinoir naar een gewoon wc-hokje. Hij doet de deur niet op slot en ik spring bij hem naar binnen. Ik begin hem te zoenen en merk dat hij oprecht verrast is. Snel draait hij het hokje op slot en pakt me vast. Het is hem duidelijk wat ik kom doen en hij heeft geen behoefte daarover in discussie te gaan. Ik voel zijn grote handen over mijn jurkje glijden. Hij pakt alles vast waar hij bij kan. Mijn rug, billen en borsten. Ik kreun zachtjes en wil maar één ding. Ik laat me door mijn knieën zakken en trek zijn broek en boxer in één keer omlaag. Met grote ogen kijk ik naar zijn penis. Die is nog maar half hard en nu al een indrukwekkende verschijning. De geruchten zijn dus echt waar, negers hebben de grootste.

Mijn handen vouwen zich om de enorme pik en begin hem af te trekken. Ali leunt met zijn rug tegen de zijkant van het WC-hokje en geniet van mijn pijpkunsten. Ik probeer hem zo geil mogelijk aan te kijken en mijn ogen smeken om zijn zaad. Helaas zonder succes. "Draai je om," fluistert Ali. Zonder vragen te stellen, buig ik voorover en zet mijn handen tegen de muur. Ik zet mijn benen iets uit elkaar en duw mijn billen omhoog. Helemaal klaar om voor het eerst door een neger geneukt te worden. Ali laat er geen gras over groeien en trekt mijn jurkje omhoog. Zijn hand verdwijnt tussen mijn benen en hij controleert hoe nat ik ben. Een overbodige controle en dat merkt hij gelukkig zelf ook. "Kom op," kreun ik zachtjes en ik voel hoe zijn gigantische pik naar binnen glijdt. Ik slaak een gilletje als hij zijn staaf heen en weer beweegt. Mijn ogen doe ik dicht en vanaf dat moment geniet ik alleen nog maar. Ali stoot steeds harder in mijn krappe kutje en het duurt niet lang voordat ik gillend klaarkom. Geschrokken hou ik mijn hand voor mijn mond. Zou iemand het gehoord hebben? Ach, wat maakt het ook uit?

Trillend op mijn benen draai ik me om en zoen Ali weer. Dan besef ik me dat hij nog niet is klaargekomen. Snel laat ik me weer op mijn knieën zakken en begin hem weer te pijpen. Hij pakt mijn hoofd vast en duwt zijn pik verder naar binnen. Als een gewillig slaafje doe ik mijn handen op mijn rug en kijk smekend naar boven. Even haalt hij zijn pik uit mijn mond, maar nog voordat ik iets kan zeggen, ramt hij hem diep in mijn keel. Tranen springen in mijn ogen en ik moet moeite doen om niet te kokhalzen. Ik voel zijn balzak tegen mijn kin stoten terwijl hij rustig door begint te neuken in mijn keeltje. Ik ben zo dronken dat het me allemaal niet uitmaakt. Het voelt heerlijk om zo gebruikt te worden. Weer eens wat anders dan dat softe gedoe van Wilbert.

Ali kreunt hard en een onbeschrijfelijke hoeveelheid zaad vult mijn mond. Het loopt er aan alle kanten uit. Mijn mond voelt verdoofd aan als hij zijn pik eruit trekt. Ik voel zijn zaad over mijn kin druipen, maar heb niet de kracht om mijn mond dicht te doen. "Dankjewel, schatje," zegt Ali en loopt dan het hokje uit. Ik knipper met mijn ogen. Gebeurt dit echt? Hij spuit mijn mond vol en loopt weg alsof er niets gebeurd is? Hij heeft me gebruikt en ik moet moeite doen om niet te huilen. Maar eigenlijk weet ik niet zo goed waarom. Misschien heb ik hem wel net zo hard gebruikt. Voordat er weer iemand anders het hokje in komt, maakt ik mijn gezicht schoon en loop snel naar buiten. De verbaasde jongen die ik tegenkom, werp ik achteloos toe: "oh, is dit de mannen?"

Blacklight verraadt

Terug op de dansvloer, ga ik weer helemaal op in de muziek. Het voelt alsof ik op wolken loop. Totdat één van mijn vriendinnen naar me toe komt. "Zo, je hebt je lekker laten gaan?" roept ze in mijn oor. Een gevoel van schaamte gaat door me heen. Hoe wist ze het? Had Ali het verteld? Dat lijkt me niet. "Ze hebben hier blacklight," verduidelijkt ze en kijkt naar mijn borsten. Ik volg haar blik en dan zie ik hoe dikke stralen zaad oplichten op mijn jurkje. "Ik kan beter gaan," stamel ik met een vuurrood hoofd. "Ja, succes thuis," antwoordt ze vol medelijden in haar stem. Ze heeft geen idee dat dit Wilberts grootste droom is.

Als ik thuiskom, ligt Wilbert al te slapen. Met mijn dronken hoofd loop ik overal tegenaan en hij wordt al snel wakker. "Ben jij dat?" vraagt hij slaperig. "Verwacht je nog iemand anders dan?" antwoord ik gevat. Dan plof ik naast hem neer op het bed en begin hem te zoenen. "Je ruikt raar," zegt Wilbert. "Dat zal het zaad van Ali zijn," leg ik uit alsof het doodnormaal is. "Mijn jurkje zit er ook helemaal onder." Wilbert schiet overeind in bed en knippert met zijn ogen. "Heb je iemand gepijpt?" vraagt hij enthousiast. "Ja, op de WC, en hij heeft me geneukt," zeg ik zonder blozen. "Je bent dronken hè?" zegt Wilbert. "Ja, dus dit is je kans om te doen wat je wil," zeg ik slaperig. Wilbert rukt het jurkje van mijn lijf en zoent me overal. Wat er daarna precies gebeurt, ontgaat me.