Verjaardagsfeest van Yusuf

Striptease op een verjaardagsfeestje

Mijn bull heeft me uitgenodigd voor een verjaardagsfeest van één van zijn vrienden. Tijdens het feestje laat ik mij van mijn beste kant zien.

Uitnodiging

Het is 7 uur 's ochtends als de wekker gaat. Ik heb onrustig geslapen en Wilbert bleef maar snurken. Ik moet eruit, maar heb absoluut geen zin. Verveeld pak ik mijn telefoon van mijn nachtkastje en zie een bericht van Quinten. Het is alweer even geleden dat ik de pik van mijn Afrikaanse bull in me gevoeld heb en ik verlang er hevig naar. "Hey schatje, één van mijn matties is jarig en geeft vanavond een dikke party. Kom je ook?" Snel open ik mijn agenda en zie dat ik geen afspraken heb. "Waar en hoe laat?" stuur ik terug. Het bericht wordt niet direct gelezen en ik ga er vanuit dat Quinten nog slaap. Met tegenzin sta ik op en ga douchen.

Pas tegen de middag, als ik al lang aan het werk ben, krijg ik een bericht terug van Quinten. Het feestje is in een kroegje in Rotterdam. "Hij heb die hele toko afgehuurd!" stuurt Quinten. Ik ken de kroeg niet, maar op de website ziet het er knus uit. Ik bevestig dat ik kom en maak vol zenuwen mijn werkdag af. Stiekem moet ik steeds denken aan de enorme pik van Quinten en hoe hij me de laatste keer zo lang en hard geneukt had in de douche.

Time to party!

"Kun je me wegbrengen?" vraag ik poeslief. "Moet ik je ook weer ophalen vannacht?" moppert Wilbert. "Misschien," antwoord ik ondeugend. Ik zie Wilberts ogen glimmen. Hij weet wat dit betekent en ik weet hoe opgewonden hij daarvan wordt. Snel kleed ik me om. Ik heb niet gevraagd wat de dresscode is, maar gezien de locatie, kan ik wel een leuk jurkje aandoen. Ik doe een felrood setje aan en een neutraal zwart jurkje. Het kanten randje van mijn BH komt er net niet bovenuit, maar als ik vooroverbuig, zie je hem wel. Genoeg om Quinten op te geilen.

In de auto vraagt Wilbert honderduit wat ik allemaal ga doen, maar antwoord kortaf dat ik dat nog niet weet. Als ik bij de kroeg aankom, zie ik dat het behoorlijk druk is. Buiten staat een groepje mannen te roken. Ze kijken me verlekkerd na als ik naar binnen stap. Even ben ik gedesoriënteerd tussen alle mensen, maar gelukkig hoor ik snel de vertrouwde stem van Quinten. Zijn vriend Tino is er ook. Mijn poesje wordt direct nat als ik terugdenk aan het triootje dat ik met hem gehad heb. Samen begeleiden ze me naar de jarige, welke ik een cadeaukaart geef die ik thuis nog in een la had liggen.

De avond vliegt voorbij als ik oude herinneringen ophaal met Quinten en Toni. De drank is afgekocht en dat is goed te merken aan het tempo waarop ik nieuwe glazen wijn aangeboden krijg. Alle geile herinneringen en de overvloed aan drank, maken me zo geil.

Weddenschap

Het is rond middennacht als er nog zo'n twintig tot dertig mensen over zijn in de kroeg. Grotendeels donkere mannen. Het voelt alsof ik in de hemel ben. Hoewel het ook kan zijn dat ik gewoon stomdronken ben. Mijn herinneringen zijn vaag, maar ineens verklaart Tino dat hij zeker weet dat de omtrek van zijn bierglas groter is dan de hoogte. Ik moet lachen en verklaar hem voor gek. Je ziet toch zo dat dat nooit kan? Maar hij blijft volhouden. Ik moet nog harder lachen en zeg dat hij het lekker op moet meten als hij zo dom is. "Goed, maar als ik gelijk heb, geef jij onze jarige job een lapdance!" roept hij. Ik proest het uit en zonder na te denken, accepteer ik de uitdaging. Tino pakt een servetje van de bar en rolt hem langs de bovenkant. "Tot hier dus?" vraagt hij uitdagend. Ik knik, waarna hij het servet uitrolt en naast het glas houdt. Mijn ogen worden groot. "Wauw, je had gelijk! Hoe kan dat nou?" roep ik verbaasd. Ervan overtuigd dat hij een truc heeft uitgehaald, meet ik het zelf ook nog een keer na. Maar hij had gelijk.

"Nou Sofietje..." zegt Tino. Ik kijk hem vragend aan. "Wat? Je bent onze weddenschap toch niet vergeten?" lacht hij. "Ga maar zitten, Yusuf," roept hij naar de jarige. Ik kijk smekend om me heen, in de hoop dat iedereen ineens begint te lachen en zegt dat het natuurlijk niet hoeft. Maar dat gebeurt niet. Er wordt geklapt en gejoeld, dus ik heb niet veel keus. Ik besluit me niet te laten kennen en eervol ten onder te gaan.

Dansen, meisje

Ik begin langzaam met de muziek mee te dansen en loop naar Yusuf. Vlak voor hem draai ik me om en laat mijn handen over mijn heupen glijden terwijl ik mijn billen draai. Ik dans rustig verder en voel hoe iedereen naar me kijkt. De meeste mannen kijken verlangend, terwijl ik één van de weinig vrouwen hoor zeggen: "wat een hoer, joh!" Ze heeft gelijk en ik kan er niets aan doen, maar het maakt me geil. Langzaam trek ik mijn jurkje omhoog en schud met mijn billen als ze tevoorschijn komen. "Damn," hoor ik Yusuf zuchten. Sexy trek ik de rest van het jurkje over mijn hoofd en laat het op de grond glijden. Mijn witte lichaam met een knalrode lingerie, lichten op in het duistere café.

Uiteraard moet er bij een lapdance op schoot gezeten worden, dus ik plaats mijn benen naast die van Yusuf en laat mijn billen op zijn knieën zakken. Hij legt zijn handen op mijn heupen en ik leg mijn armen op zijn schouders. Mijn borsten zijn centimeters verwijderd van zijn gezicht. Hij kijkt me onderzoekend aan, niet wetende hoe ver hij kon gaan. Ondertussen ben ik zo geil geworden dat ik mijn borsten in zijn gezicht duw. Ik pak ze vast en klem zijn neus ertussen. Al snel begint hij ze te zoenen. Zijn stoppelbaard prikt, dus ik deins een beetje naar achteren, terwijl ik hem lachend aankijk.

Op de achtergrond hoor ik mijn publiek klappen. Blij dat het erop zit, ontspan ik en vraag aan Yusuf of hij ervan genoten had. Een glimlach verschijnt en ik voel zijn hand over mijn rug glijden. Ik reageer niet en voel hoe hij mijn BH losknipt. Verontwaardigd kijk ik hem aan, maar moet dan stiekem ook wel lachen. Wat maakt het ook eigenlijk uit. Ik laat de BH naar beneden glijden en duw mijn borsten weer in zijn gezicht. Yusuf sabbelt op mijn steeds harder wordende tepels. Ik wil hem nog wat verder teasen en draai me om. Met mijn handen bedek ik mijn borsten en duw mijn billen tegen zijn pik. Zijn enorme stijve valt niet te verbergen en ik dans zachtjes op en neer. Als ik moe begin te worden, sta ik op en besluit dat het mooi geweest is.

Mijn ogen speuren de grond af, op zoek naar mijn BH. Net als ik hem zie liggen, voel ik de handen van Yusuf over mijn heupen glijden. Hij wil me vast terugtrekken denk ik, maar dat is niet helemaal waar. Ik voel hoe hij mijn string naar beneden begint te trekken. Snel laat ik mijn borsten los en probeer mijn slipje vast te grijpen, maar ik ben te laat. Verslagen door drank en geilheid, geef ik me over. De geilende ogen van het publiek, maken me nog hitsiger en ik besluit ze de volledige show te gunnen. Ik trek mijn slipje helemaal uit en gooi hem naar een groepje mannen. In mijn ooghoek zie ik hoe ze erom vechten. Ondertussen buig ik voorover als traktatie voor de jarige. Hij gromt en pakt mijn billen vast. Ik laat me weer op zijn schoot zakken en we spelen nog een tijdje verder. Ik voel zijn handen over mijn hele lichaam gaan. Geen plekje slaat hij over.

Einde van het feestje, of begin?

Steeds meer mensen vertrekken, terwijl ik bij de gastheer op schoot blijf zitten. Bij hun vertrek krijg ik soms nog een complimentje of bedankje. Het streelt mijn ego en een enkeling streelt ook iets anders. Als alleen Yusuf, Quinten, Tino, ik en nog een andere man overblijven, komt de barman dat het tijd is om af te sluiten. Snel pak ik mijn BH en jurkje en kleed me aan. Mijn string kan ik helaas nergens meer vinden. Tino is vanavond de Bob en biedt aan om ons allemaal thuis te brengen. We stappen in zijn auto. Omdat ik de kleinste ben, moet ik in het midden achterin.

Quiten zit naast me duwt vrijwel direct mijn jurkje weer omhoog. Geil als ik ben, sla ik mijn armen om Quinten en de andere man naast me en spreid mijn benen. Ik begin Quinten te zoenen en voel zijn vingers mijn kletsnatte kutje binnendringen. Eerst één vinger, maar al snel komt er een tweede bij. De andere mannen kijken toe. Dan haalt Quinten zijn vinger uit mijn spleetje en duwt deze tegen mijn mond. Gretig lik ik mijn vocht van zijn vingers. Ondertussen voel ik de vingers van de andere man in mijn gaatje verdwijnen. Ik begin hem nu ook te zoenen, terwijl Quinten zijn lippen verplaatst naar mijn borsten. Ik geniet intens van de aandacht en kom klaar op de achterbank van de aftandse Mercedes.

Yusuf's huis

We arriveren bij het huis van Yusuf en hij stapt uit. "Komen jullie nog mee?" vraagt hij schijnheilig. "Ja," roep ik direct. Eenmaal binnen gaat het snel. Iedereen heeft inmiddels wel begrepen wat een slet ik ben en hoe geil ik ben. Binnen een paar minuten lig ik op het bed van Yusuf met een grote pik in mijn mond, één in mijn hand, één in mijn poes en de grootste in mijn kont. Om en om pijp ik de mannen naast me en het duurt niet bijzonder lang voordat ik de eerst golf zaad in mijn mondje voel. Terwijl het zaad over mijn lippen weer naar buiten komt, komt ook Tino klaar en spuit mijn gezicht onder. De andere twee mannen laten ook niet lang meer op zich wachten en belonen me met hun witte goud in mijn gaatjes. Voldaan zak ik in elkaar en we drinken nog wat.

"Ben je er weer klaar voor?" vraagt Quinten. "Altijd," kreun ik zachtjes. De mannen neuken me om de beurt en ik kom meerdere keren klaar. Compleet afgewerkt, ga ik douchen en kruip daarna nog even bij Yusuf in het bed. Heel even sluit ik mijn ogen en knuffel het gespierde lichaam.

Goeiemorgen

Een wildvreemde man komt aangelopen en duwt me op de grond. Ik ben verward en kijk om me heen. Ik zie Wilbert en een paar collega's. Ze kijken me niet aan en lopen gewoon langs. Ik lig midden op de stoep, helemaal naakt. De man die me tegen de grond duwde, gaat op zijn knieën voor me zitten en begint me te likken. Eerst mijn borsten en dan mijn buik. Ik wil hem van me afduwen, maar ik ben verlamd. Langzaam verdwijnt zijn hoofd tussen mijn benen en hij duwt ze opzij. Ik voel zijn tong over mijn lipjes glijden. Eerst voorzichtig, maar dan steeds wilder. Mijn ademhaling wordt zwaarder. Ik wil gillen en roepen om hulp, maar het enige dat uit mijn mond komt, is een kreun.

Het lijkt eeuwen te duren tot mijn ogen ineens openspringen. Ik kijk om me heen. De stoep en alle mensen zijn verdwenen. Tussen mijn benen zie ik het dekbed bewegen. Ik trek het opzij en daar ligt Yusuf. Ik had gedroomd. Hoe laat is het? Versuft kijk ik om me heen. "Hoe laat is het?" vraag ik nu hardop. "Tijd om nog eens lekker genomen te worden," fluistert Yusuf. Hij klimt omhoog en ik voel zijn harde piemel tussen mijn benen. Ik denk niet te lang na en leg mijn handen op zijn rug. De enorme pik verdwijnt in me en rustig stoot hij tegen mijn schaambeen. Diep, hard, maar langzaam. Ik kreun en smeek hem om sneller te gaan. Dat doet hij. Steeds sneller en harder duwt hij zijn geile pik in mijn poes. Kreunend kom ik klaar en duw hem van me af. Mijn poes staat in de fik. "Nu al?" vraagt Yusuf beteuterd. "Niet meer in m'n kutje," smeek ik hem. Hij grinnikt en commandeert me om op mijn handen en knieën te gaan zitten. Van nature duw ik mijn billen omhoog naar hem. Zijn pik is nog glad van mijn vocht. Hij duwt hem in mijn anus. Even hap ik naar lucht, maar dan voel ik de eerste stoot en sluit mijn ogen. Ik probeer zo veel mogelijk te ontspannen. Yusuf heeft een groot uithoudingsvermogen, maar uiteindelijk hoor ik hem kreunen. Flinke stralen zaad vliegen over mijn rug. Als bedankje slaat hij me met zijn vlakke hand op mijn bil.

Taxi

Ik haast me naar de badkamer om weer te douchen. In de spiegel zie ik zijn handafdruk op mijn bil staan. Ik ben benieuwd hoelang die blijft staan. Zou Wilbert hem straks nog kunnen zien? Na het douchen kleed ik me weer aan en stuur een berichtje naar Wilbert waar hij me op kan halen. Ik zie dat hij de avond ervoor nog foto's van zijn pik gestuurd heeft. Grappend laat ik ze aan Yusuf zien. Net als ik mijn ontbijt op heb, belt Wilbert aan. Yusuf doet open en begroet Wilbert. "Hé, de man met de micropenis die zich aftrekt op foto's van zijn vrouw!" gilt hij uit. Wilbert kijkt me verwijtend aan. "Moet je maar wat zuiniger op je foto's zijn," lach ik gemeen. "Maar vriend, hé, wacht even," zegt Yusuf. "Kijk, hier heb je een filmpje van je vrouw. Kun je je de volgende keer weer aftrekken," smaalt hij. Verbijsterd kijk ik naar het schermpje van Yusuf's telefoon. Ik zie mezelf in m'n rode lingerie, in de kroeg, terwijl ik mezelf op Yusuf's schoot laat zakken. Hoe had ik zo stom kunnen zijn. Natuurlijk had iemand me gefilmd. Die stomme drank! Ik ga nooit meer drinken! Ik moet beter na blijven denken!