https://www.pexels.com/nl-nl/foto/vrouw-liggend-op-wit-bed-860590/

Op blind date met mijn nieuwe bull

Wilbert heeft een blind date voor me geregeld. Hij heeft de date echter veel meer beloofd dan ik eigenlijk van plan was.

Blind date

"Heb je vrijdagavond al wat te doen?" vraagt Wilbert. "Uh, nee, volgens mij niet, hoezo?" vraag ik achterdochtig. Het blijft een beetje stil en ik zie Wilbert twijfelen. Hij wil zeker weer terug naar die swingersclub? Ik voel een kriebel door mijn buik gaan bij de gedachte. Het was de vorige keer behoorlijk uit de hand gelopen. "Je wil toch mijn hotwife zijn?" vraagt Wilbert een beetje onzeker. Dit gaat dus weer over seks. Ik rol met mijn ogen en kijk hem uitdrukkingsloos aan. "Ja, nou, weet je, ik heb dus op een forum iemand ontmoet met wie ik dat besproken heb," zegt Wilbert terwijl hij even slikt en probeert mijn reactie te polsen. Hoewel ik best wel weer zin heb in een avontuurtje, laat ik niets blijken. "En?" vraag ik ongeduldig. "Nou, hij wil je wel een keer ontmoeten." Even wordt het stil. Dan vervolgt Wilbert: "Vrijdag misschien al?" Ik weet niet goed hoe ik moet reageren. Ik krijg het warm, maar ergens wil ik het niet. Waarom ben ik nou zo'n enorme slet?

"Hoe zie hij eruit?" vraag ik om mijn antwoord uit te stellen. "Dus je staat ervoor open?" vraagt Wilbert gretig. "Misschien," zeg ik, "maar hoe ziet hij eruit?" "Dat weet ik niet," zegt Wilbert, "het is een blind date!" Ik kijk hem met grote ogen aan. "Meen je dit? Je wil me op seksdate sturen met iemand die ik nooit gezien heb?" vraag ik hem vol ongeloof. "Je hoeft geen seks te hebben," zegt Wilbert gelijk. "Je kunt toch kijken hoe het loopt?" Ergens is het wel een heel spannend idee. In de swingersclub heb ik ook seks gehad met mannen die ik amper bekeken heb. Hoe erg was dit dan? "Goed, maar als ik ga, wil ik seks," klap ik eruit. Wilbert glimlacht gespannen als hij het vuur in mijn ogen ziet.

"Hoe laat en waar wil hij afspreken?" vraag ik. "Om negen uur bij Café Soir," zegt Wilbert. Ik kijk hem verbaasd aan. Moet hij dit niet eerst vragen? Waarom weet hij dit al? "Sorry, ik wist al dat je ja ging zeggen," grinnikt Wilbert. "Oh, en hij wil dat je geen ondergoed aan doet en een kort zwart jurkje." Ik bijt op mijn lip. Stiekem hou ik er wel van als een man de leiding neemt, maar dit was wel veel gevraagd voor een eerste date.

Café Soir

Zenuwachtig zit ik naast Wilbert in de auto. Hij brengt me naar Café Soir. Waarschijnlijk om er zeker van te zijn dat ik ga. "Ik word al geil als ik naar je kijk," fluistert Wilbert. Dat snap ik wel, want door de autostoel is mijn korte zwarte jurkje nog verder omhoog gekropen. Mijn schaamlippen komen er bijna onder vandaan en mijn tepels prikken door het dunne stofje. Ik had helaas geen tijd om iets degelijkers te halen en wil mijn blind date niet teleurstellen. "We zijn er," roept Wilbert enthousiast. De auto stopt en de zenuwen gieren door mijn lijf. Ik geef Wilbert een kus op zijn wang en kijk hem verliefd aan. "Veel plezier, schatje," zegt hij. Als ik de auto uit stap, voel ik een koude vlaag wind langs mijn vochtige poesje gaan.

Mijn hoge hakken tikken op de rode klinkertjes als ik naar het café loop. Het is een vrij doorsnee café, ietwat chique en zakelijk, maar wel gezellig. Ik ben op zoek naar Quinten van 38 jaar. Hij is kaal en zou een zwart overhemd aan moeten hebben. Mijn ogen schieten door de zaak heen, maar ik zie hem niet. Dan gaat ineens een hand omhoog. Een grote donkere man zit aan het tafeltje in de hoek en kijkt me een beetje twijfelend aan. Ik loop naar hem toe en als ik dichtbij genoeg ben, vraagt hij: "Sofie?" Gelukkig, het is de goede. Ik lach breed en ga zitten. Ik had helemaal niet verwacht dat het een zwarte man zou zijn, dat had Wilbert er wel bij mogen zeggen.

We bestellen een flesje wijn en al snel raken we hevig in gesprek over van alles. Op natuurlijke wijze weet Quinten het gesprek naar mijn leven als hotwife te wenden. Ik vertel hem oppervlakkig over mijn eerdere uitstapjes. "Ik begreep van je man dat je er vaak over fantaseert om eens door een echte grote pik genomen te worden?" Ik verslik me in mijn wijn. Wat had Wilbert allemaal gezegd tegen deze man? Kon ik hier nog onderuit? Ik begin te blozen en voel mijn blote poesje tintelen. "Ja," fluister ik zachtjes. Ik wil Quinten niet teleurstellen. "En je bent bereid om goed naar me te luisteren?" Ik krijg het nu wel heel warm. Ik heb geen idee wat Wilbert allemaal gezegd heeft, maar ik word nu wel heel zenuwachtig. "Je hebt tot nu toe in ieder geval goed geluisterd," vervolgt Quinten terwijl hij met een flauwe glimlach naar mijn borsten staart. Snel sla ik mijn armen over elkaar om mijn harde tepels te verbergen. Daardoor ontstaat een flink decolleté. "Zullen we dan maar eens naar mijn huis lopen?" glimlacht Quinten. Ik krijg amper lucht en heb geen idee wat ik moet zeggen. Verward sta ik op en loop gehoorzaam met Quinten mee.

Mijn bull Quinten

Onderweg naar het huis van Quinten, slaat hij zijn arm om mijn middel. Ik sla voorzichtig mijn arm om die van hem. Ik voel zijn gespierde lichaam. De gedachte dat ik met deze man meega, maakt me ontzettend opgewonden en het liefst zou ik gelijk boven op hem springen. Zijn hand glijdt naar beneden, over mijn billen. Dan gaat hij onder mijn korte jurkje en pakt mijn bil vast. Al mijn spieren spannen bijeen en ik voel de wind langs mijn billen gaan. Ik word vuurrood bij de gedachte dat iedereen achter ons mijn billen kan zien.

"Luister, ik wil wel even goede afspraken maken," zegt Quinten. "Ben je bereid om je echt helemaal over te geven aan me?" vraagt hij. "Uh, ik denk het wel," fluister ik zonder goed te beseffen wat hij vraagt. "Dus je begrijpt dat ik niet iemand zoek die even aan d'r trekken wil komen, maar echt een sletje dat alles doet dat ik vraag?" vraagt hij nu nog duidelijker. Ik schrik ervan, maar ben inmiddels zo geil dat ik deze kans niet wil laten lopen. "En als ik iets echt niet wil?" vraag ik. Quinten lacht. "Je blijft de baas over je eigen lichaam natuurlijk, maar laat ik heel duidelijk zijn: néé betekent wegwezen." Mijn hart begint als een gek te kloppen. Was dit echt wat Wilbert had afgesproken? Wil hij echt dat ik Quintens slaafje word? Ik slik en krijg het nog warmer dan ik het al had. Ik knik zachtjes. "Oké," fluister ik.

21 Centimeter

In het appartement van Quinten, kalmeer ik weer een beetje. Het is opgeruimd en schoon. Niet wat ik direct verwacht had van de grote man met een arm vol tatoeages. Voorzichtig kijk ik rond, tot ik het warme lichaam van Quinten tegen mijn rug voel drukken. Zijn handen glijden over mijn strakke buikje, naar mijn benen. Zijn lippen duwt hij tegen mijn nek en begint me zachtjes te kussen, terwijl zijn handen weer omhooggaan richting mijn borsten. Ik voel hoe hij mijn jurkje zachtjes mee omhoog trekt, waardoor mijn billen en poesje nog bloter worden. Vluchtig kijk ik naar het raam om te controleren of iemand me kan zien. Ik zie een weerspiegeling van mezelf met de grote man achter me. Het maakt me opgewonden en mijn tepels worden hard als Quinten zijn vingers er overheen laat glijden.

"Ben je er klaar voor?" vraagt Quinten. "Ja," antwoord ik snel. Ik kan niet wachten om te ontdekken wat hij in zijn broek heeft verborgen. "Laat maar eens zien wat je kan dan," zegt Quinten terwijl hij me omdraait en op mijn knieën begeleidt. Mijn poesje is kletsnet en ik ben tot alles bereid. Geil kijk ik naar boven en doe mijn mond open. Quinten doet zijn broek open en haalt gelijk zijn pik tevoorschijn. "21 Centimeter, helemaal voor jou, sletje," klinkt zijn zwoele stem. Ik schrik bij de gedachte hoe groot deze pik zou gaan worden, maar veel kans om na te denken krijg ik niet. Quinten pakt mijn haar vast en slaat met zijn pik tegen mijn wang. Een zachte kreet ontsnapt uit mijn mond. Dan doe ik mijn mond wijd open en voel hoe zijn staaf in mijn mond zakt. Heerlijk om zo onderdanig te zijn.

Minutenlang laat ik mijn tong over zijn pik glijden. Stiekem wil ik wel meer dan dit, maar besluit gehoorzaam de instructies te volgen. Ik probeer zijn pik zo diep mogelijk in mijn mond te nemen, maar het ding is enorm. Net als ik denk hij er maximaal in zit, roept Quinten: "Zo, en nu lekker diep, schatje." Mijn ogen worden groot en ik wil zeggen dat het niet verder gaat, maar krijg geen kans. Quinten pakt mijn hoofd met beide handen vast en begint nog harder te duwen. Ik probeer met alle macht te voorkomen dat ik moet kokhalzen. In plaats dat ik hem van me af probeer te duwen, duw ik juist mijn hoofd nog verder naar hem toe. "Goed zo, sletje, goed oefenen," hoor ik Quinten fluisteren.

Dan haalt hij zijn pik uit mijn keel en begint zich af te trekken. Draden slijm komen mee uit mijn mond. "Mondje open," commandeert Quinten. Natuurlijk gehoorzaam ik en niet veel later voel ik de dikke stralen sperma over mijn gezicht. Met mijn tong probeer ik zo veel mogelijk van mijn lippen af te likken. Ik ben zo geil dat ik bijna spontaan klaar ga komen. Ik wil opstaan, maar Quinten duwt me terug. "Eerst schoonmaken, bitch," zegt hij fel. Bang om hem teleur te stellen, lik ik zijn pik zo goed mogelijk schoon en zuig er nog een keer hard op. Dan loopt hij weg, terwijl ik nog op mijn knieën zit.

Televisie kijken

Quinten ploft neer op de bank en wenkt me. "Kom bij me zitten." Ondertussen drukt hij de TV aan en zapt naar een programma vol stelletjes wiens relatie op de proef gesteld wordt. "Als jij daar zou zijn, zou je na dag één al die mannen al gehad hebben," schatert Quinten. Ik krijg een kleur en kijk naar beneden. Daar zie ik hoe dikke stralen sperma opdrogen op mijn jurkje. Ik probeer ze weg te vegen, maar het wordt alleen maar erger.

Terwijl we TV kijken, streelt Quinten mijn hele lichaam. Een half uurtje later, loopt de eerste relatie stuk in het programma. Een verleidster klimt boven op een jongen die in het bubbelbad zit. Wat er onder water gebeurt is niet zichtbaar op camera, maar laat weinig tot de verbeelding over. "Dat zou ik ook wel willen," zegt Quinten. Ik glimlach naar hem. Eindelijk! Onhandig maak ik het knoopje van zijn broek open en duw hem omlaag. De enorme pik komt snel overeind als ik hem streel. Quinten pakt me vast en trekt me op zijn schoot. Doordat ik mijn benen uit elkaar moet doen, kruipt mijn jurkje gelijk omhoog en Quinten laat zijn vinger langs mijn natte kutje gaan. "Eens kijken of we die kapot kunnen maken," lacht Quinten. Ik word nog geiler van die gedachte en haal mijn borsten uit het jurkje. Quinten duwt zijn neus erin en sabbelt op mijn tepels. Ik kreun zachtjes en trek zijn shirt uit. Het gespierde bovenlichaam schittert in licht en ik leg mijn handen op zijn borst. Zijn pik wordt steeds harder en duwt tegen mijn poesje. Ik kom iets omhoog en met één soepele beweging duw ik zijn enorme staaf van 21 centimeter in mijn onschuldige spleetje.

Ik kreun en gil tegelijk. Het doet zeer, maar voelt ook ontzettend lekker. Ik ben niet het stille type, dus slaak wel vaker een kreetje, maar nu kan ik niet stoppen. Ik blijf maar gillen, kreunen en "oh ja" roepen, terwijl ik op en neer glij. Quinten heeft zijn handen op mijn billen en duwt me zachtjes omhoog en omlaag. Dit is zo lekker en hij gaat zo diep naar binnen. Ik kom bijna klaar en schreeuw het uit: "Ja, neem me zo hard als je kan, oh ja!" Ineens tilt Quinten me op en zet me op de bank. Doggystyle. Ik sluit mijn ogen en duw mijn billen naar achteren. Ik voel een koude klodder op mijn billen vallen. Een hand volgt en begint te masseren. "Nee, sorry, dit kan ik niet, alsjeblieft," jammer ik. "Je mag altijd weglopen," zegt Quinten met een grote glimlach en duwt een vinger met de gel in mijn anus. Mijn spieren trekken samen en een tinteling gaat door mijn vagina. Ik ben al zo ver gekomen, ik wil dit afmaken. Ik laat mijn hoofd op de bank zakken en bijt op mijn lip. Dan voel ik de gladde eikel tegen mijn billen duwen. "Ontspannen, babe," fluistert Quinten. Ik doe mijn best en voel een pijnscheut door mijn darmen gaan als zijn pik steeds verder in mijn kontje gaat.

"Auw, het doet zo'n zeer, alsjeblief, stop," roep ik, maar Quinten begint langzaam te stoten. Met één hand houdt hij mijn billen vast en met de ander masseert hij mijn kutje. "Wil je weg dan?" vraagt Quinten plagerig. Ik reageer niet meer en voel hoe mijn onderlichaam verlamt. Ik hoor alleen nog maar het geluid van mijn kontje die tegen de heupen van Quinten kletsen. Niet veel later voel ik hoe het warme zaad van Quinten mijn kont in stroomt. Langzaam trekt hij zijn pik eruit en klopt hem af op mijn billen. Ik kom gillend klaar op de drie vingers van Quinten die in mijn kutje zitten en zak dan in elkaar.

Bericht van Wilbert

"Hey schatje, gaat alles goed? Hoe laat zal ik je komen halen?" lees ik op mijn telefoon. Het bericht is al een uur oud. Daarna heeft Wilbert nog een paar berichten gestuurd. Hij is duidelijk bezorgd. "Ik breng je zondagavond wel thuis," zegt Quinten die over mijn schouder meeleest. Ondeugend kijk ik naar Quinten. "Maak eens een foto van me." Ik trek mijn jurkje nog wat schever en ga op de bank liggen met mijn ogen dicht. Even later stuur ik de foto naar Wilbert, inclusief het bericht: "Ik breng haar zondag wel thuis."

Als ik de volgende dag weer een beetje op sterkte ben, word ik gelijk weer stevig aangepakt door Quinten. Hij vult al mijn gaatjes en steeds vaker maken we een foto of zelfs filmpje. "Een leuke herinnering voor later," belooft Quinten. Eerst maken we alleen foto's en filmpjes met mijn telefoon, maar later ook met die van hem. Soms stuur ik een foto door naar Wilbert, die alleen maar vragen terug blijft sturen. Ik ben helemaal verliefd. Niet op Quinten, maar op zijn lichaam.

Zaterdagavond gaan we uit eten. "Maar ik kan niet in deze jurk de deur uit, hij zit onder het zaad!" protesteer ik. Gelukkig heeft Quinten overal aan gedacht en er komt een nieuwe outfit tevoorschijn. Ik weet niet wat ik moet zeggen en krijg het warm. Het rode rokje dat hij tevoorschijn haalt is nog korter dan mijn jurkje en het witte truitje komt tot net boven mijn navel. Blijkbaar heeft Quinten niet overal aan gedacht, want ondergoed ontbreekt. Aangezien ik niet heel veel keuze heb, doe ik de kleren aan en kijk in de spiegel. Mijn tepels schijnen door het truitje heen en ik kijk hulpeloos naar Quinten. "Je bent prachtig!" stelt hij me gerust. Hij haalt een kettinkje tevoorschijn en doet hem bij me om. Het is een zilveren schoppen-symbool met de letter Q in het midden. Wilbert heeft me daar ooit al eens iets over verteld. Het betekent dat je een hotwife bent. In het restaurant word ik door iedereen aangestaard. "Ze zijn jaloers," stelt Quinten me gerust. Het maakt me onzeker, maar tegelijkertijd bloedgeil en trots.

De volgende dag brengt Quinten me weer naar huis in mijn eigen jurkje. Als ik binnenkom, zie ik de ogen van Wilbert gelijk naar de spermavlekken gaan. "Je hebt het leuk gehad," hakkelt hij. Ik kijk hem uitdagend aan. "Ik heb nog nooit zulke goeie seks gehad," antwoord ik vol zelfvertrouwen. Zijn mond zakt open en hij wil me vastpakken. "Ander keertje, lieverd," fluister ik. Hoewel ik eigenlijk niet weet of Wilbert me ooit nog klaar kan laten komen.