Erotische foto van Sofie in haar roze slipje

Online vreemdgaan

Mijn man weet me te overtuigen om online met een vreemde te flirten. Dat loopt al snel uit de hand als mijn flirt ook foto's wil delen.

Anoniem chatten

Twee maanden geleden zaten Wilbert en ik nog in het zonovergoten Albufeira, maar dit weekend staat er niets anders dan regen op de agenda. Geen feestjes, geen uitjes, geen bezoek, alleen regen. Zeker op dit soort dagen, denk ik graag terug aan onze zonnige vakantie. De vakantie waar ik voor het eerst vreemdging. Nou, vreemdgaan was het niet echt, want Wilbert wilde het graag. Toch voelt het zo.

Wilbert is onze vakantie blijkbaar ook nog niet vergeten en fluistert in m'n oor of ik zin heb in een avontuurtje. Ik kijk hem vragend aan. "Wat had je precies in gedachten?" Ik zie hem twijfelen. "Heb je geen zin om weer met een andere jongen te flirten?" antwoordt hij voorzichtig. Ik moet lachen. "Dat zou je wel geil vinden zeker? Maar nee, ik ga niet daten ofzo." Wilbert denkt na. "En online? Beetje op Tinder spelen?" vraagt hij. "Maar die jongens zijn toch alleen maar uit op een date? Daar heb ik echt geen zin in," antwoord ik afwijzend. "Of anders gewoon een online chat ergens? Gewoon beetje geil praten met vreemden?" stelt Wilbert voor. Ik voel er weinig voor, maar aangezien ik toch niks beters te doen heb, besluit ik het spelletje mee te spelen.

Het duurt niet lang voordat Wilbert een website gevonden heeft en ik krijg de laptop voor me. Wilbert kijkt gespannen mee over mijn schouder. Ik probeer met wat mensen een gesprek aan te gaan, maar de meesten vragen direct om Snapchat zodat we naaktfoto's kunnen uitwisselen. Die heb ik niet, en ga ik zeker niet delen, dus dat houdt snel op. Na een paar mislukte gesprekken, raak ik aan de praat met een man uit Utrecht. Jochem heet hij en Jochem is masseur. Wilbert krijgt een glimlach. "Jij wordt toch altijd zo geil van massages? Vertel hem wat je zou doen als ie jou zou masseren!" roept Wilbert. Ik kijk hem bedenkelijk aan. Hoewel ik massages heel opwindend vind, zou ik nooit verder gaan dan dat. Aangezien ik Wilbert niet teleur wil stellen, verzin ik een verhaal over een massage die volledig uit de hand gelopen was. Jochem vraagt zich af hoe het zover kon komen, want als masseur doe je dat toch niet zomaar? Bij hem was het in ieder geval nooit zover gekomen. Ik typ terug dat de masseur me had gevraagd of ik nog ergens last van had en dat ik toen zei dat m'n billen wel een paar stevige handen konden gebruiken. Jochem moet lachen en zegt dat hij nog nooit zo'n uitnodiging heeft gehad.

Naaktfoto's via Snapchat

Hoewel het een leuk gesprek is en mijn fantasie me wel een beetje opwindt, begint het chatten toch wat te vervelen. Ik merk dat Wilbert onder de indruk is van de dingen die ik schrijf, maar meer ook niet. Dan vraagt Jochem of ik ook op Snapchat zit. Hij wil weten hoe ik eruitzie. Ik schrik. Toch weer zo iemand die alleen foto's wil hebben? Maar Wilbert pakt gelijk mijn telefoon. "Wat doe je?" vraag ik. "Nou, wat denk je, dat is toch grappig? Kun je contact met hem houden." Ik moet even slikken, dit was niet de afspraak. "Oké, maar ik ga geen foto's sturen ofzo," zeg ik fel. Wilbert kijkt een beetje teleurgesteld, maar hij knikt instemmend.

Eenmaal aangemeld, ontvang ik snel een bericht van Jochy1987, oftewel Jochem. Hij vertelt nog wat meer over zichzelf, net als ik. Dan wil hij weten wat ik aan heb en ik kijk naar Wilbert. "Zeg dat je die zwarte leren broek aanhebt met een wit shirtje". Ik weet hoe geil Wilbert die broek vindt, dus ik stuur de gedicteerde outfit naar Jochem. Ik voel me wat ondeugend worden en voeg eraan toe dat ik een felroze setje aan heb. Uit automatisme vraag ik ook wat hij aan heeft. "Hmmm, begin je nieuwsgierig te worden, schatje?" zegt Wilbert plagerig. Ik word rood en besluit niet te reageren. Jochem reageert niet gelijk, maar dan begrijp ik waarom. Hij stuurt me een foto. Hij heeft enkel een boxer aan en mijn eerdere bericht is blijkbaar goed ontvangen. Er zit een flinke bobbel in zijn boxer, groter dan ik ooit bij Wilbert heb gezien. "Wat moet ik antwoorden?" vraag ik Wilbert, met enige wanhoop ik mijn ogen. "Ik zou het wel geil vinden als je een foto terugstuurt," zegt Wilbert. "Nee Willy, dat heb ik je gezegd, ik deel geen naaktfoto's." We kijken elkaar bedenkelijk aan en dan besluit ik een foto te sturen waar ik mijn bovenlip lik. Wilbert is direct te porren voor het idee. Ik doe knalrode lippenstift op en Wilbert maakt de foto. Het ziet er iets minder geil uit dan ik voor ogen had, maar het is goed genoeg.

Niet veel later krijg ik een foto terug. "Deze wil ik daar wel in stoppen." Ik zit te kijken naar een enorme erectie van een volledig geschoren penis. Dit was Wilbert keer twee denk ik. Ik kijk met enig medelijden naar Wilbert. Gek genoeg zie ik dat Wilbert voorzichtig over zijn broek begint te wrijven. "Vind je dit opwindend?" vraag ik hem verbaasd. "De foto of het feit dat jij er zo verlekkerd naar kijkt?" vraag Wilbert ontwijkend. Ik besluit maar niet door te vragen, want Jochem meldt zich alweer. Die wil mijn reactie weten op zijn foto. Ik lieg dat ik wel een keelmassage zou willen van zo'n joekel. Wilbert wordt steeds enthousiaster en stelt voor om een foto van mijn borsten terug te sturen. Ik kijk wat geïrriteerd naar Wilbert en herinner hem eraan dat ik geen naaktfoto's van mezelf ga sturen. Als Wilbert me aankijkt met zijn puppy ogen, ga ik akkoord om een foto van m'n decolleté te sturen. Genoeg om de mannen op te winden, zonder uit de kleren te gaan. Daar trek ik de grens. Snel doe ik een wit shirtje aan, zoals ik eerder omschreven had. Mijn verhaal moet wel kloppen natuurlijk. Ik trek de hals van het shirt flink omlaag zodat je mijn borsten goed kunt zien. Wilbert trekt het randje van mijn BH iets omhoog zodat deze ook op de foto komt. "Dat van dat roze setje was dus niet verzonnen." Ik bloos een beetje en duw mijn borsten stevig bij elkaar, zodat ze er lekker uit komen. Mijn tepels worden hard bij het idee dat Jochem zich straks gaat aftrekken op deze foto. Althans, daar ga ik vanuit.

Zodra de foto verstuurd is, reageert Jochem direct dat ik zo mooi ben en hoe geil mijn tieten zijn. Ik voel me gevleid en weet niet zo goed waar ik moet kijken. Wilbert straalt. "Zie je wel!" roept hij. Niet veel later verschijnt een filmpje op mijn telefoon waarin Jochem zijn grote pik aftrekt. Het voelt gek om de video samen met Wilbert te bekijken, maar ik ben te nieuwsgierig. "Nu moet je hem wel helpen om klaar te komen. Doe je BH uit, dan sturen we een foto van je tieten," beveelt Wilbert. Gelukkig gaat op dat moment de telefoon. Mijn beste vriendin Natalie belt. "Die moet ik opnemen!" Ik vlucht naar de slaapkamer en vertel haar over Jochem. Natuurlijk verklaart ze me voor gek, maar volgens mij is ze stiekem jaloers. Ze is jaren getrouwd geweest met de meest geestdodende man op aarde. Een paar maanden geleden zijn ze officieel gescheiden. Haar leven is een puinhoop en van mannen wil ze even helemaal niets weten. Dat ik nu aandacht krijg van twee mannen, trekt ze blijkbaar slecht.

Mijn eerste naaktfoto

Als ik een uur later het gesprek met Natalie beëindig, zie ik een hoop gemist berichten van Jochem. Ik lees ze terug en zie dat hij afgetaaid is. Hij is eten bij een vriend. Fijn, dan kunnen we dat ook laten rusten. Als ik beneden kom, zie ik aan Wilbert dat hij baalt, maar hij neemt zijn verlies.

's Avonds besluiten we een filmpje te gaan kijken op de bank. Ik mag kiezen, omdat ik vanmiddag al gedaan heb wat Wilbert graag wilde. Dat wordt natuurlijk een romantische film. Na een klein half uurtje naar een klef stelletje gekeken te hebben, trilt ineens mijn telefoon. Mijn ogen glijden over het scherm en ik zie een Snapchat logo in beeld. Direct krijg ik een kriebel in mijn buik. Jochem geeft niet snel op. Wilbert merkt dat ik aarzel met het openen van het bericht en kijkt op mijn scherm. "Dat is vast spannender dan deze film, lieverd." Die kans is best groot, want deze film was mijn slechtste keuze ooit.

Nu Wilbert zijn ogen bijna door het schermpje van mijn telefoon heen branden, zit er niets anders op dan het bericht te openen. Het is weer een dickpic, maar dit keer in slappe toestand. "Ben weer terug bij af," merkt Jochem op. Een glimlach verschijnt op mijn gezicht. Zelfs in slappe toestand had Jochem een indrukwekkend apparaat. Natuurlijk staat Wilbert gelijk te popelen en zegt dat ik nu echt een geile foto terug moet sturen. Op TV is inmiddels een heftige seksscène bezig. De aandacht van Jochem en Wilbert, in combinatie met de scène op TV, zorgt ervoor dat mijn tepels harder beginnen te worden. Mijn gedachten slaan op hol. Goed, ik stuur een foto van mijn BH. Wilbert houdt het niet meer van geilheid en een paar minuten later druk ik aarzelend op de verzendknop van mijn twee borsten verhuld in een felroze BH. Achter mij op het bed zit Wilbert die mijn BH los klikt en mijn borsten begint te masseren. Zijn zachte handen glijden over mijn tepels en ik word steeds geiler.

Jochem laat er geen gras over groeien en stuurt een foto terug waarop zijn pik al een stuk gegroeid is. Hij heeft duidelijk zin in meer. "Als je daar met je kontje tegenaan zou schuren, gaat ie door het dak," refereert Wilbert naar mijn avontuurtje met mijn vakantieliefde Ivo. Ik begin te blozen en weet niet wat ik moet zeggen. Dan grist Wilbert de telefoon uit mijn handen en begint op mijn tepel te zuigen. Ik duw mijn schouders iets naar achteren zodat mijn borsten nog verder naar voren steken. Plots laat hij mijn tepel uit zijn mond glijden en maakt snel een foto. Ik besef amper wat er gebeurt, maar ik voel een tinteling in mijn buik. Als ik de foto terug wil kijken op mijn telefoon, zie ik dat hij hem al verstuurd heeft. "Wat doe je nou!?" roep ik geschrokken. "Wat je al de hele tijd wil," antwoord Wilbert met een flauwe glimlach.

Nog geen minuut later krijg ik een foto van Jochem z'n pik in vol ornaat. "Op Skype kan ik je meer laten zien," daagt Jochem me uit. Stiekem voel ik me trots. Natuurlijk ben ik een makkelijke prooi. En ja, ik heb een goed lichaam. Maar ik heb wel binnen een paar uur een man versierd. Voor mijn gevoel staar ik minutenlang naar mijn telefoon. Ik twijfel. Dan besef ik me dat Wilbert ijzig stil is. Zou hij geschrokken zijn? Gaat dit te ver? Ik kijk voorzichtig opzij. Dan zie ik de verlangende blik in zijn ogen. Hij houdt zijn adem in, wachtend op mijn antwoord. "Even opstarten, schatje," reageer ik. Geilheid heeft het gewonnen van mijn verstand. Wilbert vliegt naar de laptop en duwt hem even later in mijn handen. Ik zet de laptop voor me op bed en nadat ik mijn leren broek aangetrokken heb, ga ik voor de camera zitten. Hij gaat over.

Webcamseks

Vrolijk beantwoord Jochem mijn oproep. "Ik had niet verwacht dat je echt zou bellen," zegt hij blij verrast. "Komt omdat je zulke geile foto's stuurt," antwoord ik. "Daar wil ik wel meer van zien." Jochem draait de camera iets en laat zijn enorme staaf zien. Mijn poesje begint vochtig te worden en ik bloos. "Ga je me lekker klaar laten komen, lekker ding?" Mijn blik gaat naar Wilbert die zich achter de laptop verscholen heeft. Langzaam trek ik mijn shirtje voor de tweede keer vandaag uit. "Hmmm, echt lekkere tieten heb je. Daar zou ik zo graag op willen zuigen." Jochem begint zich af te trekken. "Ik word zo geil van je. Laat me wat meer zien." De woorden van Jochem maken me geil en ik klik mijn BH los. Twee gladde, zachte borsten verschijnen op het scherm van de computer en mijn wangen worden nog roder. Snel pak ik mijn borsten vast zodat mijn tepels niet meer te zien zijn. "Oh ja, lekker, die zou ik wel willen masseren," zegt Jochem opgewonden. Achter het scherm hoor ik een schurend geluid. Wilbert heeft zijn broek ook uitgedaan en ik kijk nu naar twee mannen die zichzelf aftrekken terwijl ik mijn borsten vasthou. Ik lach nerveus en begin mijn borsten te kneden. Mijn tepels worden harder en harder. Dan laat ik mijn handen naar beneden glijden en duw mijn borsten iets naar voren. Zowel uit de laptop als daarachter, hoor ik een zacht gegrom. Ik voel me een echt webcamsletje, maar weet nu even niet zo goed wat ik moet doen. Gelukkig volgen er duidelijk instructies uit de speaker. "Laat me dat geile kontje van je zien, je bent zo lekker! Ik spuit straks tegen het plafond." Uit zo'n dikke lul moet een hoop zaad komen, daar ben ik van overtuigd. Ik word nog geiler en nieuwsgieriger.

Op ga op mijn knieën zitten, met mijn billen naar het scherm. Langzaam buig ik voorover. Mijn strakke broek zakt iets naar beneden en het roze randje van mijn string komt er bovenuit. "Wauw, lag je maar op mijn massagetafel," hijgt Jochem terwijl hij zich steeds harder begint af te trekken. Wilbert spuit op dat moment zijn lading sperma al over het laminaat. Ik duw mijn broek nog een beetje omlaag en trek de bovenkant van mijn string omhoog. Het snijdt in mijn bilspleet. "Laat me meer zien. Je hebt zo'n lekker lichaam." Dat laat ik me geen tweede keer zeggen. Het bovenste knoopje van mijn broek gaat soepel open en het ritsje zakt automatisch naar beneden. Het zwarte leer glijdt over mijn billen naar beneden. Ik kijk achterom, over mijn schouder, recht in de camera, en bijt op mijn onderlip. Inmiddels is Wilbert ook weer begonnen met aftrekken. Hij geniet van zijn sletje. Dan draai ik me om en trek mijn broek onhandig uit. Ik lig in mijn string op bed terwijl de camera recht in mijn kruis loert. "Wil je samen klaarkomen?" vraagt Jochem uitdagend. Natuurlijk wil ik dat, ik ben bloedgeil, maar ook nerveus door de webcam en twee mannen die naar me kijken. Het voelt ongemakkelijk, maar tegelijkertijd geniet ik van de aandacht. Wilbert knikt driftig.

Ik laat mijn hand over mijn buik glijden en wrijf over het dunne lapje stof dat mijn kletsnatte kutje bedekt. Er gaat direct een schok door me heen zodra ik mijn klitje aanraak. Ik laat mijn hand in mijn slipje glijden en begin mezelf te verwennen. "Ik ben ook helemaal naakt hè," grapt Jochem, hopend dat ik mijn stringetje uitdoe. Ik bloos en moet hem gelijk geven. Snel doe ik mijn laatste kledingstuk uit en begin mezelf wijdbeens te vingeren voor de webcam. "Ik kom! Ik kom!" hoor ik Jochem puffen. "Was je maar hier, dan kon je het in m'n kutje spuiten," antwoord ik welgemeend. Wilbert kijkt me met een brede glimlach aan. Hij kan niet geloven dat ik me zo sletterig kan gedragen. Zijn plan had gewerkt. Wat begon met een stomme chat, is geëindigd in een pornofilm, met mij in de hoofdrol. Kreunend komt Jochem klaar en dikke stralen zaad vliegen over het scherm. Ik houd het niet meer, ik kom trillend en schokkend klaar met een zachte kreet van opluchting. Door alle geilheid kan Wilbert niet achter blijven en hij spuit zijn tweede lading over de vloer.

Bezweet neem ik afscheid van Jochem. Hij vraagt of hij me niet een keer kan komen masseren. Ik lach, maar sla zijn aanbod af. Geen dates voor dit sletje, want ik weet hoe dat eindigt.