Sofie wacht op Quinten in haar nieuwe lingerie

Mijn man wacht terwijl ik word gedomineerd

Mijn man Wilbert vindt het geil als ik seks heb met andere mannen. Zou hij het nog steeds zo leuk vinden als hij zelf beneden op de bank zit te wachten?

Bericht van Quinten

Het is zondagmiddag. Straks gaan we op de koffie bij vrienden, maar nu heb ik nog wat tijd voor mezelf. Terwijl ik lekker op Twitter zit te scrollen, krijg ik een bericht binnen van Quinten. Quinten is sinds kort mijn bull. Met zijn pik van 21cm heeft hij me volledig betoverd en al meerdere keren tot een heerlijk orgasme laten komen. "Hé lekker sletje, vandaag ga je goed naar mij luisteren. Om 2 uur ben ik bij je. Zorg dat je je geilste lingerie aanhebt als je de deur opendoet. Als het niet geil genoeg is, ga ik er weer vandoor. Je zegt helemaal niks en we gaan samen naar boven. Vandaag geen gemaar, geen weerstand, gewoon doen wat ik zeg. Begrepen?" Zoveel dominantie ben ik niet gewend, zelfs niet van Quinten. Maar het maakt me geil, heel geil. Het komt ook niet helemaal uit het niets, want ik had Quinten de vorige keer al laten weten dat ik het fijn vond om lekker ruig aangepakt te worden. Dat heeft hij blijkbaar onthouden.

"Hoe laat moeten we weg?" vraag ik aan Wilbert. Hij kijkt op zijn horloge en zegt vragend: "rond drie uur daar zijn?" Een kort rekensommetje leert me dat ik dat niet ga halen. "Dat is te vroeg, kunnen we er geen borrel van maken?" vraag ik. Wilbert kijkt me vragend aan en ontdekt de blos op mijn wangen. "Quinten komt nog even langs. Help je mee een geil setje uit te zoeken?" vul ik aan. De ogen van Wilbert worden groot en ik zie hem verkleuren. Ik probeer zo nonchalant mogelijk naar hem te kijken en loop naar boven. Ik zie Wilbert zijn telefoon pakken en een bericht tikken. Zo, dat geeft wat meer tijd.

Geilste setje

Samen met Wilbert had ik pas een heel geil lingeriesetje gekocht. Zo één met alles erop en eraan. In de winkel had ik me wat ongemakkelijk gevoeld in zo'n sexy outfit, maar nu kwam het goed van pas. Toen ik het kocht, wist ik eigenlijk al dat het voor Quinten bestemd was. En Wilbert, die het afrekende, wist dat waarschijnlijk ook wel. Maar goed, hij kan me er nu in ieder geval in zien.

Snel kleed ik me om en show Wilbert mijn sexy voorkomen. "Wat denk je? Geil genoeg?" vraag ik uitdagend. Wilbert hakkelt: "ja, ja, bloedgeil." In zijn ogen zie ik het verlangen om me op te eten. Dan besef ik me ineens dat Wilbert natuurlijk gewoon thuis is. Dat was ik helemaal vergeten. "Mag ik je straks likken," stamelt Wilbert ineens. Ik kijk hem niet-begrijpend aan. Mij likken? Denkt hij echt dat ik dit voor hem aangetrokken heb? "Natuurlijk niet, Quinten komt zo!" roep ik boos. "Nee, als hij weg is!" roept Wilbert geschrokken.

Even staat de wereld stil. Ik probeer te verwerken wat Wilbert me vraagt. Hij wil me likken nadat ik seks gehad heb met Quinten? Ik kijk hem nog steeds verward aan. Wilbert kijkt naar de grond. "Ik heb gelezen over mannen die het zaad uit het kutje van hun vrouw likken. Dat wond me nogal op," bekent Wilbert. "Ja doei!" roep ik gelijk. "Alsjeblieft, één keer om te proberen?" smeekt Wilbert. "No way!" roep ik hysterisch en loop in mijn zwarte setje naar beneden.

Kom binnen

Wilbert en ik hebben geen woord meer gewisseld. Wilbert is op de bank gaan zitten en kijkt me sindsdien verlekkerd aan. Eigenlijk vond ik het wel een goede straf voor hem dat hij Quinten met me naar boven kon zien gaan. Terwijl ik zit te filosoferen hoe ik hem zoveel mogelijk kan denigreren, gaat de deurbel. Het is nog geen twee uur, dus ik kan alleen maar hopen dat het Quinten inderdaad is. Zenuwachtig open ik de deur op een kier en zie de witte tanden in de mond van Quinten tevoorschijn komen. Snel doe ik de deur verder open. Onderzoekend kijkt Quinten me aan. Ik draai een rondje voor hem zodat hij me goed kan zien en beoordelen. "Geil," mompelt hij.

Ik loop voor hem uit de woonkamer in. Hij legt een arm om mijn middel als we richting Wilbert lopen. Ik leg de mijne op zijn schouder, alsof we een verliefd stelletje zijn. Bijna bij Wilbert aangekomen laat hij zijn hand over mijn kont glijden en steekt hem uit naar Wilbert. "Lekker vrouwtje heb je," knipoogt hij naar hem en kijkt dan verlieft naar mij. Snel zet ik mijn lippen tegen de zijne. Quinten grijpt me bij mijn billen en we tongen elkaar. Dan duwt Quinten me richting de trap. "Kom, je mag me even lekker verwennen," zegt hij. Met een grote grijns kijkt hij naar Wilbert, die ondertussen het zweet op zijn bovenlip heeft staan.

Stevig aangepakt

De hand van Quinten glijdt over mijn billen terwijl we naar de slaapkamer lopen. Als we bij het bed aankomen, duwt hij me erop en springt er zelf achteraan. Hij gaat op zijn knieën zitten en laat zijn broek zakken. Zijn enorme pik komt tevoorschijn en ik krijg gelijk zin om hem te pijpen. "Zuigen, sletje," commandeert Quinten alsof ik die motivatie nodig had. Zoals afgesproken luister ik goed en ga snel op handen en knieën zitten. Ik pak zijn pik vast en begin zachtjes te masseren. Quinten gromt en laat me mijn werk doen terwijl hij zachtjes door mijn haar streelt. Zijn heerlijke staaf glijdt langs mijn gezicht en ik lik zijn eikel. Quinten komt iets naar voren zodat zijn eikel tegen mijn lippen drukt. Ik kan de verleiding niet weerstaan en open gewillig mijn mond. Met zijn hand duwt hij mijn hoofd ruw over zijn pik en ik begin te pijpen. Wat had ik hiernaar uitgekeken. Die lekkere dikke pik tussen mijn lippen. Geil kijk ik naar Quinten. "Goed zo, je hebt hiernaar verlangd hè, geile slet," fluistert Quinten met een flauwe glimlach. Ik knik driftig terwijl ik blijf zuigen.

Blijkbaar gaat het Quinten nog niet hard genoeg. Hij pakt mijn kin vast met zijn zwarte vingers en begint in mijn mond te stoten. Het lijkt erop dat hij zich al even niet uitgeleefd heeft, want hij ramt steeds harder en dieper in mijn keeltje. Ik moet hoesten en pak zijn arm vast om hem weg te duwen, maar Quinten is te sterk en blijft rammen. De tranen staan in mijn ogen en ik probeer tussen elke stoot door mijn kots weg te slikken.

Even laat Quinten los en veegt zijn slijmerige pik af langs mijn wang. "Vind je lekker hè?" smaalt hij. Ik heb eindelijk de ruimte om even te hoesten. Als ik op adem ben gekomen, overweeg ik om hem uit te schelden en weg te sturen. Dan zet ik zonder te reageren op zijn vraag, mijn lippen weer op zijn pik. Het gevoel om zo gedomineerd en gebruikt te worden, maakt me geil. Quinten neukt mijn keeltje nog harder tot ik bijna moet kotsen. Mijn mascara loopt ondertussen over mijn wangen en Quinten kreunt hard. Hij laat me los en even denk ik dat hij me onder gaat spuiten. Als zijn pik voor mijn gezicht hangt, open ik hoopvol mijn mond.

In plaats van een lading zaad over mijn gezichtje, rolt Quinten me op mijn rug en draait me razendsnel naar zich toe. Ik voel de lakens in mijn rug branden. Dan duwt hij mijn benen in de lucht en voel ik zijn stijve pik in mijn natte kutje glijden. Ik kreun hard en slaak een kort gilletje. Hard genoeg zodat Wilbert het gehoord moet hebben. "Oh ja," roep ik als Quinten me begint te verwennen. Ik denk aan Wilbert die beneden zit te wachten en kreun zo hard mogelijk. Hij mag best weten wat hier gebeurt.

Als ik bijna klaarkom, trekt Quinten zijn pik terug en gaat weer op zijn knieën zitten. Even denk ik dat hij weer gepijpt wil worden, maar hij maakt snel duidelijk wat hij van me verlangt. "En nou dat geile kontje van je," zegt hij. Ik kijk naar de enorme penis en weet dat dit weer even pijn gaat doen. Maar ik ben zo geil, dat ik dat er wel voor over heb. Quinten ziet mijn aarzeling en roept gelijk: "Geen gemaar!" Snel draai ik me om en duw mijn kontje omhoog. Een oorverdovende klap op mijn derrière volgt. Ik slaak een hoog gilletje en kijk even geil over mijn schouder. Wat een vent is het ook. Hij weet me echt aan te pakken.

De stevige handen van Quinten pakken mijn heupen vast en ik ontspan zo veel mogelijk. Zonder verdere aankondiging of glijmiddel schuift hij zijn pik naar binnen. Ik schreeuw het uit van de pijn en zak bijna ineen. "Niet zeiken sletje, hou dat kontje omhoog," beveelt Quinten. Natuurlijk gehoorzaam ik, maar het kost me dit keer heel veel moeite. Quinten heeft weinig last en beweegt zijn staaf heen en weer in mijn samengespannen anus. Hoewel ik verga van te pijn, weet ik mezelf toch snel te herpakken. Mijn anus wordt steeds gevoellozer en ik begin te genieten van zijn geilheid. Mijn billen ketsen tegen zijn dijen als hij de volledige lengte van zijn penis naar binnen schuift. Ik kreun zachtjes en probeer mezelf te vingeren.

Na een paar minuten wordt het Quinten te veel. "Ik ga dat witte poesje van je volspuiten," roept hij. "Ja, spuit me vol," roep ik vol verlangen. Hij duwt zijn pik weer in mijn kletsnatte vagina en samen komen we klaar. Terwijl mijn kutje zich vult met zijn zaad, stort ik trillend in elkaar. Ik sluit mijn ogen en voel mijn lichaam ontspannen als hij zich terugtrekt. "Wat doe je?" vraagt hij verontwaardigd als ik ga liggen. "Lik m'n pik schoon." Hoewel ik er de kracht en geilheid niet meer voor heb, durf ik hem niet tegen te spreken. Braaf draai ik me om en neem zijn pik in mijn mond. Ik proef een combinatie van lichaamssappen en mijn eigen ontlasting. Het is ronduit vies, maar ik protesteer niet. De directheid en dominantie van Quinten maakt me opgewonden, dus ik heb besloten om me als een gewillig sletje te gedragen voor hem.

Wilbert mag naar boven komen

Nadat ik de laatste druppel sperma uit zijn pik heb gezogen, kijk ik Quinten zo schattig mogelijk aan. "Was ik goed genoeg voor je?" vraag ik onderdanig. Quinten lacht breed. "Je bent het geilste sletje dat ik ken," complementeert hij me. Ik voel me opgelucht en kijk hem dankbaar aan. "Kun je Wilbert naar boven sturen als je weggaat?" vraag ik voorzichtig. "Haha, mag hij het opruimen?" vraagt Quinten alert. Ik geef hem een knipoog en laat me achterovervallen op bed. Het overtollige zaad vloeit langzaam over mijn schaamlippen.

Quinten kleed zich aan en loopt naar beneden. Ik kan niet goed horen wat hij tegen Wilbert zegt, maar nog voordat ik de voordeur dicht hoor slaan, staat Wilbert in de slaapkamer. "Is alles goed?" vraagt hij bezorgd. "Beter dan ooit," zeg ik resoluut en spreid mijn benen zodat Wilbert mijn volgespoten kutje kan zien. Even zie ik een aarzeling in zijn ogen, maar zodra hij beseft dat hij deze kans niet elke dag gaat krijgen, duikt hij tussen mijn benen. Zorgvuldig begint hij me te likken. "Is het lekker, sletje?" vraag ik denigrerend. "Jij altijd," antwoord hij met een grote glimlach.

Als mijn kutje helemaal schoon is, gaat Wilbert op zijn knieën zitten en knoopt zijn broek open. Zijn stijve pik komt tevoorschijn en hij wil zich over me heen buigen. Snel rol ik weg en lach naar hem. "Veel plezier, lieverd," zeg ik nonchalant en loop naar de badkamer voor een welverdiend bad.