Sofie drijft op een luchtkussen in het zwembad

Mijn eerste ervaring als hotwife

Mijn leven krijgt een verrassende wending als mijn man Wilbert me uitdaagt om met andere mannen te flirten. Aanvankelijk voel ik weinig voor het idee, maar dat verandert als ik drie mooie mannen tegen kom.

Wil je mijn hotwife zijn?

Wilbert streelt mijn arm en ik voel een lichte kriebel door mij heen gaan. Het is alweer even geleden dat we seks gehad hebben, dus ik draai me om en zoen hem. Hij begrijpt de boodschap en laat zijn hand over mijn buik glijden, naar mijn poesje. Recht op zijn doel af. Prima, let's go! Hij duwt mijn slipje omlaag en begint mijn kale kutje zachtjes te strelen. Mijn ademhaling wordt zwaarder als Willy rondjes begint te draaien over mijn clitoris. Ik kreun zachtjes. Stiekem vind ik dit altijd het lekkerste gedeelte van onze vrijpartijen.

Het duurt niet lang voordat hij op me kruipt en zijn pik in me begint te duwen. Ik voel er weinig van, maar hij duidelijk wel. Hij stoot zo diep mogelijk naar binnen. Een paar minuten later voel ik hoe het zaad mijn gleuf in spuit. We zijn klaar. Na enkele minuten uithijgen ga ik op een drafje naar de WC om zijn overdaad aan zaad eruit te laten lopen. Het was best veel. Oeps, was het dan alweer zo lang geleden? We zijn nu acht jaar samen en het vuurwerk is er wel een beetje vanaf. Als dat er al ooit echt geweest is. We waren twintig toen we elkaar ontmoetten en ik had nog weinig ervaring. Het begon allemaal best vurig, maar als je elkaar wat langer kent, valt er niet zo veel meer te ontdekken. Enigszins beteuterd dat ik niet klaargekomen ben, ga ik terug naar bed. Wilbert ligt waarschijnlijk al te slapen, dus ik schuif zachtjes tegen hem aan. Het is een lieverd.

Vanuit het niets vraagt Wilbert of ik het lekker vond. "Nou, ja, uh, gewoon, prima," antwoord ik, niet goed wetende wat ik met deze vraag aan moest. Hij wilde waarschijnlijk horen hoe geweldig hij in bed was. Het zou alleen totaal ongeloofwaardig zijn als ik zeg dat hij me helemaal gek maakt en zo lekker laat klaarkomen. Wilbert blijft doorvragen en er volgt een ongemakkelijk gesprek waarin ik uiteindelijk beken niet zo heel veel te voelen van zijn bescheiden penis. Natuurlijk wil ik hem niet kwetsen, maar hij vraagt maar door.

"Ik snap het wel als je een keer seks met een ander wil hoor, dat is oké voor mij," zegt hij ineens. Mijn oren staan te klapperen. Wat zegt hij nu? Ik weet echt niet wat ik hiervan moet denken. "Je bedoelt dat ik gewoon met iemand anders het bed in duik en als jij erachter komt, dat je daar helemaal geen slecht gevoel bij hebt?" vraag ik verward. "Eigenlijk heb ik stiekem fantasieën dat jij genomen wordt door iemand anders. Dus nee, ik zou het niet erg vinden. Sterker nog, ik hoop dat je het doet en mij er alles over vertelt," antwoord hij resoluut. Ik heb geen idee waar dit ineens vandaan komt en besluit het te laten rusten. "Ik heb genoeg aan jou, lieverd."

Op vakantie zonder ondergoed

Het Windows-geluidje galmt door het kantoor als ik mijn computer afsluit. De werkdag zit erop en de vakantie kan beginnen! Snel loop naar mijn auto en stap in. Als ik thuis aan kom, heeft Wilbert de koffers al klaar staan in de gang. We laden ze in de auto en rijden gelijk door naar het vliegveld. Lekker een weekje luieren aan het zwembad in Albufeira.

Als we vermoeid van de reis aankomen op de hotelkamer, duiken we onmiddellijk het zachte, mooi opgemaakte bed in. Het is al laat, dus de koffers pakken we morgen wel uit. De volgende ochtend zijn we vroeg wakker. Ik geniet van de warme douche en loop naar mijn koffer om kleren te pakken. Maar als ik mijn koffer open doe, staat me een onaangename verrassing te wachten. Nadat ik alles twee keer in mijn handen gehad heb, weet ik het zeker. Ik ben mijn ondergoed vergeten! Of was ik het niet vergeten? Nee, ik weet zeker dat ik het ingepakt heb. Ik kijk wanhopig naar Wilbert, hopend dat het misschien in zijn koffer zit. Hij kan een grote grijns niet onderdrukken. "Dat wordt een weekje blote billen!" lacht hij. Heeft hij serieus mijn ondergoed uit mijn koffer gehaald voordat we op vakantie gingen? "Met zo'n lekker lichaam, ga je vast hoge ogen gooien," zegt Wilbert met een schittering in zijn ogen. Dit was dus blijkbaar zijn plan, zorgen dat andere mannen verlekkerd naar me kijken. Ik weet niet zo goed wat ik met de situatie aan moet. Ik kan niet de hele week in hetzelfde ondergoed lopen. Mijn bikini dragen? Bij het ontbijt kan dat nog wel, maar met avondeten is dat toch raar. Moet ik nu heel boos worden en onze vakantie verknallen? Een slechte grap is het in ieder geval wel, maar als hij hier nu zo naar verlangt... Ik besluit me niet te laten kennen en speel het spelletje mee. "Tsja, maar dan kan ik er ook niets aan doen als één van die lekkere Portugezen me straks meeneemt naar z'n hotelkamer," daag ik hem uit. "Je weet hoe ik daar over denk, ik zou trots zijn op je!" antwoordt Wilbert.

Drie lekkere mannen

Ik had veel korte zomerjurkjes ingepakt. Normaal altijd fijn met dat warme weer, maar nu zou ik het daar alleen maar warmer van krijgen. Op zoek naar mijn meest verhullende outfit, vind ik uiteindelijk een witte lange broek en een topje. Ik kijk goed naar mezelf in de spiegel om te checken of er niets te zien is. Terwijl ik naar mezelf kijk en me inbeeldt hoe allerlei vreemde mannen naar me kijken, worden mijn tepels langzaam harder. Ze duwen tegen mijn strakke blauwe topje aan, maar het valt gelukkig nauwelijks op. Gewoon niet opgewonden raken, dan is er niets aan de hand.

Bij het ontbijtbuffet aangekomen, is het al behoorlijk druk. Ik krijg een kleur op mijn wangen en Wilbert kijkt tevreden toe. Snel haal ik wat te eten en ga aan een tafeltje in de hoek zitten. Niet veel later komen drie goed gespierde jongens binnen. Waarschijnlijk een paar jaar jonger dan ik. "Wat kijk je verlekkerd?" hoor ik Wilbert ineens fluisteren. Ik schrik en kijk snel de andere kant op. "Hou op," snauw ik hem toe. Het duurt niet lang voordat de jongens hun bord gevuld hebben en aan de tafel naast ons gaan zitten. Ik krijg het warm. Wat als ik opgewonden raak en ze mijn tepels zien? Snel eet ik mijn bord leeg en stel voor dat we teruggaan naar de kamer. Daar kan ik eindelijk mijn bikini aantrekken. Eenmaal omgekleed plof ik opgelucht bij het zwembad neer.

Showtje

De volgende ochtend kijk ik in mijn koffer voor een nieuw setje kleren. Ik probeer altijd iedere dag iets nieuws te dragen, maar dat wordt een uitdaging nu alle korte jurkjes afvallen. Wilbert gaat achter me staan en streelt langs mijn zij. Langzaam naar mijn borsten en begint ze zachtjes te masseren. Zijn opgezwollen piemel drukt zachtjes tegen mijn billen. "We kunnen ook nog even terug naar bed?" stelt hij voor. "Nee Wilbert, iemand heeft ervoor gezorgd dat ik geen ondergoed heb. Dus ik heb alle tijd nodig om de juiste kleren bij elkaar te zoeken," besluit ik hem te straffen. "Je kunt toch gewoon dat gele jurkje aandoen? Daar komen je billen ze lekker in uit," probeert Wilbert. Als ik hem vertel dat iedereen me dan zowat naakt kan zien, verschijnt er een glimlach op zijn gezicht. "Je kent hier toch niemand? In ieder geval, nog niet? En stiekem straf je mij daar ook mee, want ik loop dan met een dikke lul naast je."

Mijn donkere haren waaien zachtjes in de wind, tegen het strakke, veel te korte, gele jurkje. We lopen richting het restaurant waar ons ontbijt klaar staat. Als we daar binnenstappen, voel ik me door iedereen bekeken. Zo snel als ik kan haal ik wat te eten en ga zo voorzichtig mogelijk zitten. Niet iedereen hoeft hier gelijk m'n kruis in te kijken. Ik krijg amper een hap door m'n keel en kijk schichtig om me heen. Regelmatig betrap ik mannen erop dat ze naar me kijken en ook Wilbert valt het op. "Je hebt genoeg keuze." Ik krijg het warm en het lijkt alsof mijn tepels dwars door het jurkje heen boren. Mijn poesje begint ook steeds warmer te worden en zwelt langzaam op. Ik zeg tegen Wilbert dat we moeten gaan en sta op. "krijg je het te warm?" lacht hij. Met de hotelpas in de hand loop ik snel richting de uitgang van het restaurant. Ik zie de drie jongens van gisteren zitten en loop langs hun tafel. In mijn zenuwen laat ik het pasje van de hotelkamer uit mijn handen glippen. Ik buig voorover om hem op te rapen. Dat gaat niet zo makkelijk, want het plastic pasje plakt aan de vloer vast. Achter me hoor ik één van de jongens enthousiast fluisteren. Dan realiseer ik me dat ik zojuist een showtje heb weggegeven. Doordat ik bukte, is mijn jurkje omhoog gekropen. Snel ga ik rechtop staan en trek mijn jurkje omlaag. "Ik wist wel dat je een geil sletje was," fluistert Wilbert zachtjes in mijn oor. Ik word vuurrood en loop snel door.

Ze kijken naar je

Later die dag lig ik lekker te zonnen bij het zwembad. "Ze kijken naar je," zegt Wilbert spontaan. Wie? Ik kijk rond. Dan zie ik het groepje jongens. Ze staan bij de bar. In hun zwembroek. "Welke vind je het lekkerst?" vraagt Wilbert plagend, "of wil je ze alle drie?" Ik besluit hem te negeren. Maar hij had het wel goed gezien. Ik word geil. De fantasieën van Wilbert gaan nu ook door mij hoofd. De gedachte dat ik zo met één van deze gespierde bovenlichamen mee zou kunnen gaan, zonder dat Wilbert het erg vindt, maakt me gek. "Misschien moet je ook even wat te drinken gaan halen?" stelt Wilbert voor. Ik stribbel nog wat tegen, maar geef me uiteindelijk over aan mijn geilheid. Wat maakt het ook uit, we zijn op vakantie en niemand kent ons hier. Een beetje flirten, gewoon voor het gevoel, dat is toch niet erg? Wilbert zou het in ieder geval fantastisch vinden, dat heeft hij wel duidelijk gemaakt.

Bij de bar aangekomen, ga ik naast de jongens staan om iets te kunnen bestellen. Ik zie dat ze elkaar aanstoten en naar me kijken. Mijn bikinibroekje vliegt bijna in de fik. Dan komt de barman en vraagt wat ik wil bestellen. Uh, geen idee! Ik heb helemaal niet gevraagd wat Wilbert wil. Op het bord achter de barman staat een Mojito aangeprezen. Ik besluit er twee te bestellen. Ik kijk opzij en zie de jongens zenuwachtig wegkijken. Voor hen was dit waarschijnlijk net zo ongemakkelijk. Er gaat een onbekend gevoel door me heen. Een gevoel van macht en aandacht. Verleidelijk gooi ik m'n haar naar achteren en kijk de jongens aan. "Leuke vakantie?" De jongens kijken elkaar een nog zenuwachtiger aan. "Ja, best wel, jij?" stamelt de langste van het stel. Ik zet een glimlach op en draai mijn hoofd iets, zodat ik de jongen vanuit mijn ooghoek aan kan kijken. De ogen van de jongen twinkelen. Snel kijk ik naar Wilbert en zie hem glunderen. "Ja, ook best wel. Is er nog wat leuks te doen hier in de buurt?" vraag ik brutaal. "Ja, we gaan vanavond naar Club Orange hiernaast. Dat is wel een aanrader," antwoord een andere jongen. Ik bedank hem voor de tip en gelukkig verlost de barman me uit mijn lijden met twee Mojito's. Ik ga terug naar Wilbert, die stiekem over z'n pik zit te schuren. Nog voordat ik zit vraagt hij hoe het ging. "Ik heb een date vanavond," antwoord ik nonchalant. Dat was natuurlijk niet waar, maar Wilbert heeft de hele dag met een stijve rondgelopen. Onbetaalbaar.

Club Orange

's Avonds zitten Wilbert en ik op het balkon. Wilbert schuift zenuwachtig heen en weer op zijn stoel. Ik kijk hem bedenkelijk aan. "Hoe laat ga ja?" vraagt hij uiteindelijk. Het duurt even voordat ik besef dat Wilbert nog steeds in de veronderstelling is dat ik een date heb. Hij had er bij het zwembad nog veel over gevraagd, maar ik heb niets meer losgelaten. Ik barst in lachen uit en vertel hem wat er werkelijk gebeurd is. Een beetje terneergeslagen vraagt Wilbert of ik nog wel naar die club ga. "Ik heb daar toch niets te zoeken?" probeer ik hem uit te leggen. Maar daar is hij het niet mee eens. "Die jongens hebben je toch soort van uitgenodigd? Wat is nou het ergste dat kan gebeuren? Dat je een leuke avond hebt?" Ik kijk bedenkelijk. Wat moet een vrouw van 28 nou in een club, helemaal alleen. Nou, niet echt alleen natuurlijk, want er staan drie knappe mannen te wachten. Wilbert blijft maar doorzeuren. "Oké, ik ga wel even een rondje lopen, kan jij je lekker aftrekken met het idee in je hoofd dat ik door drie jongens uit elkaar getrokken word," geef ik uiteindelijk toe. "Echt!?" vraagt Wilbert opgelaten. "Ja, van dat rondje lopen wel ja," antwoord ik kortaf.

Inmiddels had ik mijn kleren netjes in de kast gehangen en stond nu te staren naar mijn eindeloze collectie korte jurkjes. Dit begint wel een beetje uit de hand te lopen. Alleen, zonder ondergoed, in een kort jurkje, naar een club in Albufeira. Dit voelt echt als het slechtste plan ooit. Het is dat ik het Wilbert heb beloofd. Ik kies een zwart jurkje uit dat iets langer is dan de rest. Het stofje is wel wat dunner, dus mijn tepels prikken er zelfs doorheen zonder dat ik opgewonden ben. Maar goed, in het donker ziet toch niemand dat. "Laat je lekker gaan hè, schatje. Je mag zo ver gaan als je zelf wil," fluistert Wilbert me toe. Verontwaardigd kijk ik hem aan en vertrek.

Als een goedkoop sletje stap ik Club Orange binnen. De portier was uiterst vriendelijk, maar keek vooral omlaag. Dat kan ik hem niet kwalijk nemen, want mijn cup 75C met zichtbare tepels vallen goed op. Meer dan ik eerst dacht. In de club loop ik een rondje en dans wat mee op de muziek. Dit was stiekem toch wel lekker. Even ontspannen. Na een tijdje rondgelopen te hebben, word ik op mijn schouder getikt. "Hé, ik had niet gedacht dat je echt zou komen! Ben je alleen?" Ik kijk naar de mooie groene ogen van de lange jongen die ik in het hotel had ontmoet. Ik knik bevestigend. "Wil je wat drinken? Kom, ik ga net wat halen," roept de jongen boven het dreunen van de beat uit. Ik besluit hem te volgen. Bij de bar stelt hij zich voor: "Ivo." Ik vraag hem om een Malibu Cola. Als we de drankjes krijgen loop ik met hem mee terug naar zijn vrienden. We maken wat nader kennis en dansen. Het duurt niet lang voordat er nog een meisje aansluit bij de groep. Blijkbaar hebben ze haar eerder leren kennen. Ze flirt opzichtig met de jongen die zich voorstelde als Marco. Samen dansen ze verliefd om elkaar heen en ik begin steeds meer te verlangen naar een beetje aandacht. Voor ik het weet sta ik voor Ivo en begin tegen hem aan te dansen. Ik schrik van mezelf. Die Malibu is goed binnengekomen denk ik. Ivo twijfelt geen seconde en pakt mijn heupen vast. Het is jaren geleden dat een jongen me zo vasthield. Ik had hem verleid. Dit was helemaal niet de bedoeling. Marco komt terug met nieuwe drankjes en snel drink ik mijn tweede Malibu Cola op. Ik krijg het warm. Ik ben opgewonden. Ik twijfel. Wat moet ik doen? Het voelt zo fijn, maar ergens hoort dit gewoon niet. Ik heb mezelf niet meer in de hand en druk mezelf tegen Ivo aan. Zijn heerlijke gespierde lijf tegen het mijn en we deinzen mee op de muziek. Even voel ik me alsof ik weer achttien ben. Dan draai ik me om, terwijl hij me vast houdt bij m'n heupen. Mijn schaamlippen zwellen op en mijn tepels proberen zich een weg naar buiten te banen. Ik duw mijn billen naar achter en kijk over m'n schouder. Ivo heeft een mooie glimlach en ik lach terug. Terwijl ik maar tegen hem aan blijf schuren met m'n billen, besef ik me dat ik helemaal geen slipje aan heb. Ach, niemand ziet het. Ivo heeft door dat ik geil ben en laat z'n handen wat meer over mijn lichaam glijden. Af en toe streelt hij stiekem mijn tepels, waardoor mijn kutje alleen maar natter begint te worden. Ik draai me weer om en begin hem te zoenen. Wat heb ik dit gevoel gemist. Weer even een verliefde tiener. Deze aandacht is zo fijn. Dan voel ik zijn hand omlaagglijden, over mijn billen. Zijn hand verdwijnt onder mijn jurkje en hij pakt mijn bil stevig vast. Mijn schaamlippen beginnen te tintelen van geilheid en allerlei fantasieën schieten door mijn hoofd. Maar dan denk ik aan Wilbert en ineens voelt het allemaal verkeerd. Snel neem ik wat afstand en zeg dat ik nu echt moet gaan. Ivo kijkt wat verbaasd. Alsof hij iets verkeerd gedaan had. Ik zoen hem nog snel een keer en zeg dat hij perfect is, maar dat ik het niet kan. Hij kijkt me begripvol aan. "Die man van jou is een mazzelpik," roept hij in mijn oor.

Terug in het hotel

Ik loop snel terug naar het hotel, het is donker buiten. De deur van de hotelkamer vliegt open als ik aanklop. "Hoe was het!?" vraagt Wilbert enthousiast. Ik had geen idee hoe lang ik weggeweest was. En eigenlijk maakte me dat ook niet uit. Ik duw Wilbert terug de kamer in en laat de deur dicht vallen. Zonder iets te zeggen zoen ik hem en trek zijn shirt uit. Dan zak ik op mijn knieën en rits zijn broek open. Als ik zijn boxer naar beneden trek, staat zijn pik al overeind. Met één vloeiende beweging laat ik hem in mijn mond glijden. Wilbert kreunt. Wild ga ik heen en weer met mijn mond over zijn pik. Hij pakt mijn hoofd vast en zachtjes begint hij mijn mondje te neuken. Ik voel me een enorme slet. Zodra zijn staaf begint te bonzen haal ik hem uit mijn mond en trek hem af. Mijn mond hou ik zo ver mogelijk open en mijn tong hangt naar buiten. Ik keek vroeger wel eens wat pornofilmpjes uit nieuwsgierigheid, daar leek dit normaal te zijn. Wilbert zijn ogen rollen er bijna uit. Het voelt zo heerlijk om hem zo te laten genieten. Alsof ik eventjes alle macht over hem heb. Binnen no-time komt hij klaar en spuit zijn zaad over mijn gezicht. Dikke stralen belanden over mijn lippen, neus, ogen en zelfs een beetje in mijn haar. Licht aangeschoten van de Malibu Cola, lik ik het sperma van mijn lippen en vingers. Ik kan me niet herinneren dat ik ooit zo geil was. Wilbert kijkt met grote ogen toe. Ik buk voorover, tegen het bureau. "Neuk me Willy, hard!" Dat laat hij zich geen twee keer zeggen. Zijn pik is nog steeds stijf en glijd zonder enige hindernis mijn poesje in. Hij blijft maar stoten. Ik beweeg mijn vingers heen en weer over mijn clitoris en kom schokkend en kreunend klaar.

De volgende ochtend bij het ontbijt, glijden mijn ogen door de ontbijtzaal. Gelukkig zie ik de jongens nergens zitten. Ik zou niet weten hoe ik op Ivo moest reageren. En hoe zouden zij naar Wilbert gekeken hebben? Ook later die dag zie ik ze nergens. Waarschijnlijk zijn ze naar huis. Fysiek dan, want ze zitten nog steeds in mijn hoofd. 's Avonds vertel ik Wilbert wat er allemaal gebeurd is. Eerst globaal, maar hij wil alle details weten. Ik twijfel eerst of hij het aan kan, maar zijn pik wordt alleen maar stijver terwijl ik mijn verslag doe. En ik word ook steeds geiler als ik terugdenk aan gisteravond.