Jochem masseert Sofies rug

Masseur aan huis

Als Wilbert een avond weg gaat, laat ik Jochem komen voor een welverdiende massage. Dat loopt al snel heel anders dan de bedoeling was. Een onvergetelijke avond volgt.

Spierpijn

Een warme hand glijdt over mijn billen. Het kietelt een beetje, op een fijne manier. Wilbert kust me in mijn nek en duwt zijn naakte lichaam tegen mijn rug. Ik hou van hem, hij is zo lief voor me de laatste tijd. Hij legt zijn hand op mijn borst en streelt me over mijn buik, richting mijn slipje. Ik draai me op mijn rug en steun. "Liefje, ik heb echt enorme spierpijn." Het hardlopen houdt mijn lichaam lekker strak, maar ik betaal er ook een prijs voor. De zware ademhaling van Wilbert ebt weg. "Je mag wel even hoor liefje, maar verwacht even niks spannends van mij," zeg ik eerlijk. De laatste tijd was onze seks behoorlijk heftig en probeerden we regelmatig nieuwe standjes. Vandaag even niet dus, maar Wilbert lijkt daar niet zoveel moeite mee te hebben.

Wilberts ademhaling wordt weer zwaarder en hij laat zijn hand in mijn slipje glijden. Er gaat een rilling door mij heen zodra hij met zijn vinger langs mijn schaamlippen streelt. Het voelt vertrouwd. Rustig begint Willy mijn poesje te masseren met zijn vinger en draait rondjes rond mijn clitoris. Ik spreid mijn benen iets meer zodat hij er beter bij kan. Wilbert begrijpt de boodschap en draait wild rondjes met twee vingers. Mijn schaamlippen beginnen te glimmen van al het vocht dat vrijkomt en soepel laat Wilbert een vinger naar binnen glijden. Ik kreun zachtjes en bijt op mijn lip. Wilbert buigt zich over me heen en begint me te zoenen. Ik duw mijn tong bij hem naar binnen en hij bij mij. Als een stel verliefde tieners draaien we onze tongen langs elkaar. Dan hoor ik hoe Wilbert z'n boxer uit doet en zich tussen mijn benen wurmt. Een pijnscheut gaat door mijn benen als hij ze nog wat verder uit elkaar duwt. Zijn eikel duwt tegen mijn natte schaamlippen. Die schieten als twee saloondeurtjes open en Wilbert schuift zijn pik naar binnen. De gedachte windt me op en ik kreun hard. Twee handen pakken mijn benen vast en duwen ze omhoog. "Zachtjes, Wilbert! Spierpijn, oké?" fluister ik. Maar hij luistert niet en begint me hard te stoten. Zijn pik glijdt wild op en neer terwijl zijn dijen tegen mijn billen dreunen. Ik hijg, kreun en steun, maar wordt gelukkig snel verlost. Een dikke straal zaad schiet door mijn vagina en Wilbert laat mijn benen zakken. Voldaan ploft hij op me neer en zoent me.

"Je bent zo'n lekker geil sletje," zegt Wilbert terwijl hij van me afglijdt. "Nou, dat was echt intens hè," antwoord ik een beetje chagrijnig. Wilbert lacht. "Weet je wat jij moet doen? Je eens lekker laten masseren vanavond. Ik ben toch de hele avond weg, weet je nog?" Een goede massage kan ik inderdaad wel gebruiken. "Maar ik denk niet dat massagesalons open zijn op zaterdag," antwoord ik. "Je hebt vast nog wel iemand op Snapchat die je kan helpen," plaagt Wilbert. Dat is waar, Jochem wil me maar wat graag komen masseren. Nadat we seks hadden via de webcam, heeft hij nog regelmatig opwindende foto's gestuurd. Ik heb alleen nooit meer foto's teruggestuurd. "Ja dat zou wat zijn!" lach ik hard.

Foto van Jochem

's Avonds geef ik Wilbert een dikke kus als hij vertrekt. Hij heeft een vrijgezellenfeest van een collega, dus hij komt pas laat thuis. Lekker een avondje voor mezelf dus. Ik plof neer op de bank en zet de TV aan. Na een klein half uurtje trilt mijn telefoon. Snapchat. Aangezien ik maar één contact heb op Snapchat, hoef ik niet te raden wie het is. "Ga je nog wat geils doen vanavond?" vraagt Jochem. Mijn buik begint te kriebelen. "Misschien wel," antwoord ik ondeugend. De halve seks van vanochtend heeft ervoor gezorgd dat ik best een beetje opgewonden ben. Misschien dat ik voor het slapen gaan wel even mijn vibrator pak om het af te maken.

Jochem stuurt een dickpic. "Misschien dat dit je helpt?" Mijn mondhoeken gaan omhoog. Zeker weten dat die gaat helpen. De vorige keer was het best geil om foto's naar elkaar te sturen. Wilbert vond het allemaal goed, dus waarom niet? Ik ga naar de slaapkamer en trek een sexy setje aan dat ik van Wilbert heb gekregen met de kerst. Tegen Wilbert had ik gezegd dat ik het te sletterig vond, maar ik had het wel bewaard. Ik maak een foto van mezelf in de spiegel. "Misschien dat dit jou helpt?" stuur ik hem terug. "Wauw, precies zoals ik het me herinner. Wat een fantastisch lichaam heb je toch." Ik moet blozen. Wie had gedacht dat ik ooit dit soort foto's zou sturen. "Het ziet er beter uit dan het zich voelt," antwoord ik. "Overal spierpijn!" leg ik uit. Jochem grijp zijn kans en vraagt of dat betekent dat ik gebruik wil maken van zijn aanbod. Ik bijt op mijn lip. Dit had ik natuurlijk kunnen verwachten. Waarom stuur ik dan ook zo'n bericht. Of had ik het onbewust expres gedaan? Ik weet het niet, ik kan niet meer helder nadenken door alle gedachtes die door mijn hoofd flitsen. Hoe zou Wilbert het vinden? Zou hij er echt oké mee zijn als ik Jochem bij ons thuis uitnodig? Dat ik had staan dansen in een club met iemand, is wel iets anders dan onze eigen slaapkamer. Voor de zekerheid maak ik een screenshot van het gesprek en stuur het door naar Wilbert. "Veel plezier!" krijg ik alleen maar terug. Natuurlijk verwacht Jochem dat hij me mag neuken als ik hem uitnodig, maar ik geloof niet dat ik dat zie zitten. En ik denk niet dat Wilbert dat echt leuk gaat vinden. Ja, hij roept steeds dat ik alles mag doen, maar of het ook echt zo is als het puntje bij paaltje komt? "Jawel, maar alleen een massage en verder niks," antwoord ik uiteindelijk. "Helemaal niks?" vraagt Jochem teleurgesteld. Ik stuur dat ik hem kan belonen met een webcam sessie zoals vorige keer. Dat kan hij niet weigeren en ik geef hem mijn adres.

Massage

Mijn hand ligt op de deurklink. Ga ik echt opendoen? Door het melkglasfolie zie ik een fors gestalte voor de deur. Doe normaal, laten we het niet spannender maken dan het is. Hij komt me gewoon masseren. Een massage, zoals ik zo vaak heb gehad. Mijn maag krimpt ineen als ik de deur opendoe. "Sofie?" vraagt een zware stem. "Uh ja, dat ben ik denk ik," antwoord ik giechelend. Ik doe de deur wat verder open om de gespierde man te zien met een strak overhemd en een blauwe spijkerbroek. Hij glimlacht breed als hij me ziet staan in mijn zwarte rokje en witte blouse. De bovenste knoopjes van mijn blouse staan nonchalant open. De rode BH die ik eerder die avond aangedaan had, schijnt door de dunne witte stof heen. Mijn zwarte stiletto's maken de secretaresse-look helemaal af.

Zonder veel woorden te wisselen lopen we naar boven. Daar is genoeg ruimte voor Jochem om zijn massagetafel uit te klappen. Hij geeft me een witte handdoek en zegt dat ik me uit mag kleden. "Wil je dat ik op de gang wacht?" vraagt hij plagend. Deze man had me zien vingeren via de webcam, wat valt er nog te verbergen? "Ja graag," plaag ik hem terug. Als ik naakt op de tafel lig, met enkel het witte handdoekje over mijn billen, roep ik Jochem terug naar binnen. Uiterst professioneel begint hij mijn schouders te masseren. "Je voelt gespannen." Wat dacht hij dan? Dat dit voor mij de normaalste zaak van de wereld was? Ik moet lachen en voel de spanning van me afglijden als Jochem rustig doorgaat met de massage. Eigenlijk valt het allemaal wel mee. Jochem is een keurige vent die gewoon zijn werk deed. Niets anders dan ik gewend ben van een massage. Alleen de betaling verloopt iets anders.

Wanneer mijn schouders en rug helemaal losgemaakt zijn, gaat Jochem verder met mijn benen. Ik ben benieuwd hoe ver hij gaat. Zou hij zich echt kunnen beheersen? Allerlei wilde ideeën gaan door mijn hoofd en ik word een beetje opgewonden. Mijn spieren spannen zich samen als hij zijn vingers in mijn kuiten prikt. "Dat is een flinke spierpijn," zegt Jochem en hij gaat rustig verder. Langzaam werkt hij zich een route naar boven. Geen enkel plekje wordt overgeslagen. De spierpijn lijkt als sneeuw voor de zon te verdwijnen en ik ontspan steeds verder. Ik beland in een soort roes en voel mijn spleetje opwarmen. De grote handen van Jochem glijden over mijn dijen en mijn schaamlippen zwellen langzaam op. Hier was ik dus al bang voor. Ik word zo ontzettend geil van massages. In mijn fantasie voel ik zijn handen tussen mijn benen glijden, maar dat blijft bij een fantasie. Jochem verplaatst zich en gaat weer verder met mijn rug.

Verder nog ergens last van?

"Volgens mij heb ik alles gehad. Heb je verder nog ergens last van?" vraagt Jochem zakelijk. Deze vraag had ik niet aan zien komen. Wat moet ik zeggen? Ik wil niet dat het al stopt, het is net zo lekker. "Mijn billen," floep ik eruit. Ik schrik van mijn eigen woorden en hoe geil het klonk. Jochem lacht. "Oh echt? Dat valt wel een beetje buiten mijn werkgebied," plaagt hij me nu. Ik trek de handdoek weg. "Doe nou maar, voordat ik me denk," zeg ik uitdagend. Dat laat Jochem zich geen tweede keer zeggen en hij plaatst zijn handen stevig op mij billen. Ik duw ze iets omhoog zodat ze mooi bol worden. "In het echt zijn ze nog mooier," zucht Jochem. Ik lach en geniet van zijn verlangen naar mijn lichaam. Het moet er dan toch maar een keer van komen. Wilbert krijgt zijn zin. De rechterhand van Jochem glijdt richting mijn dijen en ik doe mijn benen opzij. Zodra zijn vingers zich richting mijn zeiknatte kutje bewegen, duw ik mijn billen nog iets verder omhoog. Zachtjes grommend, laat Jochem zijn vingers door mijn poesje dansen. Ook hierin is hij net zo grondig als bij de rest van mijn lichaam. Geen plekje blijft onaangeraakt. Ik begin te hijgen en kreun luid. "Oh ja, dit heb ik nodig," roep ik door de kamer. Jochem duwt zijn vinger naar binnen en al snel volgt een tweede. Ik ben zo geil dat mijn poesje geen enkele weerstand biedt. Ritmisch beweegt hij heen en weer en kust mijn billen. Ik hou het niet meer en draai me om. Jochem begint mijn dij te kussen en ik grijp zijn hoofd met twee handen vast. In één harde ruk trek ik zijn hoofd naar mijn dikke schaamlippen. Hij kust ze en steekt zijn tong uit. Mijn handen duwen hem nog harder tegen mijn poes. Jochem reageert door zijn tong diep naar binnen te steken. Mijn geil loopt in een straaltje naar buiten terwijl Jochem me steeds wilder begint te likken. Hortend en stotend kom ik klaar. Ik krijg amper lucht. "Dit was... onbeschrijfelijk."

Douchen

Voldaan staar ik naar het plafond. En nu? Dit was niet oké. Een wildvreemde man heeft me zojuist klaar laten komen in de slaapkamer waar Wilbert straks ook weer moet slapen. Een schuldgevoel bekruipt me. Waarom was dit zo verdraaid ingewikkeld. Wilbert moedigt dit steeds aan en toch voelt het alsof ik hem verraad. Jochem kijkt me onderzoekend aan. "Sorry," stamel ik, "dit kan echt niet. Mijn man..." Jochem schrikt. "Ik wist niet dat je een man had. Anders had ik dit niet gedaan," antwoordt hij. Ik leg hem uit dat Wilbert het goed vindt. De verwarring bij Jochem is compleet, maar hij vraagt niet door en lijkt mijn keuze te respecteren.

"Laten we het samen van ons afdouchen," stel ik voor. Mijn hele lichaam plakt van de massageolie. Jochem kijkt hoopvol en volgt me. Snel kleedt hij zich uit en zijn enorme pik komt tevoorschijn. Ik probeer er niet naar te kijken en stap snel onder de warme straal water. In de weerspiegeling van de muur zie ik de gestalte van Jochem achter me verschijnen. Hij legt zijn handen op mijn heupen. Ik verstijf. Wat was ik weer naïef geweest. Laten we even samen douchen, want dat is toch heel normaal? Natuurlijk niet, dit was een uitnodiging geweest. Moet ik hem nu weer teleurstellen? Maar ik krijg de kans niet om te reageren. De gretige handen van Jochem glijden over mijn buik, richting mijn borsten. Achter me voel ik hoe zijn stijve pik zich tegen mijn billen duwt, terwijl hij mijn borsten begint te masseren. Mijn tepels worden zo hard als diamanten. De geilheid wint het weer van mijn schuldgevoel richting Wilbert. Of was het mijn schuldgevoel richting Jochem. Hij had me gebeft, dus het minste dat ik terug kan doen, is hem dezelfde behandeling geven. Zonder verder na te denken, draai ik me om en zoen Jochem op zijn mond. Dan kus ik zijn borst en laat me op mijn knieën zakken. Als een gewillig sletje pak ik zijn pik vast en begin erop te zuigen. Hij is zo groot. Hier ga ik nog vaak over fantaseren. Mijn hoofd gaat heen en weer. Met mijn tong probeer ik zijn eikel zo veel mogelijk te likken. Aan het gekreun te horen, doe ik het goed. Net als mijn kaak stijf begint te worden begint Jochem hard te kreunen. Zijn zaad vult mijn mond. Het is veel. Heel veel. Ik probeer te slikken, maar het lukt niet doordat zijn enorme pik in de weg zit. Het zaad vindt zich een weg naar buiten en loopt over mijn lippen. Snel haal ik Jochems pik uit mijn mond en slik zijn zaad door. Het smaakt zoet en ik lik mijn lippen af.

The day after

Als ik de volgende ochtend mijn ogen opendoe, zie ik mijn vertrouwde Wilbert naast me liggen. Ik doe mijn ogen nog heel even dicht en denk terug aan gisteravond. Nadat Jochem vertrokken was heb ik mezelf nog twee keer verwend met de vibrator. Een half uurtje later ga ik uit bed en ga beneden ontbijten.

Boven hoor ik wat gestommel. Wilbert is blijkbaar toch ook wakker geworden. Ik hoor hem van de trap af komen en de kamerdeur gaat open. "Waarom reageerde je niet meer!?" vraagt hij verontwaardigd. Oeps, helemaal vergeten. Ik heb gisteravond geen seconde meer op mijn telefoon gekeken. "Oh, mijn batterij was leeg," lieg ik. "Dat meen je? En opladen was geen optie?" vraagt Wilbert bedenkelijk. "Of was je druk met iets anders?" Ik moet lachen. "Goed Wilbert, maar je weet zeker dat je de waarheid aan kan?" vraag ik voor de zekerheid. "Ja, vertel nou!" schreeuwt Wilbert enthousiast. En ik vertel hem wat er gebeurd is. Wilbert wil alle details weten en die vertel ik hem. "En hoe vond je het? Smaakt het naar meer?" vraagt hij uiteindelijk. Ik denk na en bloos. Voorzichtig knik ik. Dan komt Wilbert naar me toe en zoent me op mijn pijpmondje. "Lekker geil sletje."