Diner voor Quinten

Diner in ruil voor deepthroat training

Mijn bull Quinten heeft me volledig in zijn macht. Als ik voor hem kook, zal hij daarna mijn buikje vullen.

Wilbert is niet thuis

Het schermpje van mijn telefoon licht op en een zacht gezoem klinkt. Ik kijk en zie dat mijn man Wilbert een bericht gestuurd heeft. "Sorry, ik eet niet thuis vanavond, moet uit eten met een klant. Kun jij iets voor jezelf regelen?" lees ik. Ik baal, want we hadden afgesproken dat we vanavond tijd voor elkaar zouden hebben. Uitgebreid eten en dan samen film kijken. Dat kan ik nu dus wel vergeten.

Een beetje uit het veld geslagen ijsbeer ik door de kamer. Oké, wat ga ik doen? Wilbert had voorgesteld dat ik iets voor mezelf zou regelen. Zal ik vragen of mijn bull Quinten wil komen? Dat is wel een aanlokkelijk idee. Mezelf even lekker laten gaan. Snel pak ik mijn telefoon en stuur een geil berichtje. In eerste instantie vang ik bot. Quinten heeft vanavond al een afspraak, maar ik mag hem wel een fotootje sturen als ik een dildo in m'n kutje heb. Wat een dag, ik baal als een stekker.

Enigszins opgewonden bij het idee van Quinten, ga ik naar de slaapkamer en steek mijn grootste dildo naar binnen. Mijn sappige schaamlippen schuiven over het plastic en het geil laat de staaf glimmen. Ondeugend als ik ben, maak ik een foto en stuur hem naar Quinten. "Ik smeek je, ik heb je dikke pik nodig! Ik zal alles voor je doen!" voeg ik toe. Gespannen wacht ik op zijn reactie terwijl ik mezelf blijf bevredigen. Dan komt zijn antwoord: "Goed, ik doe het voor jou, maar dan moet je wel voor me koken. Jij vult mijn buikje en ik die van jou. Maar moet daarna wel snel weer weg."

Dolblij ren ik naar mijn kast en trek een geil setje tevoorschijn. Dan stop ik het weer terug. Quinten heeft weinig tijd, dus lingerie kan ik beter overslaan. Ik pak een kort jurkje met een laag decolleté. Normaal draag ik hier altijd nog kleren onder, maar dat is nu niet nodig. Als ik een rondje voor de spiegel draai, zie ik hoe de onderkant van mijn billen net tevoorschijn komen. Perfect!

Het diner

Bloednerveus sta ik in de keuken. Gelukkig had ik een goede maaltijd in huis, want ik zou vanavond eigenlijk uitgebreid gaan dineren met Wilbert. Net als ik begin om de eerste groenten te snijden, gaat de deurbel. Is hij er nu al!? Ik ren naar de deur en trek hem enthousiast open. "Pakketje voor nummer 18, kunt u het aannemen?" vraagt de pakketbezorger droogjes. Snel trek ik mijn jurkje wat omhoog om mijn borsten wat beter te bedekken en neem het pakketje met een zenuwachtige glimlach aan. De ogen van de pakketbezorger rollen over mijn lijf. Ik kan het niet laten en draai me om. Met een diepe buiging zet ik het pakketje neer op het tafeltje in de gang. Als ik omkijk, zie ik hem nog steeds naar me staren. "Oh ja, uh, dankjewel," stamelt hij en loopt achteruit het pad af. Ik grinnik als ik de deur dichtdoe. Aan het jurkje zal het niet liggen vanavond.

Een half uur later gaat wederom de deurbel. Dat zal Quinten zijn. Met mijn breedste glimlach doe ik de deur open. Dit keer heb ik het goed. Op het gezicht van Quinten verschijnt ook een glimlach als hij mijn geile jurkje ziet. Hij kust me op mijn mond zoals een man dat zou doen die terugkomt van zijn werk. "Je ziet er lekker uit, schatje," zegt hij. Quinten heeft twee kanten. Hij kan een echte gentleman zijn, maar ook een dominant beest. Beide kan ik waarderen in hem en ik ben benieuwd welke Quinten ik straks in de slaapkamer ga treffen.

"Ik ga snel voor je koken," zeg ik zenuwachtig. Ik hoop maar dat het eten lukt, want als goede hotwive, moet je natuurlijk wel kunnen koken voor je bull. Terwijl ik bezig ben in de keuken, komt Quinten romantisch achter me staan en streelt mijn benen. Ik ben zo geil dat het vocht bijna uit mijn poesje druppelt. Plagerig trekt Quinten mijn decolleté nog wat verder omlaag en aan de onderkant trekt hij het jurkje wat omhoog. Mijn billen zijn nu goed zichtbaar en ik voel zijn hand eroverheen glijden. Mijn ademhaling wordt zwaarder en ik zou hem bijna willen smeken om een vinger in mijn kutje te stoppen. Helaas doet hij dat niet. Mijn borsten krijgen nog wel een stevige behandeling, maar daar blijft het bij.

Het diner is goed gelukt en ik zet vol zelfvertrouwen de borden op tafel. Quinten kijkt me tevreden aan en we proosten met de glazen rode wijn. Ik had een goede fles uit de voorraad van Wilbert gepakt. De combinatie van het eten en de wijn is verrukkelijk en Quinten eet zijn buik rond. "Het was net zo lekker als jij," zegt Quinten met een ondeugende lach op zijn gezicht.

Eerste lading zaad

Ongeduldig sta ik op en trek hem mee naar de bank. "Ik wil je nu," fluister ik in zijn oor en duw hem op de bank. Ik kniel voor hem en doe zijn broek open. Een stijve pik komt tevoorschijn. "Jij hebt dus ook zin in mij?" vraag ik plagend. "Altijd, met dat geile mondje van je," antwoordt hij. Ik weet niet hoe snel ik moet beginnen met likken aan zijn enorme staaf. Met mijn tong lik ik langs zijn eikel en draai rondjes. Als ik hem te lang plaag, voel ik zijn hand op mijn hoofd en duwt hij me omlaag. Ik begin hem te pijpen alsof mijn leven ervan afhangt.

"Kom op me zitten met dat witte kutje van je," kreunt Quinten. Ik doe wat hij zegt en ga met mijn knieën op de bank zitten. Buik tegen buik. Mijn kutje is zo nat dat ik zijn dikke pik amper naar binnen voel glijden. Tot hij wat dieper zit. Dan begin ik geil op en neer te huppen. Quinten duwt zijn gezicht in mijn tieten. Omdat ik bijna achteroverval, zet ik mijn handen op zijn knieën en blijf op en neer gaan. "Hmm, ik ben zo geil, neuk me harder" kreun ik. Quinten pakt mijn billen vast en beweegt ritmisch tegen me in. Ik klam mijn armen om zijn nek en voel een orgasme opkomen.

Ik wil nog niet klaarkomen, dus sta snel op om af te koelen. Quinten trekt me weer naar zich toe, maar nu andersom. Mijn billen glijden langs zijn gespierde buik naar beneden tot ik bij zijn pik kom. Dan laat ik de joekel in mijn vagina glijden en zet mijn handen weer op zijn knieën. Bedreven dans ik op en neer. Quinten doet niets en als ik achteromkijk, zie ik hem achterovergeleund genieten van mijn witte billen die over zijn paal glijden. Ik lach geil naar hem. "Geile slet van me," gromt hij naar me. Ik reageer er niet op, behalve dat ik nog harder begin te neuken. Het geluid van mijn billen die tegen zijn benen tikken, galmt door de kamer. Het duurt niet lang voordat ik gillend klaarkom.

Wanner ik opsta, kijkt Quinten een beetje teleurgesteld. Ik maak hem snel duidelijk dat we echt nog niet klaar zijn, door met billen omhoog op de bank te gaan liggen. Mijn armen rusten op de armleuning en één been staat naast de bank. Quinten bedenkt zich geen seconde en positioneert zich achter me. Zijn dikke staaf schuift mijn kontje in en hij begint hard te stoten. Ik was hier niet helemaal op berekend, maar vorige week had ik goed geoefend, dus ik hou mezelf overeind. Quinten heeft niet lang nodig. Vlak voordat hij klaarkomt, trekt hij de donkere pik uit mijn kont en spuit een lading zaad over mijn billen. Ik kan het niet goed zien, maar waarschijnlijk zitten er ook sporen op mijn jurkje.

Quinten zakt onderuit op de bank. Zoals ik geleerd heb, buig ik me snel naar hem toe en lik zijn pik schoon. De laatste druppels zaad zuig ik uit zijn pik en dan zak ik ook onderuit op de bank. Om de bank niet te ruïneren, schuif ik snel een kussentje onder me. Die was ik later wel weer. Ik leg mijn hoofd tegen de gespierde borst van Quinten en leg mijn hand op de andere. Romantisch slaat Quinten een arm over mijn schouder en samen komen we helemaal tot rust.

Film kijken

De avond is nog jong en Quinten heeft nog wat tijd. Ik vraag of hij nog even een filmpje wil kijken, wat hij prima vindt. Ik mag kiezen, dus het wordt een romantische komedie. Even twijfel ik of ik daar Quinten een plezier mee doe en vraag of hij er oké mee is. "Als jij daarna nog wat voor mij doet," antwoordt hij. Het klinkt mysterieus, maar tegelijkertijd weet ik precies waar hij op doelt. Ik lach naar hem en zet de film op.

Hoe verder de film is, hoe meer Quinten aan me begint te zitten. Hij heeft nog steeds zijn broek op zijn enkels hangen, dus ik besluit hem een beetje te teasen. Zachtjes masseer ik zijn ballen en laat mijn hoofd steeds verder naar beneden glijden. Zo ver dat mijn hete adem langs zijn eikel komt. Af en toe blaas ik stiekem en merk dat zijn pik erop reageert.

De aftiteling verschijnt in beeld, hoewel ik eigenlijk geen idee heb hoe de film afgelopen is. Ik kom omhoog en ga met gevouwen handen aan zijn schouder hangen. Mijn kun erbovenop, vlak voor zijn gezicht. "Wat wil je met me doen?" vraag ik speels. "Ik ga dat keeltje van jou eens goed trainen," antwoordt hij resoluut. Ik heb wel zin om hem nog eens goed te pijpen, dus sta snel op en pak zijn hand. "Zullen we naar boven gaan?"

Deepthroat training

Op de slaapkamer trek ik gelijk mijn jurkje uit. Er zit inderdaad flink wat zaad op de rug. "Ga maar op je rug liggen, met je hoofd net over de rand van het voeteneind," legt Quinten rustig uit. Ik doe braaf wat hij zegt, maar maak me een beetje zorgen. Zo kan ik hem toch niet pijpen? Quinten heeft zich inmiddels ook helemaal uitgekleed. De grote donkere man komt voor mijn gezicht staan en zijn pik bungelt boven mijn hoofd. "Likken, sletje," buldert hij. Ik schrik en steek snel mijn tong uit. Ik word best geil van de aanblik en streel mijn borsten. Quinten heeft zijn telefoon gepakt ik filmt mijn lichaam. "Zo, we gaan dit geile sletje eens helemaal kapot maken," zegt hij met zwoele stem. Ik glimlach en knipoog in de camera terwijl ik de pik in mijn mond neem. Dat filmpje zal hij straks wel naar Wilbert sturen.

Behoedzaam duwt Quinten zijn enorme pik langzaam in mijn mond. Eerst een klein stukje, maar steeds dieper. Tussendoor haalt hij hem er steeds even uit en slaat ermee op mijn lippen. Ik probeer hem met mijn tong te volgen. Het maakt me zo geil, dat ik mezelf begin te vingeren. "Kijk dit sletje gaan dan," lacht Quinten terwijl hij zijn telefoon op mijn poesje richt. De schaamte ben ik allang voorbij, dus ik doe mijn benen nog iets verder open en duw mijn vingers diep naar binnen. "Oh ja, dieper," kreun ik als hij de camera weer op mijn gezicht richt en aanstalten maakt om zijn pik weer in mijn mond te laten zakken. Dat had ik beter niet kunnen zeggen. Quinten duwt zijn pik zo ver hij kan in mijn keel. Heel kort, maar genoeg om te kokhalzen. Mijn mond vult zich met kots en ik slik het snel weer door. Ik voel mijn ogen zich vullen met vocht. "Daar ben je voor gemaakt hè, bitch," zegt Quinten nu weer rustig. Ik knik ongemakkelijk. "Je wil zeker meer?" vraagt hij. Ik weet niet waarom, maar ik knik weer. Het is niet lekker, maar ik word zo geil bij het idee dat hij mijn mond zo mishandelt.

De pik van Quinten verdwijnt weer in mijn mond. Nu wat langer. Hij duwt zijn ballen tegen mijn neus, waardoor ik amper lucht krijg. Telkens haalt Quinten zijn pik even uit mijn mond zodat ik kan ademen en spuug weg kan slikken, maar dat wordt steeds lastiger. Als ik mijn ogen opendoe, zie ik door mijn tranen heen hoe zijn penis onder het spuug zit. Het druipt over mijn hoofd. Hoewel het allesbehalve romantisch is, blijf ik geil en vinger mezelf zo hard mogelijk. Wellicht doe ik dat om de aandacht te verschuiven.

Als klap op de vuurpijl spuit Quinten mijn gezicht onder met zijn witte zaad. Het maakt me zo geil dat ik direct daarna ook klaarkom. "Was het lekker, sletje?" vraagt Quinten terwijl hij zijn telefoon weer boven mijn gezicht hangt. Ik lach voorzichtig en knik. "Wat zeggen we dan?" vraagt hij alsof ik een klein kind ben. "Dankjewel," stamel ik. Dan haalt hij de telefoon weg. "Goed gedaan hoor, je bent geslaagd!" lacht Quinten. Dit was dus de training waar hij het over had. Ik voel me vies, maar ook trots.

Blijven slapen

Uitgeput, moe en voldaan lig ik op bed. Verliefd kijk ik naar Quinten die zich alweer aan het aankleden is. "Kun je niet alsjeblief blijven?" smeek ik. Quinten kijkt me twijfelend aan. "Please, ik doe alles voor je." Quinten moet lachen. "Tja, dat heb je wel laten zien," zegt hij. Nog even blijft hij staan twijfelen, maar pakt dan zijn telefoon. "Goed, ik laat ze wel weten dat ik niet kom. Maar ik hoop wel dat het de moeite waard is," zegt hij dreigend. Ik zet mijn geilste blik op en zeg: "daar zorg ik voor, ik beloof het!" Quinten typt een bericht op zijn telefoon en legt hem dan weg. "Kan ik blijven slapen?" vraagt hij zonder blikken of blozen. Ik aarzel even. Wilbert komt straks nog thuis. "Heel graag!" roep ik dan. Snel stuur ik een bericht naar Wilbert dat hij maar op de bank slapen vannacht. De nacht doorbrengen in bed met Quinten is natuurlijk veel leuker!

Quinten en ik douchen onder een hete straal water. Ook tijdens het douchen kunnen we niet van elkaar afblijven. Ik kruip dicht tegen Quinten aan en laat hem mijn hele lichaam strelen. Ik voel me als een koningin. Een echte Queen of Spades. Na het douchen haal ik de fles wijn van beneden en duiken we snel weer in bed. We drinken nog wat en zoenen elkaar. Mijn witte lichaam tegen de donkere man schetst een mooi contrast. Ik denk dat ik verliefd ben.

Nadat we een tijdje geknuffeld hebben, gaat Quinten over tot een welverdiende massage. Ik ontspan helemaal en als ik zijn tong over mijn poesje voel gaan, weet ik wat er gaat gebeuren. Voor een laatste keer die avond hebben we seks. Gepassioneerd en lang. Voor mijn gevoel zijn we uren bezig en ik ben twee keer klaargekomen als Quinten hard begint te kreunen. Met zijn laatste adem pompt hij mijn uitgerekte kutje vol met zijn zalige sperma. Ik val in zijn armen in slaap.

Ontbijt op bed

's Ochtends word ik wakker van het gesnurk van Quinten. Ik kus hem op zijn borst en ga naar de douche. Wilbert heb ik vannacht niet eens meer thuis horen komen, maar zo te merken heeft hij mijn bericht uiteindelijk gelezen. De gedachte dat hij braaf beneden op de bank is gaan liggen, maakt me aan het lachen. Wat een lieverd is het toch ook. Ik ben echt een bofkont.

Fris en fruitig ga ik weer terug naar de slaapkamer. Quinten wordt net wakker, dus ik kruip weer snel tegen hem aan met mijn naakte lichaam. "Was ik het waard?" vraag ik voorzichtig. Quinten lacht. "Zeker weten," knipoogt hij. We knuffelen nog een tijdje, tot ik voetstappen hoor op de trap. Houdt Wilbert het niet meer? Quinten kijkt me vragend aan. Dan gaat de deur open en staat Wilbert in de deuropening. "Jullie zullen wel honger hebben dacht ik," zegt hij slaperig. In zijn handen heeft hij een dienblad met broodjes en koffie. Quinten kruipt nog wat dichter tegen me aan, alsof hij me moet beschermen. "Lekker man, zet daar maar neer!" zegt hij alsof Wilbert de butler is. Ik moet moeite doen om mijn lachen in te houden als Wilbert weer vertrekt. We genieten van het heerlijke ontbijt en kleden ons dan aan. Als Quinten afscheid heeft genomen loop ik naar Wilbert toe. Ik geef hem een hele dikke knuffel en een kus. "Je bent de allerliefste," fluister ik in zijn oor.