Sofie heeft seks in de swingersclub

Bezoekje aan de swingersclub

Wilbert heeft me zo ver gekregen dat ik meega naar een erotische uitgaansgelegenheid. Mijn voornemen om alleen te kijken, ben ik snel vergeten.

Wilbert wil naar de swingersclub

"Schatje," begint Wilbert voorzichtig. Meestal als hij zo begint, heeft hij weer één of andere fantasie bedacht. Ik ben benieuwd waar hij nu weer mee komt. "Heb je wel eens nagedacht over een swingersclub?" Ik moet heel even verwerken wat hij zojuist vroeg. "Je bedoelt zo'n parenclub?" vraag ik lachend. "Ja, precies!" reageert Wilbert enthousiast. Ik moet nu nog harder lachen en duw hem weg. "Wat denk je wel niet?" gier ik het uit. Maar Wilbert kijkt me verbijsterd aan. "Zo gek is dat toch niet? Dan kunnen we samen plezier beleven," zegt hij enigszins geïrriteerd. "Maar lieverd, ik vind het heel leuk dat jij er opgewonden van wordt als ik het met andere mannen doe. Alleen het is absoluut niet mijn fantasie dat jij aan andere vrouwen zit. Dus laat het maar uit je hoofd," antwoord ik koud. Wilbert schrikt van mijn reactie. "Nee, ik hoef ook niet aan andere vrouwen te zitten, maar andere mannen aan jou," verdedigt hij zichzelf snel. Ik rol met mijn ogen en draai me om in bed. Inderdaad, de zoveelste fantasie van Wilbert. Sinds ik het een paar keer met andere mannen heb gedaan, denkt hij gelijk dat ik de slet van het dorp ben.

Als ik bijna in slaap val, voel ik een hand op mijn kont. Ik reageer er niet op. Achter me voel ik hoe Wilbert dichter tegen me aan komt liggen en zijn stijve pik tegen mijn billen drukt. Met zijn hand grijpt hij mijn borst vast, terwijl ik nog steeds als een zoutzak blijf liggen. Onverstoord laat hij zijn hand in mijn slipje glijden en raakt mijn spleetje aan. Het is zeker een week geleden dat we seks hebben gehad, dus ik word gelijk opgewonden.

Zachtjes kreun ik en draai me op mijn rug. Met een flinke ruk trekt Wilbert mijn slipje naar beneden en begint mijn buik te zoenen. Ik kan precies voorspellen wat volgt. Hij likt zachtjes over mijn opgezwollen schaamlippen en haalt dan een grote dildo tevoorschijn. Hij likt er een paar keer aan, om hem vervolgens in me te stoppen. Ik slaak een zacht gilletje. Het is een grote dildo en mijn kutje is behoorlijk strak. Wilbert schuift de dildo wild heen en weer en likt er gretig aan om mijn sappen te proeven.

"Wat zou het geil zijn als dat een echte pik was, hè" zegt Wilbert. Hij doelt natuurlijk op zijn ideeën voor de swingersclub. "Hmmm, ja, van een grote neger," probeer ik hem te shockeren. "Oh ja, zo diep in je, hmmm," kreunt Wilbert. Zijn antwoord klonk oprecht en het kost me moeite om de gedachte uit mijn hoofd te zetten. Ik voel hoe mijn lichaam verstijft, omdat ik bijna ga klaarkomen. "Oh ja," kreun ik hard. Wilbert trekt abrupt de dildo uit mijn poes. "Dus, ga je morgen mee?" vraagt hij. "Wat!?" roep ik. Waar heeft hij het over? "Naar de swingersclub," legt Wilbert uit. "Kunnen we het daar straks over hebben," reageer ik geërgerd. Ik smacht naar de dildo in mijn natte kutje. "Maak het nou af," snauw ik ongeduldig. "Ga je mee?" "Ja!" roep ik bijna boos. "Echt?" vraagt Wilbert kalm. "Ja, schiet nou maar op," smeek ik hem bijna. Dan duwt Wilbert de dildo terug naar binnen en likt aan mijn clitoris. Ik kom schokkend klaar en voel een golf water langs mijn benen spatten. Had ik gesquird? Heb ik zojuist voor het eerst in mijn leven gesquird? "Wauw, jij wil wel heel graag," zegt Wilbert plagend.

Wilbert is bloedgeil en duwt zijn pik voor mijn gezicht. Snel draai ik me om en doe mijn ogen dicht. "Bewaar maar voor morgen," zeg ik op serieuze toon. Spijtig genoeg kan ik Wilbert zijn gezicht niet zien, maar de teleurstelling moet er vanaf druipen. Terwijl ik in slaap probeer te komen, hoor ik hoe Wilbert zichzelf aftrekt. Een gemene glimlach verschijnt op mijn gezicht.

Kleding shoppen

De volgende ochtend is Wilbert al vroeg wakker. "Gaan we echt?" vraagt hij zenuwachtig. Ik zucht luid. "Ja, ik heb het beloofd," zeg ik op sombere toon. Wilbert twijfelt zichtbaar. Hij wil me niet met tegenzin meenemen, maar aan de andere kant, is dit wel zijn droom. "Oké, dan trakteer ik jou vandaag op een geil jurkje," zegt hij uiteindelijk blij. Ik had vannacht nauwelijks geslapen en alleen maar gefantaseerd hoe het zou zijn. Ik ben enorm opgewonden bij het idee om al die blote mannen te zien, maar laat Wilbert niets merken. Dat hij me nu ook nog een cadeautje geeft, is dubbele winst.

Die middag lopen we door de stad, op zoek naar iets nieuws voor mij. Wilbert heeft zijn huiswerk goed gedaan en we belanden bij een zaakje dat gespecialiseerd is in erotisch speelgoed en kleding. Ik kijk mijn ogen uit, maar zie mezelf nog niet in zulke sletterige kleren lopen. Achter de toonbank staat een gezette vrouw in een leren jasje met kort haar. Naast haar staat een toren van slipjes met teksten als "Fuck me!" en "Caution, wet!". Ik moet moeite doen om mijn lachen in te houden, maar speel Wilberts spelletje mee. In het rek hangen verschillende soorten kleding. Broeken, shirtjes, bodysuits, catsuits, corsetten en jarretels. Ik moet blozen en bijt op de binnenkant van mijn wang. "Moet ik hier echt in gaan rondlopen?" vraag ik onzeker. "Dat doet iedereen daar!" roept Wilbert uit. Ik heb geen idee, maar vertrouw op Wilbert zijn onderzoek. "Goed, kies jij dan maar wat," zeg ik.

Wilbert straalt en trekt een zwarte bodysuit uit het rek met een rits aan de voorkant. Het is misschien nog wel het meest degelijke van wat ertussen hangt. Ik protesteer niet en duik het smoezelige pashokje in. Als ik in de spiegel kijk, krijg ik het warm. Ik zie er wel echt heet uit zo. Snel doe ik mijn eigen kleren weer aan en geef het pakje aan Wilbert. "Goed, deze dan," zeg ik. Wilbert baalt dat hij me niet heeft kunnen zien in het pakje, maar weet dat dat niet lang meer gaat duren. Als we bij de kassa staan, zie ik een kleine leren string hangen voor mannen. "En deze voor hem," zeg ik terwijl ik de string op de toonbank leg. "Wat!?" roept Wilbert geschrokken. "Hmmm, geil," zegt de vrouw terwijl ze het labeltje scant. "69 euro en 90 cent." Wilbert slikt even, maar houdt dan zijn pinpas tegen de betaalautomaat.

Drankje aan de bar

's Avonds neemt Wilbert me mee naar mijn favoriete sushi-restaurant. Het is lang geleden dat hij zo romantisch was, dus ik geniet er extra van. "Niet te veel eten," waarschuwt Wilbert me. Een paar uur later rijden we het erf op van een afgelegen boerderij. We stappen uit en lopen zenuwachtig naar de ingang. Nadat we afgerekend hebben, kleden we ons om. Wilbert zijn ogen rollen er bijna uit als hij me ziet. Ik draai een rondje voor hem en laat mijn kontje zien. "Ik kan je wel opeten," kreunt hij. "Ja, maar dat is dus niet de bedoeling," zeg ik resoluut. Wilbert kijkt me argwanend aan. "Ik ben hier toch niet voor seks met jou?" zeg ik. Voor de tweede keer die dag zie ik Wilbert slikken. Hij wordt steeds minder enthousiast over zijn idee om naar deze club te gaan. "Rustig maar, ik ga met niemand seks hebben. Ik kan dat helemaal niet met al die ogen op me. Ik ben meegegaan voor jou, zodat je een keer kunt zien wat er allemaal gebeurt." Ik zie de wanhoop in Wilbert zijn ogen, maar hij weet dat hij niks te zeggen heeft. "En ik? Mag ik..." begint Wilbert zijn zin. "Nee! Daar ben ik duidelijk in geweest. Je houdt je handen thuis!"

Met een teleurgestelde partner loop ik naar de bar. We gaan op een bankje zitten en kijken om ons heen. Een vriendelijke man vraagt of we wat te drinken willen en we bestellen een wijntje. Het is vrij rustig in de club. Ik zie een paar mannen druk in gesprek met elkaar en een paar die bier drinken aan de bar. "Er zijn helemaal geen vrouwen," zeg ik een beetje onzeker. "Des te makkelijker om me in te houden," lacht Wilbert.

Paaldansen

Als we aan ons derde wijntje zitten, krijg ik steeds meer het gevoel dat er geen andere vrouwen gaan komen. Nu ben ik natuurlijk niet op zoek naar een vrouw, maar ik ben hier wel om geile dingen te zien. En alleen mannen die aan de bar hangen, levert weinig op. Een paar mannen waren een praatje komen maken, maar ik had niet toegehapt. De meesten hebben een boxer aan, behalve Wilbert. Die zit met zijn leren veter in z'n reet. Mijn pakje was overigens ook niet onopgemerkt gebleven. De meeste mannen die langskwamen, gaven me wel een compliment.

Opeens worden de lichten gedimd en gaat een spotlight op het podium. Twee jonge meisjes komen achter het gordijn vandaan. Ze hebben een hotpants en mini-bikini aan. De muziek gaat harder en de meisjes lopen met sexy passen naar voren. Op de hoeken van het podium staan lange palen tot aan het plafond. Ze pakken beiden een paal en slingeren hun been eromheen. Een sexy dans volgt. De leren string van Wilbert zwelt op en ik zie dat zijn pik er nauwelijks in past. Subtiel leg ik mijn hand op zijn been en wrijf erover. Vlak bij zijn pik. Aan zijn borstkast zie ik dat zijn ademhaling zwaar wordt. Ik giechel in mezelf en laat hem dan weer los. Wilbert pakt mijn hand. "Alsjeblief?" smeekt hij. Maar ik peins er niet over.

De meiden doen hun bikini-topjes uit en laten hun borsten zien aan de rij geile mannen. Net ver genoeg weg zodat ze er niet bij kunnen. Het is een opwindend gezicht. Als afsluiten geven de meisjes nog een handkus en verdwijnen dan weer van toneel. Het zal je werk maar zijn. Wilbert probeert steeds aan me te zitten, maar ik sla zijn handen steeds weg. Eén van de mannen met kort zwart haar, komt naar ons toe en vraagt: "valt hij je lastig?" Wilbert wil protesteren, maar ik ben hem voor: "ja, nogal." De man kijkt dreigend naar Wilbert, die zijn handen in de lucht steekt. "Het is mijn eigen vrouw, maar ik doe al niks meer," mompelt hij chagrijnig. Deze avond verloopt helemaal niet zoals hij had gehoopt. Inmiddels zit ik steeds beter in mijn rol en besluit dat ik hem nu wel eens flink jaloers kan maken. Misschien is het dan gelijk afgelopen met al die wilde fantasieën van hem.

Als ik opsta, voel ik hoe de bodysuit zich straktrekt tegen mijn borsten. Mijn tepels geven tegengas en prikken er doorheen. Oeps, was ik echt zo opgewonden? Heel even laat ik mijn vinger over mijn poesje glijden. Het voelt lekker met dat latex ertussen. Een tinteling gaat door me heen en ik besef hoe nat ik ben geworden door de paaldans act van de meisjes. Snel loop ik achter de man aan, naar de andere mannen. Daar word ik vriendelijk begroet en maak een praatje.

Ik sta voor paal

"Wil jij niet even dansen?" vraagt één van de mannen ineens. "Haha, dat lijkt me niet de bedoeling," lach ik. "Nou, ik ben toevallig de eigenaar," lacht hij nog harder. "Als jij hier voor ons danst, mag je de volgende keer gratis naar binnen," zegt hij met een zwoele stem. Snel kijk ik over mijn schouder en zie Wilbert met een somber gezicht voor zich uitstaren. Hij kan wel een showtje gebruiken. "Oké, maar geen bloot." De man kijkt me twijfelend aan. "Alleen borsten?" vraagt hij. "Misschien," antwoord ik geheimzinnig. Een glimlacht verschijnt op zijn gezicht en hij doet een stap opzij zodat ik het podium op kan. Wilbert schiet gelijk overeind als de muziek weer aan gaat.

Het is voor het eerst dat ik paaldans, dus het is waarschijnlijk geen gezicht. Ik probeer de meiden na te doen die ik zojuist had gezien. Ik buig voorover tegen de glimmende paal. Mijn strakke kontje zorgt voor gefluit bij de mannen. Het windt me nog meer op. Ik zie hoe mijn tepels als harde puntjes door de bodysuit heen prikken. Met mijn handen streel ik erover terwijl ik geil naar de mannen kijk en over mijn lip lik. Dan doe ik wat ik nooit van mezelf verwacht had. Ik duw mijn bodysuit naar beneden en laat mijn borsten aan de mannen zien. Een luid gejoel gaat op. Ik wil verder dansen, maar de bodysuit bungelt onhandig langs mijn lichaam. Ik ben inmiddels zo geil geworden, dat het me eigenlijk ook niet zoveel meer uitmaakt. Ik buig me weer voorover en duw de bodysuit nog verder naar beneden. Mijn vochtige kutje komt los van het latex en nog geen twee seconden later ploft de bodysuit op mijn enkels. Snel schuif ik hem aan de kant en zet mijn benen iets uit elkaar. Ik pak de paal vast en vouw mijn benen er omheen. Het koude staal blust mijn hete lippen en geil draai ik rondjes rond de paal. Ook de toeschouwers zijn duidelijk opgewonden. "Wat een geil sletje," hoor ik iemand zeggen. Ja, dat ben ik.

Seks met de eigenaar

Uitgeput van het dansen, loop ik met mijn bodysuit in de hand terug naar Wilbert. Naakt plof ik naast hem neer. "Hoe vond je me?" vraag ik. Wilbert kan geen woord uitbrengen en neemt snel een slok wijn. "Nou?" vraag ik nog eens. "Ja, je was fantastisch," zegt Wilbert met een kleur op zijn wangen. "Zullen we naar huis gaan?" vraagt hij zenuwachtig. Misschien wil hij thuis verder gaan met me, maar ik denk eigenlijk dat hij het allemaal te spannend vindt worden. "Hoezo, we zijn hier pas net!" roep ik verontwaardigd. Ik zie hem nu nog zenuwachtiger worden. "Ben je zo opgewonden geworden, schatje?" vraag ik plagerig. Wilbert schrikt een beetje van mijn geilheid. "Nou, eerder jij, dacht ik," antwoord hij ontwijkend. "Ja, maar je wil toch zo graag dat ik seks met andere mannen heb?" vraag ik. Ik zie de paniek in Wilbert zijn ogen. Toen ik eerder vreemd was gegaan, had hij het ontzettend geil gevonden, maar nu was hij er zelf bij. Hij knikt voorzichtig, wetend dat hij nu niet terug kan.

Ik glimlach lief naar Wilbert. "Je bent de liefste," fluister ik hem toe. Dan sta ik op en loop terug naar het groepje mannen dat kwijlend op me staat te wachten. De clubeigenaar slaat een arm om me heen. "Wauw, wat een lichaam heb je, en wat kun je dansen!" zegt hij luidruchtig. De andere mannen knikken instemmend. "Wil je hier niet vaker komen dansen?" Ik moet een beetje lachen, maar ga verder niet in op zijn voorstel. De man heeft zelf ook een mooi lichaam en ik leg mijn hand op zijn borst. "Zullen we ergens een plekje zoeken?" vraag ik. Zijn ogen glimmen triomfantelijk en hij duwt me richting een deur aan de zijkant.

Vol spanning loop ik een rood verlichte kamer binnen. Er staat een klein soort bankje. De man pakt me stevig vast en tilt me op. Ik zoen hem terwijl hij me richting het bankje tilt. Zachtjes laat hij me op het bankje zakken en doet zijn kleurrijke boxer uit. Hij heeft een mooie pik. Keurig recht en redelijk groot. Als hij weer overeind komt, is duidelijk wat hij van me verlangt. Zijn pik bungelt vlak voor mijn hoofd en ik grijp hem vast. Zachtjes begin ik hem af te trekken terwijl mijn hoofd steeds dichterbij komt. Ik kijk hem aan en lach lief. Hij lacht terug naar me, wachtend op mijn lippen die zijn eikel raken. Met mijn tong glij ik langs zijn dikke staaf. Hij kreunt zacht terwijl ik hem pijp.

Als ik af en toe mijn ogen opendoe, valt me op dat er steeds meer mannen de kamer inkomen. Wilbert heb ik nog niet kunnen ontdekken, maar volgens mij staan verder alle mannen hier. Ik ben nooit heel exhibitionistisch geweest, maar voel me nu als een prinses met al die ogen die naar me staren. Ik laat de geile pik uit mijn mond glijden en laat mezelf achterovervallen op het bankje. Mijn benen hou ik zo ver mogelijk uit elkaar, zodat mijn vagina open komt te staan. Klaar om de harde paal te ontvangen. Ik kreun hard als ik de eikel van de clubeigenaar mijn poesje voel binnendringen. Mijn vinger schiet naar mijn clitoris en ik draai rondjes. Het zongebruinde lichaam stoot steeds harder tegen me aan. Mijn gekreun wordt ook steeds harder. "Oh ja, spuit me vol," schreeuw ik door de kamer.

Mijn eerst orgie

Terwijl de clubeigenaar nog steeds volop bezig is om me te bevredigen, zie ik dat de andere mannen steeds iets dichterbij zijn gekomen. Ze willen natuurlijk niks missen van de show. Eén van de mannen staat op iets meer dan een armlengte afstand. In mijn geilheid, steek ik mijn hand naar hem uit en kijk hem geil aan. De man twijfelt niet en stapt naar voren. Ik pak zijn pik en begin hem af te trekken. Aan de andere kant komt een donkere man ook dichterbij. Met mijn andere hand pak ik zijn piemel vast en begin ook hem af te trekken. Ik ben een echte pornoster omringd door mannen. Oh, waar ben ik aan begonnen. Er komt een vierde man achter mijn hoofd staan en begint zichzelf boven me af te trekken. Ik beeld mezelf in hoe ik straks van drie kanten met zaad ondergespoten word. Normaal gesproken zou ik walgen van het idee, maar nu maakt het me alleen nog maar geiler.

De mannen duwen hun pik steeds dichter naar mijn hoofd en ik begin ze pijpen. Om de beurt. Uit mijn ooghoeken zie ik dat de andere mannen zichzelf helpen. Een cirkel van mannen die zich aftrekken, kijkend naar mij. Ik kom voor de eerste keer klaar die avond. "Ga door," gil ik. De clubeigenaar die nog steeds hard staat te stampen in mijn kutje, houdt het niet langer. Kreunend spuit hij dikke stralen zaad tot diep in mijn baarmoeder. Een kus op mijn clitoris volgt en dan stapt hij naar achteren. Hij maakt plaats voor de volgende. Mijn vagina is nu zo uitgerekt dat ik amper voel dat er weer een pik ingeschoven wordt. De vervanger begint eerst zachtjes, maar verhoogt al snel het tempo. Automatisch begin ik ook de andere pikken sneller af te trekken.

Naast me hoor ik een man flink kreunen en nog voor ik kan reageren, voel ik een klodder zaad over mijn wang en oor. Ik draai me net op tijd om, om de tweede straal op te vangen. Er komen nog een paar druppels uit de pik van de donkere man. Ik trek hem naar me toe en zuig zijn schoon. Nu begint het zaad steeds rijker te vloeien. De éne na de andere man komt klaar. Soms over mijn gezicht, soms over mijn borsten en af en toe in mijn kutje. Na hun daad maken ze snel plaats voor de volgende. Als de derde man mijn kutje vol heeft gespoten, kom ik voor de tweede keer klaar.

Ik ben uitgeput, maar ga door met waar ik aan begonnen ben. Het wordt steeds rustiger om me heen en ik ben met de laatste twee mannen bezig als ik Wilbert zie staan. Ik probeer hem te negeren en ga door. Als de laatste twee mannen klaarkomen, ben ik bijna op m'n derde hoogtepunt. Ik kijk verwilderd naar Wilbert. "Lik me!" schreeuw ik naar hem. De andere mannen duwen hem naar me toe en moedigen hem aan. We hebben het hier nooit over gehad en ik heb geen idee of hij het gaat doen, maar ik ben zo ontzettend geil. Ik wil zo graag mijn derde orgasme. "Bef me!" roep ik nog een keer. Onder dwingende blik van de andere mannen, gaat Wilbert op zijn knieën en begint me te likken. Vier soorten zaad druipen uit mijn spleetje, terwijl Wilbert zijn tong over mijn genotsknobbeltje laat gaan. Ik kom nog niet klaar, dus duwt hij zijn vingers bij me naar binnen. Eerst één, maar dan realiseert hij zich al snel dat er meer nodig zijn. Wilbert weet precies welk plekje ik het lekkerst vind, dus het duurt niet lang voordat ik voor de derde keer klaarkom. Ik gil het uit van genot. Dit is zo lekker, dit had ik veel eerder moeten doen.

Naar huis

Ik fris mezelf op met een handdoek terwijl Wilbert nog een glas wijn neemt. Daarna bestellen we een taxi. De auto halen we morgen wel op. De chauffeur neemt me goed in zich op voordat we instappen en tijdens de rit kijkt hij regelmatig in de spiegel. Hij weet wat ik gedaan heb, dat kan niet anders. We zeggen geen woord tegen elkaar en eenmaal thuis, duiken we snel in bed. "Ging ik te ver?" vraag ik aarzelend. Geen antwoord. "Liefje, ben je oké?" vraag ik met trillende stem. Ik had Wilbert denigrerend mijn poesje vol zaad laten likken, nadat hij had moeten toezien hoe ik met een man of tien seks had gehad. Hoe zou ik me voelen als het andersom was. "Het spijt me, schatje. Ik dacht dat jij dit wilde?" probeer ik nog. Dan komt Wilbert dichterbij. Ik voel zijn lippen tegen de mijne. "Je bent een droomvrouw, ik moet alleen heel erg wennen aan de nieuwe jij," zegt Wilbert uiteindelijk. Een golf van opluchting gaat door me heen. Hij is gelukkig niet boos. "Wil je eraan wennen?" Even blijft het stil. "Zeker weten."