Maaike in bed na de seks

Mijn ontmaagding

Als het Maaike niet lukt om een vriendje op school te vinden, omdat ze zo verlegen is, gaat ze op internet op zoek en vindt een man die haar graag wil helpen.

Mijn eerste date

Met trillende handen zet ik mijn fiets op slot. Ga ik dit echt doen? Ik scan de huisnummers terwijl ik langs de deuren loop. Ja, hier moet het zijn. Ik heb al zo lang naar dit moment uitgekeken en nu twijfel ik. Al jaren hebben mijn vriendinnen grote verhalen over hun romantische avonturen met hun vriendjes. Maar ik? Ik niet. Ik ben niet zo heel knap en jongens hebben geen interesse in mij. Ook op internet wilde het niet echt lukken om een vlam te vinden. Natuurlijk had ik wel eens leuke gesprekken, maar uiteindelijk wilden ze alleen naaktfoto's, of werd het gewoon niks. En dan de keren dat ik afgewezen ben omdat ik geen 18 was... ongelooflijk. Gelukkig is dat probleem opgelost, want ik ben vorige maand 18 geworden. James was één van de mannen die mij afgewezen had vanwege mijn leeftijd. Maar we hielden wel contact en nu hebben we eindelijk onze eerste date. Gewoon bij hem thuis. Daar sta ik dus. Met mijn vinger druk ik zachtjes op de bel en wacht gespannen af.

Een eenvoudig geklede man doet open. Zwart shirt, vale spijkerbroek, witte gympies, zwart haar en een keurig verzorgd ringbaardje. Ik weet dat hij 42 is, waardoor we enorm verschillen in leeftijd. Maar dat maakt me niet uit. Eindelijk een man die interesse in me heeft. Zoekend naar woorden, steek ik mijn hand naar voren. Hoe begroet je in hemelsnaam je eerste date nadat je elkaar al maanden gesproken hebt!? "James?" vraag ik aarzelend. Gretig pakt hij mijn heupen en trekt me naar zich toe. Een tedere kus op mijn mond volgt als begroeting. Oké, dat ging anders dan ik had verwacht. Geeft niet, dit is een date en wat weet ik hier nu van? Ik ben al lang blij dat hij initiatief neemt en laat zien hoe het hoort.

Mijn eerste zoen

James leidt me naar de bescheiden woonkamer en ik neem plaats op de diepe zwarte leren bank. Hij voelt zacht en ik verdwijn voor mijn gevoel in de kussens. "Wat wil je drinken?" vraagt James. Hij klinkt zelfverzekerd, bijna autoritair, maar toch vriendelijk. "Doe maar wijn," antwoord ik snel, aangezien ik wel iets ter ontspanning kan gebruiken. Op zijn gezicht verschijnt een glimlach en hij verdwijnt in de keuken. Een paar tellen later komt hij terug met een geopende fles witte wijn en twee grote glazen. Hij zet de glazen op tafel en schenkt de glazen vol. De fles zet hij ook op de tafel, wat handig is, want ik heb wellicht niet genoeg aan één glas. Ik geloof niet dat ik ooit zo zenuwachtig ben geweest.

We kletsen over van alles, zoals we dat online ook vaak doen. Als ik halverwege mijn tweede wijntje ben, schuift hij wat dichter naar me toe en legt een hand op mijn knie. Mijn hart knalt bijna uit elkaar en mijn ademhaling stokt. Oké Maaike, doe niet zo raar, dit is een date en hij is lief. Het is niet alsof ie je naar z'n bed sleept! Een beetje geschrokken kijk ik opzij en zie een geheimzinnige glimlach op zijn gezicht, terwijl zijn ogen recht in die van mij staren. Nou Maaike, jij bent toch zo wanhopig nieuwsgierig waar al je vriendinnen het steeds over hebben? Hier, alsjeblieft, romantiek, pak aan! Gehypnotiseerd buig ik mijn gezicht iets naar voren. Mijn hart klopt in mijn keel als een gorilla die op zijn borst slaat. Hij buigt ook naar mij toe, zodat onze lippen elkaar raken. Het voelt alsof er een kleine vonkje overspringt van zijn lippen naar de mijne. Ik voel zijn handen naar mijn heupen glijden en hij trekt ons dichter naar elkaar. Weerloos laat ik alles gebeuren. We zoenen. Ik voel zijn tong in mijn mond glijden en ik probeer hem na te doen. Mijn eerste zoen. Ik heb geen idee wat ik aan het doen ben. Een klodder van mijn eigen kwijl druipt langs mijn kin. Fantastisch, echt wauw, zo romantisch. Ondertussen voel ik hoe zijn handen over mijn rug strelen. Fuck, hoe doet hij dat? Ik dacht dat vrouwen goed waren in multitasken, maar mijn armen bungelen onhandig langs mijn lichaam. Stiekem veeg ik het kwijl van mijn kin en pak zijn hoofd vast, zoals ik wel eens in films gezien heb.

Een stapje verder

Ik ben helemaal in trance en probeer me te focussen op alles wat ik doe. Tong draaien, handen bewegen, check. Ondertussen heb ik niet door dat James mijn shirt half omhoog getrokken heeft. Pas als hij stopt met zoenen en tegen mijn armen duwt met het shirt, besef ik wat hij doet. "Oh, maar... ik... uh... dit... ik...," stamel ik. James kijkt me vragend aan. "Ik weet niet of ik dit al kan. Dit is allemaal nieuw voor mij. Het gaat wat snel," zeg ik verontschuldigend als ik weer bij zinnen ben. James staart me verbouwereerd aan en zegt: "Dit is toch waar je voor kwam?" Shit, echt? Hij denkt dat ik hier ben gekomen om seks te hebben? "Je was toch zo nieuwsgierig en wilde weten hoe het was?" Ja, nee, ja, misschien. Maar dit had ik niet echt gepland. We hebben het online inderdaad vaak over seks gehad en mijn nieuwsgierigheid ernaar. Heb ik verkeerde verwachtingen geschept? Of wil ik dit eigenlijk ook. "Je wilde toch een date?" vraagt James nu een beetje geïrriteerd. "Ja, natuurlijk!" roep ik snel. Ik wil hem niet kwijt. Eindelijk een man die wat voor me voelt, ik moet dit niet verkloten. "Nou, dit is wat mensen doen op een date," zegt James enigszins gekalmeerd. Is dat zo? Ja, waarschijnlijk wel. Een filmpje kijken of spelletje spelen kan ik met vriendinnen ook wel. En als we willen praten, had dat ook online gekunt. Stiekem wil ik dit natuurlijk ook gewoon heel graag, maar ik had me er gewoon nog niet op ingesteld. Maar ja, ik heb nu niet zo veel keuze. Langzaam beweeg ik mijn armen omhoog, zodat James mijn shirt uit kan trekken. Daar zit ik dan, de 18-jarige maagd. Voor het eerst gezoend en nu gelijk in haar BH. James heeft er minder moeite mee en is het voorval alweer vergeten. Gretig duwt hij zijn hoofd tussen mijn borsten en begint ze te zoenen.

"Ze zijn groter dan ik dacht," gromt hij. Ik begin te blozen en laat hem zijn ding doen. Ik voel me bijzonder door zijn aandacht en zijn lippen doen mijn borsten tintelen. Ik protesteer dan ook niet als ik voel hoe hij mijn BH los klikt en over mijn armen trekt. Het gevoel dat volgt is onbescrhijflijk. Zijn zachte lippen tegen mijn tepels en het zachte geprik van zijn baardje. Verlegen hou ik mijn schouders iets voren en kijk de andere kant op. Ik word volwassen en ik schaam me ervoor.

Likken maar, schatje

Als James ineens opstaat, wil ik dat ook doen. Maar hij gaat voor me staan waardoor ik de kans niet krijg. "Misschien is het goed om hier mee te beginnen, aangezien je nog niet zo ervaren bent," zegt James. Terwijl ik zijn opmerking probeer te verwerken, ritst hij zijn broek open en haalt een dikke penis tevoorschijn. Oké, aftrekken, dat is inderdaad geen slecht begin. Dan kan ik er een beetje aan wennen en toch mijn kleren aanhouden. Voorzichtig pak ik zijn pik vast en begin onhandig heen en weer te sjorren. James moet lachen. "Je hebt echt geen idee hè," glimlacht hij. Ik schud verlegen mijn hoofd. "Je moet zorgen dat ie stijf wordt." Met vragende ogen kijk ik hem aan. "Streel hem maar, en als ie een beetje groter wordt, kun je eraan likken," legt hij zorgvuldig uit. Eraan likken!? Serieus, je wil dat ik je ga pijpen op onze eerste date? Ik wil hem in zijn gezicht slaan en in z'n gezicht spugen. Zeggen dat het een smeerlap is en weggaan. Maar ik doe het niet. Ik verstijf en kan niks uitbrengen. "Rustig maar, ik weet dat het je eerste keer is, maar je wil het leren toch?" zegt hij rustig. Wil ik dit echt? "Doen alle meisjes dit?" vraag ik twijfelend. James kijkt me verbaasd aan. "Nee, er zijn ook lesbiennes," smaalt hij. "En nou stoppen met twijfelen," commandeert hij dan.

Geschrokken door zijn directheid, buig ik naar hem toe en streel zijn pik. Al snel voel ik het bloed toenemen in zijn staaf. "Kom, likken maar, schatje," fluistert James. Om niet nog een keer uitgelachen te worden, breng ik zijn eikel snel richting mijn mond en begin te likken. Ik voel zijn hand op mijn achterhoofd strelen. Het smaakt een beetje zout, maar het is niet echt vies. "Kijk me aan," commandeert James. Snel kijk ik omhoog en zie hoe hij op me neerkijkt. "Goed zo, meisje," zegt hij. Het klinkt als een compliment, maar tegelijkertijd denigrerend. Gek genoeg windt het me op. Ik doe het goed. Hij vindt me goed. Terwijl ik zijn eikel voorzichtig in mijn mond neem, voel ik hoe zijn hand me naar zich toe drukt. Ik wil ontsnappen, maar doe het niet. Ik weet wat de bedoeling is en beweeg mijn hoofd op en neer over zijn penis. Die wordt steeds harder en harder.

"Oh, ja, je hebt zo'n lekkere mond," kreunt James. Inmiddels heeft hij zijn andere hand ook op mijn hoofd gelegd en beweegt zijn heupen ritmisch heen en weer. Ik hoef daardoor niet zo veel meer te doen en dommel een beetje weg. "Kijk me aan," hoor ik ineens hard. Als een schoolmeisje dat straf heeft gekregen, kijk ik snel weer omhoog. Dat is nog best lastig als je zo dicht tegen iemand zijn buik zit. "Oh ja, ik ga klaarkomen," hijgt James. Klaarkomen? Nu? Waar? Oh, in mijn mond. Wat!? In mijn mond!? Nee toch!? En jawel... ik voel warme stralen sperma in mijn keel schieten en begin gelijk te hoesten en probeer zijn pik uit mijn mond te duwen. Maar James houdt me vast en nog een paar stralen volgen. "Slik door," hoor ik hem rustig zeggen terwijl hij mijn hoofd loslaat. Doorslikken? Oké, het zit nu toch al in mijn mond. Zonder verder na te denken, glibbert zijn eiwit door mijn keel. Met grote ogen kijk ik hem aan. Wat is er gebeurd!? Ik heb een man gepijpt en in mijn mond klaar laten komen. Op eerste date. Is dit echt normaal? James vindt blijkbaar van wel en hij kan het weten. Bovendien, ik wil hem niet kwijt, dus kan beter zijn advies voor lief nemen.

Wederdienst

"Kom, ga je mee naar de slaapkamer, dan zal ik jou ook likken," zegt James. Het is niet echt een vraag, aangezien hij me aan mijn arm meetrekt. Ik veeg snel wat zaad van mijn kin dat ik uitgehoest heb. Nog steeds aan het bijkomen, maak ik me niet druk over het feit dat James mijn broek naar beneden trekt en me op bed duwt. Binnen luttele seconden zit zijn hoofd tussen mijn benen en trekt hij mijn string uit. Mijn ademhaling stopt even en mijn hart maakt een sprongetje zodra ik zijn tong tegen mijn clitoris voel. Mijn god, als dit voor hem ook zo voelt, snap ik waarom hij wilde dat ik hem pijpte. Dit voelt zo goed. Dat vingeren valt helemaal in het niets bij dit gevoel. Ik kreun zachtjes en mijn ademhaling gaat steeds sneller. "Hmm, je bent lekker nat," gromt James.

Veel te snel voel ik een orgasme opkomen. Mijn benen beginnen te trillen en ik doe geeneens moeite om het tegen te houden. Ik bijt in mijn vinger om een gilletje te onderdrukken en kom klaar. Terwijl ik nog uithijg, voel ik het lichaam van James bovenop me. Ik sla mijn armen om hem heen en wil hem knuffelen, maar hij duwt mijn benen uit elkaar en ik voel iets tegen de ingang van mijn natte kutje duwen.

Mijn ontmaagding

Gaat het gebeuren? Is dit het moment waarop ik dan zo lang heb gewacht? En toch eerder dan ik had verwacht? Ja. Ja. Zonder iets te vragen duwt James zijn pik bij me naar binnen. Ik sla een kreet. Kut, dit doet zeer. James kijkt me lief aan en gaat zachtjes verder. Oké, dit kan niet het gevoel zijn waar mijn vriendinnen het steeds over hebben. Dit doet gewoon ontiegelijk veel pijn. Niks meer, niks minder. Ik moet dit stoppen, ik wil dit niet. Maar James gaat onverstoord verder en beweegt zachtjes heen en weer. Ik hap naar lucht en probeer mijn stem te vinden. "Je moet er even doorheen," fluistert hij. Ja, natuurlijk, de ontmaagding. Ik weet het weer, dit is normaal. Nee, dit is geen normale pijn! Ik ga kapot. En James geniet ervan, hij beweegt steeds sneller heen en weer. Dan begint het uiteindelijk bij mij ook te tintelen. De ergste pijn gaat over. Oh, dit is helemaal niet zo heel erg. Nee, dit is best oké. Best oké? Best lekker eigenlijk. Ik zie James glimlachen als hij ziet dat ik ontspan.

"Mag ik in je klaarkomen?" vraagt James vanuit het niets. "Ja," antwoord ik in een reflex. "Nee, ik bedoel nee!" schreeuw ik gelijk daarna. Ik ben niet aan de pil ofzo, dus nee James, klaarkomen lijkt me geen goed idee. Tenzij je graag vader en moedertje wil spelen. James trekt zijn pik eruit en ik voel dikke stralen wit zaad over mijn buik spuiten. Super. Heel romantisch. James kijkt me voldaan aan en rolt naast me. "Hoe vond je het?" vraagt hij. "Geweldig," lieg ik. Nou ja, niet helemaal gelogen, want het einde was best fijn. Het bijna-einde bedoel ik.

Doei!

Nog even liggen we samen weg te dromen, terwijl ik me inbeeld hoe we samen romantische reizen maken naar Parijs en Rome. Het zou toch fantastisch zijn? Wij samen op pad. Ineens voel ik een handdoek op mijn buik ploffen. "Het is al laat, tijd om te gaan denk ik. We willen je ouders niet ongerust maken," knipoogt James. Néééé, dit was het? Hoe kan hij me nu zo naar huis sturen. "Kan ik niet blijven slapen?" smeek ik. "Ik moet werken morgenochtend," antwoordt James zakelijk. Teleurgesteld veeg ik mijn buik en vagina schoon en doe mijn kleren aan. Gegeneerd kijk ik naar het bloed dat op zijn bed ligt. "Was ik goed?" vraag ik met het schaamrood op mijn kaken. James kijkt me goedkeurend aan. "Je komt er wel," antwoord hij. Wat heeft dat te betekenen? Het was dus niet goed. Maar goed genoeg voor een eerste keer blijkbaar. "Betekent dat dat we elkaar vaker gaan zien?" vraag ik gespannen. "Wil je dat?" vraagt hij. Of ik dat wil!? Je hebt me net ontmaagd... natuurlijk wil ik dat!? En ja, die seks? Daar wil ik meer van! Ik knik voorzichtig. "Dacht ik wel," straalt James.