Sofie voor de webcam

Striptease voor de webcam

Leren voor je tentamens is nooit leuk. Elke vorm van afleiding grijp ik aan om te ontsnappen aan mijn studieboeken. Als een leuke man op het internet dan genoeg aandacht voor me heeft, laat ik mezelf helemaal gaan.

Studeren is zo saai

Met een zucht sla ik de bladzijde van mijn biologieboek om. Volgende hoofdstuk: DNA. Mijn ogen prikken een beetje. Irritante lenzen ook altijd. Ik sta op en loop naar de badkamer om ze uit te doen. Met mijn bril op, loop ik terug naar mijn slaapkamer en plof op het randje van mijn bed. Ik kijk naar het saaie biologieboek. Heb ik niet een klein beetje rust verdiend? Even iets anders doen is belangrijk toch? Niemand kan aan één stuk doorleren.

Plots herinner ik me een website waar je online kon webcammen met vreemden. Jaren geleden deed iedereen dat in de klas. Ik dus ook. Destijds had ik de afspraak met mezelf dat ik na elk hoofdstuk een nieuwe chat mocht openen. Vaak waren het rare mensen, maar wat heb ik gelachen. Zou dat nog steeds bestaan? Hoe heette het ook alweer? Mijn hersens kraken, maar dan schiet het ineens te binnen. Ik vul de naam in op mijn laptop en inderdaad, op één typfoutje na had ik het goed. Snel open ik de website en alles ziet er nog hetzelfde uit als jaren geleden.

Webcammen met vreemden

Nog even kijk ik naar mijn biologieboek, maar druk dan toch op start. Er verschijnt een gerimpelde donkere man in beeld en ik moet lachen. Snel druk ik op de knop om een volgend persoon te vinden. Al snel kom ik tot de conclusie dat het niet meer is zoals vroeger. Toen zaten er veel scholieren en studenten, maar nu vooral vieze oude mannetjes. Als ik besluit nog één keer op de knop te drukken, verschijnt een knappe man in beeld. Jonger dan mijn vader, tussen de 30 en 40 schat ik. Hij heeft een mooi glad gezicht en mooie witte tanden zoals in de tandpastareclame. Waarschijnlijk een tandarts, flitst het door mijn hoofd. Wat moet zo'n man hier tussen al deze engerds? "Hoi, hoe heet je?" galmt door mijn speakers. Snel zet ik het geluid zachter. "Oh hi, goed!" zeg ik nonchalant. "Nee, hoe heet je?" vraagt de man lachend. Blozend vertel ik mijn naam en vraag hoe het met hem gaat. "Peter," antwoordt hij met een serieuze blik. We schieten allebei in de lach. We praten over van alles. Ik vertel dat ik aan het leren ben voor mijn tentamen. Hij herinnert zich die tijd nog wel: "verschrikkelijk." Maar door al het leren is hij nu wel piloot! Dat lijkt me echt zo gaaf, hoog boven de wolken met zo'n stuurknuppel in je handen. "Zou je ook piloot willen worden?" vraagt hij. "Zeker," antwoord ik dromerig.

Hij vertelt dat hij nu op Bonaire is en pas vanavond weer terugvliegt naar Nederland. Wauw, Bonaire! Jaloers kijk ik hem aan. "Hoe oud ben je eigenlijk?" vraagt Peter. "Net achttien geworden, en jij?" Hij bekent al 38 te zijn. Had ik het toch goed ingeschat. Nu hij weet dat ik achttien ben, lijkt zijn blik te zijn veranderd. Ik kan het niet goed plaatsen, maar hij kijkt me indringender aan op de één of andere manier. "En heeft Lisa een vriendje?" vraagt Peter. "Of een vriendinnetje natuurlijk!" vult hij snel aan. Ik lach: "nee, geen vriendje en zeker geen vriendinnetje." Ik vraag hoe dat bij hem zit en hij legt me uit dat het als piloot niet heel gemakkelijk is. "Je bent toch vaak van huis, dat werkt slecht in een relatie."

De striptease

Peter vertelt me dat hij wel verbaasd is dat zo'n mooi meisje geen vriendje heeft. Door zijn lieve woorden en aandacht, krijg ik kriebels in mijn buik. Zat hij nou te flirten? "Nou, het verbaast mij dat zo'n knappe piloot nog alleen is," plaag ik hem. "Maar als we toch allebei alleen zijn, kunnen we elkaar misschien helpen?" zegt hij ineens. Ik schrik van zijn vraag. "Bedoel je een relatie? Ik denk dat ik je daarvoor wel iets te oud vind," antwoord ik snel. "Nee, niet per se een relatie, maar gewoon nu via de webcam," klapt hij eruit. Even word ik stil, maar bijt dan van me af, ik ga echt niet uit de kleren voor de webcam als hij dat soms denkt. "Nee, niet bloot," zegt hij snel, "maar ik ben wel benieuwd naar de rest van je lichaam." Het is een rare vraag, maar aan de andere kant ook wel spannend. Blijkbaar heeft deze man oprecht interesse in me. Ik schuif de laptop van af zodat ik helemaal in beeld kom. "Wauw, jij moet wel heel kieskeurig zijn dat je nog single bent," stottert Peter met grote ogen. Ik kan een glimlach niet onderdrukken. Ik ben inderdaad best kieskeurig, of heb in ieder geval nog niet echt een hele leuke jongen gevonden. Peter zijn bovenlichaam is al helemaal in beeld, dus ik weet dat hij goed gespierd is. "Heb je wel eens webcamseks gehad?" vraag ik nieuwsgierig. "Ja, één keer, dat was wel echt heel spannend," bekent hij. Het maakt me nog nieuwsgieriger en ik wil weten hoe dat dan in zijn werk ging. "Nou, een beetje hetzelfde zoals nu," antwoord Peter lacherig. "Ze deed een striptease. Het was geil om steeds iets meer te zien en niet te weten hoe ver ze zou gaan."

Even denk ik na. Ik ben stiekem best opgewonden geworden ondertussen en bijt op mijn lip. Peter een beetje verleiden kan geen kwaad toch? Ik trek mijn shirtje iets omlaag laat hem de bovenkant van mijn borsten zien. "Zoiets?" vraag ik. Peters ogen twinkelen: "Ja, zoiets." Hij krijgt een kleur op zijn wangen en ik zie hem twijfelen. Zijn kwetsbaarheid maakt me verlegen en geil tegelijk. "Ik kan je wel meer laten zien?" stel ik voor. Hij knikt enthousiast. "Maar dan moet je wel eerst je shirt uitdoen," daag ik hem uit. Dat laat hij zich niet nog een keer zeggen. Snel trekt hij het shirt over zijn hoofd en ik zie zijn zongebruinde sixpack. Ik word nog geiler. Gelukkig maar, want er is nu geen weg meer terug. Ik moet me aan mijn belofte houden en ga op mijn knieën zitten. Mijn kontje draai ik naar de webcam en ik zie het hoofd van Peter dichterbij komen. Met een soepele beweging klik ik knoopje van mijn spijkerbroek open. Ik buig een beetje naar voren zodat mijn billen mooi bol worden. Dan laat ik mijn broek langzaam naar beneden glijden. Mijn rode string komt tevoorschijn op het scherm. Dit voelt zo betoverend. Ik kijk naar mezelf op het scherm en weer naar Peter. Die heeft de camera iets omlaag gericht en wrijft over zijn broek. Er is een duidelijke bobbel te zien.

Snel doe ik mijn broek helemaal uit en draai me om. Mijn benen spreid ik een beetje en Peter kan nu recht in mijn poesje kijken. Het enige dat zijn zicht nog blokkeert, is het natte lapje stof dat ervoor zit. "Doe je broek uit," commandeer ik hem. Wat gebeurt er met me? Een scholiertje dat een man van 38 de opdracht geeft zijn broek uit te doen? Ik krijg zoveel zelfvertrouwen van mijn strakke lichaam op het beeldscherm. Peter staat op en laat zijn broek gehoorzaam zakken. Een enorme bobbel is duidelijk zichtbaar onder zijn boxer. Ik heb een paar vriendjes gehad, maar geen één had zo'n gevulde boxer gehad. Ik lik mijn vinger verleidelijk zoals ik wel eens in lingeriereclames heb gezien. Blijkbaar doe ik het goed, want Peter kreunt zachtjes en grijpt weer naar zijn boxer. Ik laat mijn vinger onhandig over mijn shirt glijden richting mijn slipje. Als ik over het lapje stof wrijf, voel ik pas echt hoe nat het is. "Je hebt geen idee hoe graag ik mijn hand daar zou willen leggen," zegt Peter. "Nee, hoe graag dan?" lach ik. Peter staat weer op en wijst naar de bovenkant van zo boxer. "Zo graag." Boven het randje van zijn boxer zie ik een klein stukje van zijn eikel.

Helemaal uit de kleren

Het wordt me nu allemaal te veel, ik kan niet meer van mezelf afblijven. Snel doe ik mijn shirt uit, in de hoop dat ook Peter meer laat zien. Gelukkig heb ik vandaag een matchend setje aangedaan. Op school sta ik bij de jongens bekend als het meisje met de grote jetsers. Volgens mij is 80D niet heel bijzonder, maar komt het vooral doordat ik vaak strakke shirtjes aan heb. Peter kreunt zacht: "je bent zo geil." Het rode kant van mijn lingerie heeft zijn hoofd flink op hol gebracht. "Jouw beurt," zeg ik terwijl ik vooroverbuig naar het scherm. Met mijn armen duw ik mijn borsten dicht bij elkaar en ik geef een kusje naar de camera. Peter heeft weinig overtuiging nodig en duwt zijn boxer over zijn benen. Ik knipper even met mijn ogen als ik de enorme paal zie en mijn mond zakt open. Peter kijkt geil naar mijn open mondje. Ondeugend lik ik mijn bovenlip en doe hem dan snel dicht. Hij begint zich af te trekken. Mijn poesje wordt steeds warmer en natter. Ik grijp mijn borst vast en laat een vinger in mijn slipje glijden. Mijn clitoris is extreem gevoelig en er gaat een rilling door me heen.

"Misschien moet je je BH even uitdoen? Dan kun je jezelf beter voelen," hint Peter. Dit was precies wat ik niet wilde, helemaal naakt, maar hij stond daar ook in z'n blootje. "En dan kan ik die mooie borsten van je nog beter zien," hijgt Peter. Ik kijk in zijn verlangende ogen en klik dan mijn BH open. Heel even twijfel ik nog, maar laat dan de BH zakken. Ik pak mijn borsten vast en masseer ze. Op het scherm zie ik af en toe mijn harde tepels tussen mijn vingers.

Samen klaarkomen

Peter wordt steeds roder van de warmte en kreunt luidt. Zijn mond blijft open staan terwijl hij steeds harder begint te trekken aan zijn pik. Zonder er verder bij na te denken, ga ik weer op mijn knieën zitten met mijn kontje naar het scherm. Langzaam laat ik mijn slipje van mijn billen zakken terwijl ik steeds verder vooroverbuig. Als mijn slipje helemaal uit is, zet ik mijn benen zo ver mogelijk uit elkaar en maak een holle rug. Ik voel de wind over mijn klitje kriebelen. Ik kijk even over mijn schouder naar het scherm en zie hoe mijn vagina wijd open staat. Mijn hand leg ik op mijn poesje en begin mezelf te verwennen. Achter me hoor ik Peter steeds harder en sneller hijgen. Ik draai me om zodat ik hem weer kan zien en spreid mijn benen zo ver mogelijk. De laptop schuif ik zo dicht mogelijk naar mijn poesje zodat deze volledig in beeld is. Dan duw ik mijn vinger naar binnen en beweeg heen en weer. Een tweede vinger volgt en ik kreun zachtjes. Op de laptop zie ik hoe Peter dikke stralen sperma over zijn bureau spuit. Het windt me nog meer op en niet veel later kom ik met een gilletje klaar. Hopelijk is er niemand thuis.

Mag ik je telefoonnummer?

Verliefd kijk ik naar Peter. Wat een middag is dit. Ik kan me niet herinneren dat ik ooit zo intens ben klaargekomen. We praten nog even na over hoe lekker het was en lachen. "Mag ik je telefoonnummer?" vraagt Peter. Zijn vraagt trekt me in één keer uit het rollenspel. Wat heb ik gedaan? Ik schaam me kapot. "Nee, nee, uh, sorry, dat wil ik echt niet," antwoord ik stotterend. "Waarom niet?" vraagt Peter verbaasd. "Dit hoort niet. Mag nooit meer gebeuren," zeg ik nerveus. "Ik moet nu echt gaan, verder met leren." Peter kijkt me indringend aan. "Maar schatje, ik heb alles opgenomen," zegt hij ineens. "Als je niet op internet wil komen, moet je misschien toch je telefoonnummer even geven." Even wordt het zwart voor mijn ogen. Hoe kan ik zo stom zijn geweest? Dit is precies waar mijn ouders, leraren en vriendinnen altijd voor gewaarschuwd hebben. Nooit naakt voor de camera gaan! Wat ben ik toch dom! "Dus, wat is je nummer?" vraagt Peter ongeduldig. Ik heb geen enkele uitweg en geef hem mijn nummer. Daarna verbreek ik de verbinding en tranen schieten in mijn ogen. Een appje komt binnen: "Sorry, ik ga je niet chanteren, maar ik kan gewoon niet zonder je." Zou hij het echt menen? Is hij echt zo wanhopig verliefd op me? Hij had er wel alles voor over om met me in contact te blijven. Een tinteling gaat door mijn buik. Ik ben zo dom geweest, maar dit gevoel, maakt alles goed.