Kaarten en chips op tafel

Strippoker met de dokter

Via een dating app word ik uitgenodigd door een dokter om een avondje te komen strippokeren. Mijn interesse voor oudere mannen wint het van mijn verstand.

Een match

Een paar maanden geleden heb ik me, net als de rest van vrijgezel Nederland, aangemeld bij een dating app. Niet echt omdat ik op zoek ben naar een relatie, maar vooral om te kijken wie er nog meer op zit. Nadat ik seks heb gehad met een oudere man, is mijn interesse in de app terug. Zouden er veel volwassen mannen op te vinden zijn? Knappe mannen? Hoewel ik eigenlijk mijn huiswerk moet maken, start ik de app weer op. Mijn voorkeuren heb ik al aangepast en dat is direct terug te zien in de voorgestelde profielen. "Welke jonge meid wil deze opa eens lekker verwennen?" lees ik onder een foto van een man vol rimpels. Ik moet lachen en walg bij het idee. Snel swipe ik door. Ook de man met een enorme vis in zijn handen gaat snel op de afvalhoop. Dan wordt mijn interesse gewekt door een zongebruinde man van 43 met donkere krullen en felblauwe ogen. Ik ben opslag verliefd en swipe naar rechts. Ik bekijk nog een aantal foto's, maar er komt weinig bruikbaars naar voren. Net als ik mijn wiskundeboek open wil slaan, trilt mijn telefoon. Ik heb een match. Snel kijk ik wie het is, en het is de man die ik zojuist naar rechts heb geswipet: Ronald.

Uitgenodigd voor een potje strippoker

Via de chat maken we kennis. Als ik vraag waar hij naar op zoek is, windt hij er geen doekjes om. Iedere vrijdag speelt hij met een paar vrienden poker. Onlangs hebben ze bedacht dat het leuk zou zijn om een keer strippoker te doen, maar daar hoort wel een vrouw bij te zijn. Dit gaf het gesprek wel een bizarre wending en ik weet niet zo goed hoe ik moet reageren. "De inzet is 200 euro per persoon. Als je mee wil doen, betaal ik die van jou." Wat denkt die man van me? "Als je het goed doet, ga je dus met 800 euro naar huis," verduidelijkt hij. Dat is wel serieus geld. Op de gang hoor ik mijn moeder voorbijlopen. Ik schrik ervan, omdat ik onbewust met mijn hand over mijn poesje zat te wrijven. Wat betekent dat? Op mijn slipje is een grote vochtige plek ontstaan. Ik krijg het warm en voel dat ik bloos. Stel dat Ronald verliest met pokeren? Dan kan ik hem naakt zien. Mijn hand verdwijnt in mijn broek en ik vinger mezelf.

Terwijl ik mezelf aan het vingeren ben, word ik steeds geiler en besluit op de uitnodiging in te gaan. Ronald is natuurlijk ontzettend blij dat ik kom en stuurt me snel het adres waar ik vrijdag naartoe mag komen. Ook krijg ik een kledingvoorschrift. Schoenen, sokken, broek of rokje, bovenstuk, lingerie en één accessoire. Anders is het natuurlijk niet eerlijk. Als Ronald stuurt hoeveel zin hij erin heeft, kom ik klaar met een zachte kreun.

Spreekuur

Het is vrijdagavond en ik sta voor mijn kledingkast. Door de sokken in het kledingvoorschrift, vallen alle open schoenen al af. Dan valt mijn oog op een lange witte broek. Hoewel het meer een broek voor de zomer is, kan het nu ook prima, want de afgelopen dagen heeft de zon veel geschenen. Ik trek de broek aan en pak een donkerblauw shirt. Het shirt is wat aan de krappe kant, waardoor mijn borsten wat groter lijken. Mijn lingerie was eenvoudig geweest. Vorige maand heb ik een nieuw zwart kanten setje gekocht en dit was een mooie gelegenheid om die aan te trekken. Als ik verlies, kan ik in ieder geval trots zijn op wat er te zien valt.

Op mijn telefoon zoek ik het adres op en fiets erheen. Als ik aankom, merk ik dat het geen woonhuis is zoals ik had verwacht. Ik sta voor de dokterspraktijk. Was dit een grap, of misschien een foutje? Ik controleer nog een keer het adres, maar sta toch echt goed. Dan schuift ineens een gordijntje opzij en zie ik Ronald zwaaien. Niet veel later verschijnt hij bij de deur. "Ah je bent er, wat goed," begroet hij me enthousiast. Met opgekropte zenuwen loop ik achter hem aan naar binnen. "Werk je hier?" vraag ik voorzichtig. "Ja, ik ben huisarts. Had ik dat niet verteld?" antwoordt hij nonchalant. Het voelt gek om met de dokter te strip pokeren, maar stiekem ook wel opwindend. De keer dat ik seks had met een oudere man, was met een piloot. Het lijkt er dus op dat ik een voorkeur heb voor welvarende mannen.

In een zaaltje boven de praktijkruimte, zitten twee mannen aan een tafel te wachten. De kaarten liggen al klaar. Een man die me doet denken aan de rimpelige opa die ik op de dating app had gezien, staat op en steekt zijn hand uit. Als ik zijn hand vastpak stelt hij zich voor als Hans. Ik vermoed dat hij al een jaar of zestig is. Ik voel me ongemakkelijk bij het idee om voor zo'n man uit de kleren te gaan, maar stiekem hoop ik ook niet dat hij verliest. De tweede man volgt zijn voorbeeld en stelt zich voor als Nico. Hij zit qua leeftijd meer in de buurt van de dokter en ziet er ook aantrekkelijk uit.

The game is on

Na alle beleefdheden wordt er een groot glas wijn voor me ingeschonken. "Om een beetje te ontspannen," zegt Hans. Ronald legt de regels nog een keer uit. Ik had mezelf goed voorbereid de afgelopen dagen en flink geoefend op internet. Alleen was dat de normale versie van poker geweest. Kleding inzetten was daar geen optie. Ronald vertelt dat ieder kledingstuk een bepaalde waarde heeft. Die kun je gebruiken als inzet als je munten op zijn. "Voor de duidelijkheid: dit is een vrijwillig spel en iedereen is vrij om te stoppen wanneer hij of zij wil," zegt Ronald terwijl hij naar mij kijkt. Het stelt me op mijn gemak. Hoewel ik niet het idee heb dat de heren het leuk zouden vinden als ik er vandoor ga zodra de munten op zijn.

Als enige dame aan tafel, mag ik beginnen als dealer. Ik deel de kaarten alsof ik niet anders gewend ben. Bluffen is het belangrijkste onderdeel van poker, dus ik kan maar vast vroeg beginnen. Als ik mijn eigen kaarten bekijk, zakt de moed in mijn schoenen. Klaver zeven en ruiten negen, terwijl op tafel alleen plaatjes verschijnen. Ik moet moeite doen om niet te zuchten, maar volgens mij spreekt mijn gezicht boekdelen. Zodra de inzet verhoogd wordt, haak ik snel af. Bij de tips op internet had ik gelezen dat je soms je verlies moet nemen. Ik probeer rustig adem te halen en zie hoe de mannen verder spelen.

Een paar ronden later sta ik er helemaal niet slecht voor. Mijn onervarenheid zorgt ervoor dat ik onvoorspelbaar ben. Dat is mijn sterkste punt in dit spel. Hoewel bij Ronald een grote berg fiches ligt, hebben Hans en ik er ook nog genoeg. Nico heeft de meeste pech, of het slechtst gespeeld. Hij heeft nog maar twintig euro voor zich liggen. Ik besluit te verhogen met 30 euro. Niet dat ik nu zulke goede kaarten heb, maar ik hoop dat hij daardoor afhaakt. Mijn plan werkt helaas niet. "Ik zet mijn rechterschoen in," zegt hij zelfverzekerd en schuift nog tien euro naar voren. Een schoen is twintig euro waard had Ronald besloten. Ik krijg het warm bij de gedachte dat we bij het stripgedeelte aangekomen zijn.

De laatste kaart wordt omgedraaid. Three of a kind, dit gaat helemaal niet verkeerd! Uit mijn ooghoek kijk ik naar Nico en zie nog net hoe zijn adamsappel heen en weer beweegt. "Raise," roep ik en schuif bijna al mijn munten naar voren. Er blijft nog twintig euro liggen. Genoeg om nog een ronde te overleven als het echt mis gaat. Ik zie de twijfel in Nico zijn ogen. Hij gaat verliezen, dat weet ik zeker, maar hij is ook bang om te verliezen en zijn schoen uit te moeten doen. Dat is natuurlijk wel een beetje het begin van het einde. "Schoenen en sokken," zegt hij streng, zonder iemand aan te kijken. Ronald was al gestopt, dus alleen Hans moet nog inzetten. "Call," antwoordt hij nuchter en schuift de benodigde munten naar voren. Nico en ik hebben ook geen behoefte om de inzet nog verder te verhogen. Dat is voor Hans het signaal om op het laatste moment toch nog even honderd euro in te zetten. Ik verschiet van kleur. Dat was wel een hoop. Hij heeft genoeg geld liggen om een keer te bluffen, maar stel dat hij echt een goede kaart heeft? Er verschijnt een geheimzinnige blik in zijn ogen en ik weet bijna zeker dat hij bluft. Ik zet mijn laatste twintig euro in en herhaal de woorden die Nico eerder sprak: "schoenen en sokken." Ook voor mij is hiermee het spel echt begonnen.

Winnen of verliezen

Een flinke berg munten ligt op tafel en er staan twee paar sokken en schoenen op het spel. Nico bijt op zijn wang. Gokken of het verlies nemen? "Nou, schiet op," zegt Hans ongeduldig. Met een chagrijnig gezicht legt Nico zijn kaarten op de stapel. Hij haakt af. Nu is het mijn hand tegen die van de bluffende Hans. Een grote glimlach verschijnt op mijn gezicht, want ik weet dat ik een goede kaart heb. "Misschien moet Nico eerst even zijn schoenen en sokken uitdoen," stelt Ronald plagerig voor. We kijken allemaal naar Nico en hij trekt ze zonder verdere discussie uit. Dan leg ik mijn kaarten op tafel en roep triomfantelijk: "three of a kind!" Ik zie dat de ogen van Hans groot worden en ik kijk hem speels aan. "Die had ik niet verwacht," zegt hij droog, terwijl hij zijn kaarten open legt. Mijn ogen flitsen van de kaarten op tafel naar die van Hans en weer terug. "Full House," licht Hans toe. Alsof ik dat nog niet gezien had. Ik voel de ogen van de mannen mijn kant op gaan. Alsof er niets aan de hand is, trek ik mijn schoenen en sokken uit. De mannen lachen wat naar elkaar en ik zet mijn vriendelijkste glimlach op. Ik laat me niet kennen. Dit valt in het niet vergeleken met de striptease die ik een paar maanden geleden heb gegeven voor de webcam.

De volgende ronde zet ik het elastiekje in dat mijn staart bij elkaar houdt. Nico zet zijn riem in. Ronald en Hans hebben de grootste lol, maar ik merk ook dat ze ongeduldig en gretig worden. Straks pak ik ze terug. Uiteraard wordt de inzet al snel verhoogd en moet ik ook mijn shirt inzetten. Nu is het menens. Als ik deze verlies, zit ik hier in mijn nieuwe BH. De zenuwen gieren door mijn buik. Hoe meer kaarten er op tafel komen, hoe minder vertrouwen ik krijg ik mijn kaarten. Er wordt nog een keer verhoogd en ik moet nu mijn broek of BH inzetten om mee te komen. Ondertussen begin ik steeds meer opgewonden te raken. Drie kwijlende mannen zitten me aan te staren alsof ik Madonna ben en stiekem krijg ik steeds meer zin om ze mijn jonge lichaam te laten zien. Ik besluit mee te gaan en zet mijn broek in.

Uiteraard verlies ik ook deze pot, maar ik zie dat er bij Ronald ook niets meer ligt. Onze Hans heeft bijna alle munten verzameld. Ronald zakt achterover in zijn stoel. "Nou, laat maar eens zien, lekker ding," smaalt hij. Ik laat me niet kennen en gooi sexy mijn haar los. Ik lik over mijn lip en terwijl ik opsta, laat ik mijn handen over mijn borsten glijden. "Geil," gromt Hans. Ja, best wel. Ik weet nog niet precies hoe deze avond gaat eindigen, maar ik weet wel dat ik enorm veel zin heb om Ronald uit te kleden. Met mijn rug naar de tafel toe trek ik mijn shirt over mijn hoofd en duw mijn billen naar achteren. Wild zwaai ik met mijn shirt boven mijn hoofd. Even draai ik me om en gooi het shirt naar Hans. Recht in zijn gezicht. Hij begint te blozen. In één moeite ga ik door en rits mijn broek open. Met mijn duimen duw ik de spierwitte broek over mijn heupen naar de grond, terwijl ik langzaam naar voren buig. Het touwtje van mijn string snijdt in mijn bilnaad. Elegant loop ik naar Hans toe en zet mijn voet op zijn knie. Zijn ogen gaan rechtstreeks naar mijn string, in de hoop een glimp op te vangen van hetgeen daar verborgen wordt. Ook de broek geef ik vervolgens netjes af bij winnaar van deze ronde. Vleiend draai ik me om en buig een beetje naar voren zodat mijn billen vlak bij zijn hoofd zijn. Ik kan een glimlach niet onderdrukken. De man ziet waarschijnlijk niet iedere dag een achttienjarige scholiere in haar ondergoed. Hij is niet de enige die onder de indruk is. De ogen van Nico en Ronald steken zo ver uit hun oogkassen, dat ik bang ben dat ze er straks uitrollen. Snel ga ik weer zetten en doe mijn knieën over elkaar.

Beste hand ooit

De volgende hand die ik mezelf toebedeel, is de beste tot nu toe. Twee heren, dat is een gegarandeerd succes. Hoewel ik eerst twijfelde of dit niet het moment was om te stoppen, weet ik zeker dat ik deze ronde ga willen. Ik zet mijn BH in zodra ik aan de beurt ben. De mannen gaan allemaal mee. Het maakt ze volgens mij niet een meer uit wie er wint, als ik maar verlies. Nico zet zijn shirt in en Ronald is ook begonnen met zijn eerste kledingstukken. De kaarten die op tafel komen, helpen me niet echt, maar er komen er nog twee. Komt allemaal goed. Hoewel niemand de inzet verhoogt, besluit ik all-in te gaan. String en BH dus. Nico gaat mee en zet zijn broek in. Ronald volgt met zijn shirt en Hans gooit zijn kaarten op de stapel. Wat een geldwolf. Hij heeft alle munten verzameld en gaat nu toekijken hoe wij elkaar uit de kleren spelen? Toch gun ik de oude man zijn showtje. Hij heeft het gewoon heel slim gespeeld en heeft veel charme. Als ik in mijn ondergoed voor één van de jongens uit mijn klas zou staan, zouden ze gelijk vastpakken en aanranden. Hans had alleen maar gekeken en genoten.

Helaas voor mij komen er geen echt goede kaarten op tafel. Natuurlijk heb ik nog steeds mijn twee heren in de hand, dus als niemand iets beters heeft, win ik alsnog. Nico gaat nu ook all-in. Ronald moet nu zijn broek inzetten om mee te gaan. Hij blijft even stil, maar doet het dan toch. We draaien onze kaarten om en even denk ik gewonnen te hebben. Dan zegt Nico: "flush." Ik controleer de kaarten en inderdaad, vijf ruiten kaarten. Ik kan wel door de grond zakken. Wat heb ik gedaan? Ik had mijn lingerie ingezet alsof ik in een computerspelletje zat. Kan ik opnieuw beginnen? Iemand? Help!?

"Nou, kleed je maar uit Ronald," zeg ik snel. Deels omdat ik benieuwd ben wat er tevoorschijn gaat komen, maar vooral om mijn eigen act nog even uit te stellen. Ronald doet zijn kleren uit zonder er echt een show van te maken. Jammer, maar ergens begrijpelijk. In zijn boxer zie ik een flinke bobbel zitten. Ik vraag me af of hij zo opgewonden is, of gewoon een grote pik heeft. Hij gaat zitten en kijkt me aan. Hij laat zijn wenkbrauwen op en neer bewegen, waarmee hij wil aangeven dat het mijn beurt is. Hoewel ik vol zelfvertrouwen mijn shirt en broek uit had gedaan, voelt dit toch wel erg ongemakkelijk. Drie volwassen mannen die naar mijn naakte lichaam gaan zitten staren. Maar goed, ik heb niet veel keus meer. Ik sta op en zenuwachtig vervolg ik mijn striptease. Eerst slinger ik mijn BH richting Nico en ga dan met mijn kont naar hem toe staan. Als ik naakt ga, dan maar zo sexy mogelijk. Ik probeer mezelf wijs te maken dat ik niet geil ben, maar mijn harde tepels verraden de waarheid. Zachtjes laat ik mijn string naar beneden zakken en buig voorover. Achter me hoor ik Nico kreunen. Ik geef hem mijn slipje aan. Hij duwt hem onder zijn neus en snuift diep. Smerig en opwindend tegelijk.

All-in

"Goed, jullie mogen verder spelen," zeg ik en laat mezelf weer op de stoel zakken. "Ik heb een leuker idee, waarbij Lisa nog een ronde mee kan spelen," zegt Hans. Hij heeft de hele wedstrijd nog maar weinig gezegd en ik begrijp niet goed wat hij nog wil. "Ik heb niks meer," zeg ik verontwaardigd. "We gaan allemaal all-in. Als jij wint, krijg je alles van ons," legt Hans uit. "En als ik verlies?" vraag ik verward. "Dan geef je de winnaar een blowjob," zegt Hans met een knalrood gezicht. Even word ik ontzettend boos. Ik ben toch geen hoer!? Die ouwe viespeuk kan me wat! "Het is maar een voorstel," zegt Hans geschrokken als hij mijn blik ziet.

Ik kijk om me heen. Als we nu stoppen, heb ik echt helemaal niets gewonnen. Iedereen heeft me naakt gezien en ik ga met lege handen naar huis. Het idee om één van deze mannen te pijpen, maakt me eigenlijk nog geiler dan ik al was. Als ik win, heb ik een hele goede avond. Als ik verlies, zal ik me toe moeten geven aan mijn verlangens. Ik weet niet wat erger is. Vlug pak ik de kaarten en begin met delen. Er valt niets meer in te zetten, dus één voor één worden de kaarten omgedraaid. Als de laatste kaart omgedraaid wordt, kan ik mijn ogen niet geloven. Ik spring op en juich. Mijn borsten schudden wilt heen en weer. "Oh yeah! Straight Flush!" schreeuw ik. De mannen zuchten en de kaarten worden op tafel gesmeten. "Goed gespeeld, je hebt het verdiend," zegt Hans. Sportief schuift hij de stapel munten mijn kant op. De anderen zakken terneergeslagen achterover en nemen nog een slok van hun bier.

Chippendales

"Nou, en dan nu de live voorstelling van de Chippendales zeker?" plaag ik. De mannen kijken elkaar verbaasd aan. "Ja, jullie kleren graag," zeg ik zelfverzekerd. "Nee, dat was niet de afspraak," zegt Ronald lachend. "Oh, wat heb jij zojuist ingezet dan?" vraag ik nijdig. "Maar jij hebt het geld van Hans gekregen toch?" stamelt hij. "Ook ja, ik zou alles krijgen weet je nog?" helder ik de situatie op. Ik wil die naakte lichamen nu wel eens zien. Dan staan we weer op gelijke voet.

De mannen kijken elkaar hulpeloos aan, maar weten dat er niets anders op zit. Ronald laat als eerste zijn boxer zakken. Hoewel ik eerst nog had getwijfeld of hij een stijve had of een grote pik, werd dat nu in één klap opgehelderd. Hij had geen stijve. Nico en Hans volgen. Nico was precies wat ik ervan verwacht had. Heel gemiddeld allemaal. Niet echt gespierd, niet dik, maar ook niet dun. Geen kleine, maar ook geen hele grote pik. De grootste verrassing komt misschien nog wel onder de kleren van Hans vandaan. Eerder had ik vooral zijn rimpelige hoofd gezien en hem schattig gevonden. Nu komt een hele andere Hans tevoorschijn. Zijn lichaam is gespierder dan ik had verwacht en zijn pik nog groter dan die van Ronald. Geen hele eerlijke vergelijking overigens, want Hans zijn apparaat hangt niet zo slap naar beneden als die van Ronald.

Tijd voor de volgende stap

"Zo goed, mevrouw?" vraagt Ronald. In mijn hoofd gaat van alles om. Zenuwachtig bijt ik op het hoekje van mijn nagel. "Ik vind het wel gezellig zo. Zullen we nog een drankje doen?" vraag ik uitdagend. Ik weet niet wat ik wil. Diep van binnen wil ik meer dan dit, maar geen van de mannen lijkt echt iets te gaan ondernemen. We verzamelen bij de koelkast om nog wat drankjes te pakken en we praten wat na over de wedstrijd.

Terwijl de mannen steeds dieper in de analyse duiken, bestudeer ik de geile piemels. En dan knapt er iets in me, ik hou het gewoon niet meer. Ik weet niet waar het vandaan komt, maar ik ben zo ontzettend geil. "Zal ik jullie anders alsnog maar pijpen?" vraag ik vanuit het niets. Drie hoofden kijken verbaasd op. Niet geheel verrassend reageert Hans als eerste en komt bij me staan. Zonder iets te zeggen laat ik me op een stoel zakken die nog naast me stond en pak zijn groeiende pik. De andere twee weten niet hoe snel ze ook bij me moeten komen staan. Even voel ik me ontzettend klein tussen de drie mannen, maar ik weet hoe ontzettend machtig ik nu ben. Ze zullen alles doen om te zorgen dat ik blijf doen wat ik doe. De twee nieuwe pikken begin ik te masseren, terwijl ik de staaf van Hans in mijn mond laat verdwijnen. Hij heeft zo'n grote pik, dat ik hem maar tot de helft naar binnen krijg. Aan het geluid te horen, is dat goed genoeg voor Hans.

Ik probeer me zo goed mogelijk op alle handelingen te concentreren. Plots voel ik een hand op mijn borst en ongewild kreun ik. Dan voel ik de pik van Ronald uit mijn hand glijden. Ik probeer vanuit mijn ooghoek te kijken wat er gebeurt, maar op dat moment pakt Hans mijn hoofd vast. Plots voel ik hoe twee handen mijn benen uit elkaar duwen. Ik schuif iets naar voren op de stoel en voel twee vingers over mijn poesje strelen. Hans begint steeds harder en dieper te stoten. Ik voel hoe zijn pik zich diep in mijn keeltje worstelt. Tranen schieten in mijn ogen en ik probeer te hoesten, maar krijg geen kans.

Ondertussen is Ronald begonnen om mijn kutje te likken. Ik duw mijn heupen zo ver mogelijk naar voren en de hoop dat hij nog harder beft. De pik van Nico heb ik helaas ook los moeten laten, om Hans een klein beetje af te kunnen remmen. Nico heeft zich achter me gepositioneerd en masseert mijn beide borsten. Af en toe draait hij mijn tepels tussen zijn vingers. Het doet een beetje pijn, wat me nog geiler maakt. Ik wil het uitschreeuwen en kreunen, maar Hans blijft maar stoten. Dan voel ik ineens de enorme pik uit mijn mond glijden. Met mijn ogen stijf op elkaar en mijn mond wijd open kreun ik zo hard als ik kan. Onverwachts vliegen een paar dikke stralen zaad over mijn gezicht en in mijn mond. In mijn geilheid steek ik mijn tong uit en vang nog net de laatste straal op. Ik doe mijn mond dicht om het romige zaad door te slikken, maar daar krijg ik maar net genoeg tijd voor. Hans steekt zijn pik gelijk weer naar binnen. Ik zuig zo hard als ik kan en voel het laatste beetje zaad over mijn tong vloeien.

Tafelen

"Kom, we leggen haar op tafel," hoor ik Nico zeggen op de achtergrond. In mijn roes hoor ik hoe de bierflesjes van de tafel worden gehaald en voel hoe de stevige handen me optillen. Ik besluit het allemaal te laten gebeuren en wacht geduldig af. Met mijn ogen dicht word ik op de tafel gelegd en ik voel hoe één van de mannen zijn pik langs mijn clitoris duwt. Hij lijkt even te twijfelen. Als ik mijn ogen opendoe, zie ik de pik van Ronald boven mijn gezicht hangen. Gewillig pak ik hem beet en begin te pijpen. Dat is voor Nico de goedkeuring dat hij mijn vagina mag binnendringen. Die is zo nat ondertussen, dat er geen enkele weerstand op zit. Nico stoot net zo hard in mijn poesje, als Hans in mijn keeltje had gedaan. Het duurt niet lang voordat ik kreunend klaarkom. "Ja, spuit me vol," moedig ik de mannen aan. Smekend kijk ik Ronald aan met mijn kraaloogjes terwijl ik hem blijf pijpen.

Ik had het niet verwacht, maar Ronald komt als eerste klaar van de twee. Hij spuit mijn mond vol. In een reflex spuug ik het uit. Het druipt over mijn kin en wang naar beneden. Mijn gezicht vol sperma was voor Nico blijkbaar zo geil, dat hij niet veel later ook mijn kutje vol spuit. Voor mij aanleiding om voor de tweede keer klaar te komen. "Dat wil ik ook wel," hoor ik Hans ineens zeggen. Als ik opsta van de tafel, zie ik tot mijn verbazing dat Hans alweer een harde pik heeft. Hij komt op me aflopen en snel draai ik mijn billen naar hem toe en buig over de tafel. "In je kontje?" vraagt hij. "Nee!" zeg ik geschrokken. Lachend duwt hij zijn pik in mijn kutje en begint me te neuken. Ik heb nog niet eerder zo'n grote pik in me gehad. Zelfs mijn dildo is niet zo groot.

Met zijn grote handen houdt Hans mijn heupen vast en neukt me zo diep mogelijk. Het lijkt eeuwen te duren en ik voel mijn volgende climax opkomen. Of ik ga mijn bewustzijn verliezen, dat kan ook. Een vinger streelt mijn anus en ik kan alleen maar kreunen. De vinger glijdt naar binnen en terwijl mijn anus zich aanspant, kom ik gillend klaar. Als een zoutzak blijf ik op de tafel liggen, terwijl Hans me als een soort sekspop afwerkt. "Ik kan niet meer," steun ik. De pik verdwijnt en even blijf ik op de tafel liggen. Dan voel ik weer die dikke stralen zaad van Hans. Dit keer niet op mijn gezicht, maar over mijn billen.

Volgende keer

Voldaan gaan we weer zitten aan de tafel. We rusten uit en ik maak mezelf zo goed mogelijk schoon met een handdoek die Ronald gehaald had. Dan kleden we onszelf weer aan en gaan richting de uitgang. "Volgende week weer?" vraagt Ronald. Ik voel de 800 euro in mijn zak, maar antwoord: "ik geloof niet dat ik echt goed ben in poker." Snel loop ik naar mijn fiets en rij naar huis. Daar neem ik een hele lange douche.