Rode BH van Lisa

Seks voor geld

Hans verleidt me om hem te pijpen voor 200 euro. Maar eenmaal bezig, wil hij meer.

200 Euro voor een pijpbeurt?

Het is een warme dag. Ik was gelukkig vroeg uit, dus kan lekker de hele middag in de zon liggen. Het is een uur of vijf als ik een berichtje binnenkrijg op mijn telefoon. "Hey, Hans hier, ik heb je nummer van Ronald gekregen. Van het pokeravondje, weet je nog? Ik wel in ieder geval! Denk je er nog wel eens aan terug?" Natuurlijk was ik dat niet vergeten. Die avond had ik seks gehad met drie volwassen mannen, waaronder Ronald en Hans. Ik voel een tinteling in mijn buik als ik eraan terugdenk. "Hi Hans, dat vergeet ik niet zo snel meer," stuur ik terug. Hans lijkt opgelucht door mijn antwoord en vraagt of ik het lekker vond. Ik weet niet precies waar dit gesprek naartoe gaat, maar gevoel bekruipt me dat Hans uit is op een vervolg. Of het komt door de zon, of de berichtjes, weet ik niet, maar ik krijg het steeds warmer. "Waar ben je op uit?" vraag ik hem op de man af. En dan komt de aap uit de mouw. Hans vraagt me of ik misschien nog een keer alleen met hem wil afspreken. Hij was de oudste van de mannen die bewuste avond en niet bepaald de meest aantrekkelijke. Gek genoeg ben ik toch gevleid door zijn aandacht en ik beeld me in hoe zo'n avond eruit zou zien met Hans.

"Als ik je nou 200 euro geef om me te pijpen?" vraagt Hans brutaal. 200 Euro, dat is snel verdiend. Maar ik ben toch zeker geen hoer? Nou, misschien ook wel. Een paar weken geleden heb ik m'n lichaam aan de fietsenmaker verkocht in ruil voor een nieuwe band. Waarom overweeg ik het? Waarom zeg ik niet gewoon gelijk "nee"? Komt het doordat ik dit weekend naar een festival ga, en ik het extra geld goed kan gebruiken? Of vind ik de aandacht van zo'n oudere man stiekem interessant? Ik besluit er een nachtje over te slapen en stop mijn telefoon weg. Vanaf dat moment kan ik nergens anders meer aan denken. Vijf minuten later pak ik mijn telefoon. "Vanavond?" stuur ik terug.

Ik ben een hoer

Na het avondeten zeg ik mijn ouders snel gedag. Met een vuurrood hoofd stap ik op de fiets. Ik had verteld dat ik naar Els zou gaan. Dat doe ik wel vaker doordeweeks, dus mijn ouders hebben niets door. Tenzij ze mijn zenuwachtige gedrag opgemerkt hebben natuurlijk. Snel fiets ik naar het huis van Hans. Hans is gescheiden en woont alleen, dus hoeft nergens rekening mee te houden. Mijn hart bonkt in mijn keel als ik op de deurbel druk. Hans doet open en laat me snel binnen. Daar neemt hij me aandachtig in zich op. Ik heb een kort zwart rokje aan en een roze naveltruitje, met daaronder een sexy rode BH en string. Dat is op zich niet nodig, want ik hoef alleen even te pijpen. Alleen even te pijpen, ja. Makkelijker gezegd dan gedaan. Ik ben achttien en de man tegenover me schat ik tussen de zestig en zeventig. Gelukkig heeft Hans wel zijn best gedaan. Hij is tot in de puntjes verzorgd en heeft en lekker luchtje op.

"Wil je eerst wat drinken, of gelijk, uh..." Hans maakt zijn vraag niet af. Een wijntje maakt het misschien wel iets gemakkelijker, dus Hans trekt een fles open. Terwijl we wat verder kennis maken, drinken we snel ons glas leeg. Ik omdat ik de alcohol nodig heb. Hans omdat hij waarschijnlijk zo snel mogelijk gepijpt wil worden. Dan staat Hans op en haalt zijn portemonnee tevoorschijn. Vier briefjes van vijftig komen tevoorschijn. Hij zal ze niet missen, want er zitten er nog veel meer in. "Die zijn vast voor jou," zegt Hans en duwt ze in mijn handen als extra motivatie. Nu ik het geld in mijn handen heb, is er geen weg meer terug. Ik heb er niet aan gedacht om een tasje mee te nemen, dus leg het op tafel. Hans blijft geduldig voor me staan en ik weet wat me te doen staat.

Ik sta op van de bank en laat me op mijn knieën zakken. Hoe eerder hij klaarkomt, hoe beter, dus ik probeer zo geil mogelijk naar hem te kijken. "Hmm, ik heb zo naar je verlangd," lieg ik kreunend. "Ik nog meer naar jou," zegt Hans. Dat geloof ik gelijk. Ik rits zijn broek open en geef hem kusjes op zijn buik en saaie witte onderbroek. In zijn onderbroek zie ik beweging ontstaan en Hans streelt ongeduldig door mijn haar. "Oh schatje, ik wil je zo graag," fluistert Hans. Snel trek ik het witte gevaarte naar beneden en zie de bekende grote pik. Eerst geef ik kusjes op zijn ballen en dan langzaam steeds hoger. Als ik bij zijn glimmende eikel kom, draai ik een paar rondjes met mijn tong. Hans wordt steeds geiler en kreunt gretig. Stiekem word ik er ook best opgewonden van. Toch wel leuk verdiend, die 200 euro.

Uit de kleren

Met lange diepen halen laat ik de pik van Hans door mijn mond en handen glijden. Terwijl ik bezig ben probeer ik hem zo geil mogelijk aan te kijken. Soms haal ik zijn pik even uit mijn mond en roep geile dingen, zoals "spuit mijn mondje vol" en "oh ja, je hebt zo'n lekker geile pik." Hoewel Hans duidelijk geniet, komt hij niet klaar. Hoe ouder ze zijn, hoe langer het duurt, lijkt het wel.

Ineens trekt Hans me omhoog en begint me te zoenen. Ik laat hem zijn gang gaan, omdat mijn mond wel even rust kan gebruiken. En hij heeft immers genoeg betaald. Hans laat zijn hoofd steeds iets verder zakken. Van kusjes op mijn wang, beweegt hij richting mijn borst. Eerst nog in het midden, maar dan op mijn tiet. Dit was niet de afspraak, maar ik laat hem even gaan. Mijn tepels worden hard. Zachtjes legt hij zijn hand op mijn borst en begint te masseren. "Je hebt zo'n lekker jong lichaam," fluistert Hans. Ik knik verlegen en voel twee handen over mijn rug glijden en mijn billen vastpakken. Ik druk mijn hoofd tegen zijn stevige borst en geniet van het intieme moment.

Dan begint Hans mijn truitje omhoog te trekken. Uit automatisme doe ik mijn armen omhoog en voor ik het weet sta ik in mijn sexy rode BH. Ik slik en kijk twijfelend naar Hans. Misschien heeft hij dit nodig om klaar te komen? Ik snap wel dat hij ook iets wil zien. Terwijl ik nadenk of ik dit zomaar moet laten gebeuren, voel ik de hand van Hans op mijn rug. In één beweging klikt hij mijn BH open. Geschrokken grijp ik mijn BH en borsten vast. "Rustig maar, die heb ik toch al eerder gezien?" lacht Hans. Dat is waar. Misschien stel ik me wel een beetje aan. Voor 200 euro kan ik toch wel even mijn borsten laten zien? Of beter gezegd: wéér laten zien. Nog voordat ik mijn BH goed uit heb, grijpt Hans mijn borsten weer vast. Mijn tepels zijn inmiddels keihard geworden en ik ben best opgewonden. Moet ik hem misschien nog wat verder laten gaan? Wil ik dat echt?

Dubbel

Hans geeft me weinig tijd om na te denken. Hij is zo geil, dat hij zijn hand onder mijn rokje duw. In een reflex duw ik zijn hand weg. "Sorry," reageert hij zichtbaar geschrokken, "ik wil je niet..." Maar hij maakt zijn zin niet af. "Voor het dubbele mag je aan me zitten," flap ik eruit. Een brede glimlach verschijnt op het gezicht van Hans. "Dus nog eens 200 euro?" vraagt hij. Eigenlijk bedoelde ik 400 euro, maar knik toch instemmend. "Nou, dan wil ik wel wat meer dan dat," zegt Hans met een knipoog. Mijn ogen gaan naar de enorme pik van Hans en dan hou ik het niet meer. Ik trek mijn rokje omlaag en mijn rode string komt tevoorschijn. Hans laat er geen gras over groeien en legt zijn hand gelijk in mijn kruis. Zachtjes begint hij te masseren en dan pas merk ik hoe nat mijn poesje is.

Ik ga ik de bank liggen terwijl ik Hans over me heen trek. Hij duwt mijn string omlaag en begint me te likken. "Hmm, ja, ga door," kreun ik. En dat doet Hans. Zoals een verliefde tiener kan tongen, laat hij zijn tong door mijn spleetje dansen. Geen plekje wordt overgeslagen en hij duwt af en toe tegen mijn gaatje. Ik wil niets liever dan dat mijn kutje nu echt gevuld wordt. Ik trek Hans verder over me heen en hij duwt zijn pik tegen me aan. Ik kijk hem aan. "Ja," kreun ik. En dan voel ik zijn dikke pik in mijn lichaam. Ik kreun nog harder en Hans begint zijn heupen soepel te bewegen. Helemaal niet gek voor zo'n oude man.

Dit gaat te ver

Bij iedere beweging van Hans, duw ik zachtjes mijn heupen in tegengestelde richting. Ik volg zijn ritme dat steeds sneller gaat. Ik voel mijn poesje steeds warmer worden. "Ja, neuk me," gil ik. Hans komt omhoog en tilt mijn benen op met zijn stevige handen. Als een dolle hond begint hij me verder te neuken terwijl ik boven de bank zweef. Ik voel een schok door mijn lichaam gaan en met een harde kreun kom ik klaar. Snel kom ik overeind en kruip op Hans zijn schoot met mijn borsten vlak voor zijn gezicht. Hij pakt onmiddellijk mijn billen vast en begint mijn tepel te likken. Die wordt nog harder dan hard en geil begin ik op en neer te bewegen op Hans zijn apparaat.

Als Hans lieve woordjes fluistert, zoen ik hem vol passie. Deze man is zo ontzettend goed voor me. Hans geniet ook duidelijk van mijn aandacht. Ondertussen voel ik zijn vinger tussen mijn billen glijden. "Hmm, geile donder," fluister ik in zijn oor. Met een ferme duw, gaat zijn vinger mijn anus in. Ik heb ooit met mezelf afgesproken dat mijn kontje exclusief blijft voor de man met wie ik ga trouwen. Hans is dat zeker niet. Maar goed, dit is alleen een vinger. Bovendien is dat ook niet de eerste keer. Ik voel mijn tweede orgasme opkomen en heb geen energie om te protesteren. Het is bijzonder hoe lang Hans het vol weet te houden.

Dan staat Hans op, met mij nog op zijn pik. Ik kan mezelf niet afzetten en zak diep over zijn pik heen. Het doet een beetje zeer, maar het maakt me nog geiler. Ineens gooit hij me op de bank en draait me op mijn buik. Uit geilheid duw ik mijn kont weer omhoog in de hoop dat hij zo snel mogelijk zijn pik weer naar binnen prikt. In plaats daarvan spuugt Hans op mijn kontje en smeert het met zijn pik naar mijn kontgaatje. "Nee, Hans, echt niet," schreeuw ik angstig. Gevolgd door een zachte kreet als hij met zijn vinger op mijn clitoris duwt. "Je wilde toch die 200 extra?" vraagt hij plagerig. Ik weet niet hoe ik moet reageren. We hadden geen details besproken. Hij wilde meer dan aanraken, en daar ben ik wel een soort mee akkoord gegaan. Ondertussen voel ik mijn tweede orgasme steeds dichterbij komen door de plagende vinger in mijn kutje. Mijn lichaam begint zachtjes te trillen.

Hans besluit mijn antwoord niet af te wachten en ontmaagdt mij anaal. In mijn hoofd gaat van alles om. Pijn, geilheid, besluiteloosheid, tinteling, angst en nog veel meer. Ik doe mijn ogen dicht en probeer me te concentreren op mijn clitoris. Hans heeft zijn hand daar weggehaald zodat hij mijn billen goed beet kan pakken, dus heb ik het zelf overgenomen. Zo snel als ik kan draai ik rondjes door mijn knobbeltje. Aan de andere kant voel ik hoe Hans met diepe halen mijn kontje binnentreedt en weer verlaat. Hoe langer hij doorgaat, hoe minder pijn ik ervaar en de tinteling is stiekem best opwindend. Met een harde gil kom ik klaar en zak ineen, terwijl Hans nog steeds wil doorneukt. Ik kijk voorzichtig over mijn schouder en kijk recht in de ogen van Hans. Die houdt het niet meer en voor het eerst in mijn leven voel ik hoe warm zaad mijn darm inschiet. Ik weet niet waarom, maar kreun met Hans mee. Daarna vallen we op elkaar en knuffelen op de bank.

Geen tasje

Weer helemaal terug op sterkte, sta ik op van de bank en kleed mezelf aan. Hans kijkt onderuitgezakt toe naar mijn omgekeerde striptease. Ik voel mijn anus branden en heb spijt van wat ik gedaan heb. Dan pakt Hans nog een stapeltje biljetten en geeft me de beloofde 200 euro. Hij kijkt me verliefd aan en stopt er dan nog snel 50 bij. Voor 50 euro heb ik mijn anale maagdelijkheid verkocht. Ik kan niet geloven wat een enorme hoer ik ben. Waarom heb ik dit gedaan? "Vond je het lekker?" vraagt Hans. Ik schrik. Daar had ik niet eens over nagedacht. Vond ik het lekker? Tja, ik ben twee keer klaargekomen, dus ontkennen valt niet mee. Ik knik voorzichtig. "Vond jij het lekker?" vraag ik op mijn beurt. Het voelt als een soort klanttevredenheidsonderzoek. De ogen van Hans glimmen. "Natuurlijk, je bent een beest," glundert hij.

Met het schaamrood op mijn kaken pak ik de 250 euro aan en grabbel de eerder betaalde 200 euro bij elkaar. Onhandig kijk ik om me heen. Ik heb geen tas meegenomen en heb ook geen broekzak. Hoe ga ik dit geld nu meenemen? Ik heb geen andere optie dan het geld in mijn BH te stoppen. Ik hoor Hans zachtjes grommen van plezier. Met opgeheven hoofd loop ik naar mijn fiets en rij snel naar huis. Daar berg ik de enorme hoeveelheid cash zorgvuldig op.