Lisa in hot pants

Mijn optreden als stripper

Als jong schoolmeisje moet je genieten van het leven. Maar daar is wel geld voor nodig. En daar heb ik niet veel van. Gelukkig is er een oplossing om snel aan geld te komen.

Vakantie

Het is de eerste week van de zomervakantie! Ik ben geslaagd voor mijn havodiploma en deze zomer ga ik dat eens goed vieren. Op mijn slagingsfeestje heb ik aardig wat geld bij elkaar gesprokkeld, maar ik moet bekennen dat dat geld ook net zo snel weer verdwenen is. Ik heb een reis geboekt naar Lloret de Mar en we vertrekken al bijna! Ik had gehoopt dat mijn ouders me nog een vakantiecentje mee zouden geven, maar ze lijken het niet echt eens met de keuze voor mijn bestemming. "Dat zuip je toch alleen maar op," had mijn moeder kwaad gezegd. Ik kan niet ontkennen dat ik dat niet van plan was. Maar goed, zonder geld naar de Costa del Sol is ook niet echt een optie.

Een beetje boos en teleurgesteld plof ik op mijn bed. Doelloos blader ik door mijn telefoon. Mijn oog valt op een oud gesprek dat ik met Hans had. Een paar weken geleden heb ik mezelf als hoer verhuurd en goed geld verdiend. Zou hij me nog een keer willen betalen? Ik heb sindsdien nog wel een paar lieve berichtjes gehad, maar geen uitnodiging tot meer. Zonder verder veel na te denken stuur ik hem een berichtje. "Hi Hans, hoe is het met je? Ben je nog een beetje geil, of al op me uitgekeken? ;)" Het duurt een paar minuten voordat ik reactie krijg. Hans is duidelijk nog niet op me uitgekeken. Ik vertel hem dat ik de vorige keer best lekker vond en hard geld nodig heb voor mijn vakantie. "Morgenavond komen een paar vrienden voetbal kijken. Een beetje extra entertainment zou geen kwaad kunnen," antwoordt hij. Het gaat mij wat ver om naar een orgie te gaan, dus ik hou de boot af. "Je hoeft geen seks te hebben, gewoon een goeie striptease zou een leuk zakcentje op kunnen leveren," stuurt hij terug. Een lichte twijfel gaat door me heen, maar ik zie niet echt een andere optie om straks een leuke vakantie te hebben. Daarom accepteer ik zijn voorstel. Hij zal zijn vrienden inlichten dat ze geld mee moeten nemen omdat er een stripper komt. Hoeveel ik verdien, hangt af van mijn show.

Het is een beetje druk

Zenuwachtig fiets ik naar het huis van Hans. Ik ken inmiddels de weg, dus hoef niet te zoeken. Ik heb een stoere denim hotpants aangedaan en een sexy naveltruitje. Uiteraard heb ik een spannend setje aangetrokken en een paar hoge hakken. Ik ben niet te onderscheiden van een professionele stripper. Mijn ouders waren gelukkig niet thuis, dus ik hoefde niet uit te leggen waar ik heen ging.

Hans zijn ogen rollen er bijna uit als hij de deur opendoet. Schichtig kijkt hij de straat in of iemand me gezien heeft en neemt me dan snel mee naar binnen. Amicaal slaat hij een arm om mijn schouder en dirigeert me naar de woonkamer. Ik verstijf even als de kamerdeur opengaat. Ik had verwacht dat er twee of drie vrienden op bezoek zouden, maar snel geteld zijn er zo'n acht mannen! Ik weet niet waar ik moet kijken en staar verlegen naar de grond. Gelukkig zitten er geen bekenden bij. De mannen keuren het vlees van vanavond en overleggen wat ze met me zouden willen doen. Zenuwachtig bijt ik op mijn nagel, maar besef me dan dat ik hier kom om geld te verdienen. Hoe meer mannen, hoe beter.

The show is on!

Hans is zo vrij een wijntje voor me te halen, die ik snel achteroversla. "Kan ik beginnen?" vraag ik zachtjes. Hans pakt een stoel en zet hem voor de TV. De mannen verzamelen zich op de banken en kijken me ongeduldig aan. Dat komt goed uit, want ik wil hier ook weer zo snel mogelijk weg. Hans zet de muziek aan en ik loop naar de stoel terwijl ik overdreven met mijn kont heen en weer wieg.

De intro van het liedje is wat traag, dus ik ga eerst op de stoel zitten met mijn benen over elkaar. Geil kijk ik de mannen één voor één aan en lik mijn vinger die ik daarna over mijn lip en kin naar beneden laat glijden. Er ontstaat wat gerumoer in de groep. Dan is de intro voorbij en knallen de eerste kreten door de speaker. Ik spreid snel mijn benen en zet mijn handen op mijn knieën. Uitdagend buig ik naar voren en kijk naar het plafond. De mannen moeten een goede inkijk hebben. Snel spring ik op en draai me om. Voorover geleund op de stoel, schud ik met mijn billen en kijk geil over mijn schouder. Een man in het midden heeft zijn telefoon omhooggestoken en ik zie het lampje van zijn camera branden. Snel loop ik naar hem toe en pak de telefoon af. Ik gooi hem op de bank en geef hem een standje met mijn vinger. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat ik straks in m'n blote kont op internet sta. De andere mannen lachen.

Striptease

Wanneer ik een tijdje geil aan het dansen ben, beginnen de mannen onrustig te worden. "We willen tieten zien," roept er eentje. Met mijn duim wrijf ik over mijn wijs- en middelvinger en kijk hem arrogant aan. De boodschap is aangekomen, want ik zie de mannen gretig in hun broekzakken graaien. Er worden wat losse euro's op de grond gegooid en drie briefjes van vijf. Niet helemaal de opbrengst waar ik van droomde, maar ik kan in ieder geval een paar drankjes halen op vakantie. Voor de zoveelste keer streel ik over mijn billen en borsten.

Dan loop ik op Hans af. Als enige staat hij naast de bank, omdat er op de bank geen plek meer is. Ik leg mijn handen op zijn schouders en dans vlak voor hem. Luid gejoel gaat door de kamer en ik draai me om. Mijn billen schuren zachtjes tegen de voor mij bekende pik. Als ik mijn armen omhoogsteek en iets door mijn knieën zak, weet Hans wat hij mag doen. Onhandig trekt hij mijn truitje omhoog waardoor ik bijna omval. Gelukkig kan ik mezelf corrigeren en dans verder. Mijn stevige jonge borsten betoveren de mannen. Helemaal als ik ze nog even extra tegen elkaar duw en er mee schud. Gisteravond heb ik wat research gedaan, dus ik weet wel een beetje hoe ik de mannen op kan winden.

Een oude man op de hoek van de bank steekt een briefje van twintig omhoog. Als ik naar hem toe loop, gebaart hij dat hij het in mijn BH wil stoppen. Best een geil idee, dus ik buig naar hem toe. Hij frommelt het in mijn BH, terwijl hij probeert zo veel mogelijk van mijn borst aan te raken. Lachend streel ik de oude snoeper over zijn wang. Hij krijgt gelijk een rode kleur op zijn wangen. Als enige vrouw, voel ik me oppermachtig tussen al die geile mannen. Het geeft me zelfvertrouwen en ik ga helemaal op in mijn rol. De andere mannen willen ook wel zo'n behandeling, dus er wordt flink met geld gewapperd. Kijk, dit schiet tenminste op.

Is een filmpje echt zo erg?

Na nog wat biljetten verzameld te hebben, ga ik terug naar het midden en laat mijn hand over mijn buik glijden. Ondeugend speel ik even met het knoopje van mijn hotpants en doe hen dan open. Ik word opgewonden als ik het kanten randje van mijn string tevoorschijn zie komen. Het duurt dan ook niet lang voordat ik mijn broekje uit doe en mijn strakke kontje aan de mannen laat zien. Als ik me omdraai, zie ik weer iemand met een telefoon zitten. Dit wordt vervelend. Ben ik nou zo'n zeikerd, of moeten ze daar gewoon mee ophouden? Geïrriteerd loop ik naar de man toe en duw ook zijn telefoon weg. Als ik echter weer terugkom bij mijn stoel, zie ik aan de andere kant ook iemand filmen. Ik geef het op en besluit het te negeren. Ik vraag ze achteraf wel om de filmpjes weg te gooien.

Geil dans ik verder, maar ik merk dat de mannen zich beginnen te vervelen. Dit is wel het moment om bloot te gaan denk ik. Ik draai me om en klik mijn BH open. Met mijn handen op mijn BH draai ik me om en trek deze dan in één ruk weg. Kort zwaai ik er mee in het rond en gooi hem dan in het publiek. Er worden gelijk weer wat briefjes op de grond gegooid als ik met mijn natte vinger over mijn tepel streel. Dit is het moment om door te pakken. Zodra ik een man met vijftig euro zie wapperen, loop ik recht op mijn doel af. Ik draai me om en laat me op zijn schoot zakken. Lapdances zaten niet helemaal in mijn planning, maar ik heb het geld gewoon nodig.

De man laat zijn handen over mijn heupen glijden en ik dans over zijn broek heen. Een flinke bobbel groeit als ik zijn hand over mijn buik voel glijden. Even verdwijnen zijn vingers in mijn string, samen met het briefje. Zodra hij loslaat, sta ik snel weer op. Ik zie alweer meer briefjes tevoorschijn komen. Jackpot!

Bij de volgende man ga ik op handen en voeten staan en duw mijn billen in zijn kruis. Ik ben stiekem behoorlijk geil geworden. Het feit dat er nog een paar camera's de lucht ingestoken zijn, heb ik maar geaccepteerd. Ik laat me zelfs van dichtbij filmen om een oranje briefje aan te nemen.

Hij mag alles met me doen

Mijn laatste troef vanavond is mijn stringetje. Ik loop lekker binnen en raak steeds meer opgewonden. Ik draai me weer met mijn rug naar de groep en met een soepele buiging voorover, trek ik onverwacht mijn string naar beneden. Mijn vochtige schaamlippen tintelen door de koude vlaag wind. Hans staat uitdagend te wapperen met twee briefjes van vijftig. Bijna rennend ga ik zijn kant op en vlieg hem nog net niet in de armen. Hij drukt in mijn beide handen een biljet en geil dans ik met mijn naakte lichaam tegen hem aan. Als hij zijn handen over mijn buik laat glijden, steek ik mijn handen zorgeloos in de lucht. Hij mag doen wat hij wil. Hij grijpt mijn borsten stevig vast. Ik glimlach breed met mijn ogen dicht. Gek genoeg heb ik die handen gemist. Wanneer Hans doorheeft dat ik hem zijn gang laat gaan, glijden zijn handen naar beneden en streelt hij mijn poesje. Zo is het wel genoeg, er zijn nog meer klanten. Ik draai me om en geef hem een kus. Dan verlaat ik hem.

Blijkbaar is hier het grote geld mee te verdienen, want er komen steeds meer biljetten tevoorschijn. Ik heb geen idee waar ik moet beginnen. Zo snel als ik kan werk ik de mannen af en laat me overal aanraken. Soms niet alleen door de sponsor zelf, maar ook de mannen die ernaast zitten raken me aan. Zelf kan ik ook de verleiding niet weerstaan om mijn handen langs de broeken te laten gaan en flink te graaien.

Alle mannen bedienen

Even flitst de gedachte door me heen wat er nu gaat volgen. Toch een orgie? Ik hier op m'n knieën met al die piemels om me heen? Ik krijg het benauwd bij het idee. Gelukkig is de onzekerheid maar tijdelijk. Hans draait het volume van de muziek wat omlaag en kondigt aan dat het voetbal bijna gaat beginnen. "Hé als we jou nou 200 euro geven, zou je dan niet de hele avond naakt bier voor ons kunnen halen?" vraagt één van de mannen brutaal. Ik kijk om me heen en probeer zo snel mogelijk alle biljetten bij elkaar op te tellen. "Nee, ik moet er weer vandoor," antwoord ik snel als ik tot de conclusie ben gekomen dat ik meer dan genoeg geld heb voor de vakantie.

Elegant begeleidt Hans me richting de uitgang als ik mijn kleren weer aangedaan heb en het geld bij elkaar gegrabbeld heb. "Als je nou nog meer nodig hebt, dan kunnen we wel wat regelen hoor," knipoogt Hans. Verliefd geef ik hem een zoen op zijn mond. Eerst schrikt hij even, maar kust me dan terug. Onze tongen raken elkaar en met een grote glimlach neem ik afscheid.

In recordtijd fiets ik naar huis en stort alle briefjes uit op mijn bed. Als ik alles bij elkaar optel, sla ik een hand voor mijn mond. Ruim duizend euro! Dit wordt echt een hele gave vakantie! Lloret de Mar, here I come!