Peter schenkt nog een glaasje champagne in

Met een piloot in de jacuzzi

Voor het eerst spreek ik af met een oudere man. We gaan gewoon wat drinken en verder niets. Of toch wel?

Mijn eerste date met een oudere man

Verveeld lig ik TV te kijken in bed. Misschien is het beter om te gaan slapen. Morgen moet ik weer vroeg naar school. Het eerste uur Nederlands en dan aardrijkskunde, verschrikkelijk! Dan trilt mijn telefoon. Het is een berichtje van Peter. Ik trek wit weg. Vorige week hadden we seks via de webcam en blijkbaar had hij alle beelden opgenomen. Hij had me gechanteerd dat hij alles op internet zou zetten, tenzij ik mijn telefoonnummer aan hem zou geven. Hij had daarna een paar keer een bericht gestuurd, maar was gelukkig niet meer over de video begonnen. Ik probeerde steeds vriendelijk te blijven, want ik heb geen idee wat hij doet als hij boos is. Zou hij dan het filmpje online zetten?

Aarzelend klik ik het berichtje open. "Hey, ik ben net geland in Amsterdam en ben dit weekend vrij. Heb je zin om een drankje te gaan doen?" Mijn hart bonst in mijn keel. Meent hij dit serieus? Denkt hij serieus dat ik gezellig een drankje met hem ga drinken, na wat hij me geflikt heeft? Maar wat zou hij doen als ik weiger? Komt mijn filmpje dan alsnog online? Allerlei rampscenario's schieten door mijn hoofd. Mijn ouders zouden kapot zijn als ze het zagen. Dit moet echt stoppen, ik kan niet leven in deze onzekerheid. Ik besluit in te gaan op zijn voorstel en we spreken af voor vrijdagavond. Dan kan ik hem hopelijk overtuigen dat hij de video moet verwijderen en is alles weer normaal. Bovendien, hij wil afspreken in een bar. Het is niet zo dat hij me daar ineens gaat verkrachten, dus niets aan de hand.

Als ik de bar binnen stap, herken ik het blije gezicht van Peter direct. Hij staat op en schudt mijn hand. Dan trekt hij zich naar me toe en ik zie zijn hoofd dichterbij komen. Mijn adem stokt. Hij geeft me een kus op mijn linkerwang, dan mijn rechterwang en dan weer op mijn linkerwang. "Rustig maar," zegt hij als hij mijn geschrokken hoofd ziet. Ik lach en haal opgelucht adem. Wat ben ik toch een debiel soms, hij wilde me gewoon begroeten zoals volwassen mensen dat doen. Elegant schuift hij een stoel naar achter en gebaart me te gaan zitten. Je kunt een hoop zeggen van Peter, maar hij weet wel hoe hij een vrouw moet behandelen. "Wil je een wijntje?" vraag hij opgewekt. Zonder mijn antwoord af te wachten bestelt hij twee glazen Chardonnay.

Er valt een ongemakkelijke stilte. "Waar kom je vandaan?" vraag ik. "Het hotel hier aan de overkant?" antwoordt hij bedenkelijk. "Nee, ik bedoel waar je het laatst naartoe gevlogen hebt," verduidelijk ik. "Oh, Bonaire," zegt hij lachend. Blijkbaar vliegen piloten vaak naar dezelfde bestemming, want vorige week was hij daar ook al. Een interessant gesprek volgt over het leven van een piloot. Hij intrigeert me en ik wil steeds meer weten. Dan pakt hij ineens mijn handen vast. "Maar vertel eens iets over jezelf, we hebben het alleen maar over mij." Ik schrik van het contact en tegelijkertijd gaat een kriebel door mijn buik. Peter is zo charmant, hij weet echt hoe hij een vrouw moet verleiden.

Ik ben niet van plan om toe te geven aan zijn charmes. "We moeten het hebben over het filmpje dat je van mij gemaakt hebt. Ik wil dat je die weggooit," zeg ik vanuit het niets. "Waarom?" vraagt hij plagend. "Als dat filmpje uitkomt, is mijn leven verwoest. Mijn hele toekomst gaat kapot en ik slaap er al een week slecht van. Alsjeblief, je moet dat filmpje weggooien," smeek ik hem. Peter lacht spottend, maar stelt me gerust: "Goed, ik zal hem weggooien, omdat je zo dapper bent geweest om hier naartoe te komen." Opgelucht haal ik adem, maar ik voel me nog niet helemaal gerust. Wat als hij zich straks bedenkt? "Ik wil zien dat je hem weggooit," zeg ik vastberaden. "Vertrouw je me niet dan?" vraagt Peter verontwaardigd. "Heb ik daar reden toe dan?" snauw ik. "Wat jij wil, maar mijn laptop ligt in mijn hotelkamer, dus dan zul je mee moeten komen."

Hotel met jacuzzi

Als ik zeker wil weten dat Peter het filmpje verwijdert, zit er niets anders op dan mee te gaan naar zijn hotel. Met een grote teug drink ik mijn glas leeg. "Laten we gaan." Niet veel later lopen we door de adembenemende lobby van het vijfsterrenhotel. Als we zijn kamer op de bovenste etage binnen stappen, komt ik ogen tekort. Een enorm bed, sierlijke stoelen en een pluche bank vullen de kamer. Voor het raam staat een grote jacuzzi met houten latjes aan de zijkant. Door de grote glazen ramen zie ik de skyline van de stad. "Wat een prachtig uitzicht," stamel ik. "Kun je je voorstellen dat je in de jacuzzi zit met een glaasje champagne en naar buiten kijkt? Dat is pas echt ontspannen," zegt Peter. Ik kijk naar de jacuzzi en dan weer naar buiten. "Ja, dat kan ik me helemaal voorstellen." Ik droom een beetje weg bij de gedachte. "Het mag wel, als je wil," zegt Peter aarzelend. "Wat?" vraag ik verbaasd. "In de jacuzzi," zegt hij. Snel kijk ik naar beneden zodat hij mijn rode wangen niet kan zien. Hier ben ik natuurlijk niet voor gekomen. Aan de andere kant, hoe vaak krijg je zo'n kans? Jammer dat ik geen bikini bij me heb, dat had het een stuk eenvoudiger gemaakt. Aan de andere kant, Peter heeft me toch al bloot gezien en ik hem, dus hoe erg zou dat zijn?

Peter pakt zijn laptop en zet hem op de tafel. Dan wordt er op de deur geklopt en Peter doet open. Een keurig meisje staat voor hem met een dienblad in haar handen. "Uw champagne, meneer." Op het dienblad staan twee glazen en een wijnkoeler met daarin een grote fles champagne. Peter neemt het dienblad aan en loopt ermee naar mij toe. "Wat is dit?" vraag ik hem verbijsterd. "Ik dacht dat we wel wat te vieren hadden. Wil je een glaasje?" Wat valt hier in vredesnaam te vieren? We zijn hier om die stomme video te verwijderen, niet om een feestje te vieren. Peter lacht naar me: "vind je het geen feestje dat je filmpje straks weg is?" Hij schenkt twee volle glazen in en biedt er eentje aan. Nu hij zo dicht bij me staat, ruik ik zijn luchtje. Het is heerlijk. Stukken beter dan de deo van de jongens uit mijn klas. Met het koude glas bubbels in mijn hand, kijk ik naar de jacuzzi. "Staat je aanbod nog steeds?" vraag ik hem met een flauwe glimlach. Zonder iets te zeggen draait Peter zich om en drukt op een knopje op de rand van het bad. Het water spuit uit alle hoeken en gaten en het bad stroomt vol.

Onhandig sta ik midden in de hotelkamer met mijn vingers te friemelen. Peter staart me aan, wachtend tot ik me uit ga kleden. Het voelt ongemakkelijk en ik ben dan ook blij als hij zich weer omdraait en even wegloopt. Hij zet de grote lamp uit en de sfeerverlichting aan. "Zo, dat is een stuk gezelliger, of niet?" zegt Peter. Ik knik instemmend en keer hem mijn rug toe. Dan doe ik snel mijn shirt uit en laat mijn rokje zakken. Ik heb een keurig zwart setje aan met kanten randjes. Ik voel Peters ogen branden in mijn rug en kijk achterom. "Kleed jij je niet uit?" vraag ik. "Ik was even aan het genieten van je show," lacht Peter. "In het echt ben je nog mooier, weet je dat." Ik kijk snel de andere kant op, zodat hij mijn omhooggetrokken mondhoekjes niet kan zien. "Schiet nou maar op," bijt ik hem toe. Achter me hoor ik een zucht en dan begint Peter zich ook uit te kleden. Ik klik mijn BH los en laat deze op de grond vallen. Met mijn armen gekruist voor mijn borsten, loop ik naar de jacuzzi, die bijna helemaal gevuld is. Het ziet er heerlijk uit. Terwijl Peter druk bezig is om zijn broek over zijn enkels te krijgen, duw ik mijn slipje omlaag en stap snel het bad in. Het warme water omhelst mijn lichaam en de bubbels glijden over mijn rug. Ik probeer zo ver naar beneden te zakken dat mijn borsten onder de bubbels verdwijnen. Peter staat inmiddels met één voet op de rand en ik kijk ontsteld naar het grote gevaarte dat tussen zijn benen bungelt.

Samen in bad

Recht tegenover me, laat Peter zijn goudbruine lichaam het bad inzakken. Ik kan mijn ogen niet van zijn pik afhouden. "Onder de indruk?" vraagt Peter. Ik schrik op en bloos. Peter lacht en zet een muziekje aan. Het stelt me gerust en mijn spieren ontspannen zich weer. Samen proosten we en drinken champagne. Heel even doe ik mijn ogen dicht en laat mijn hoofd naar achter zakken. "Niet in slaap vallen hè," plaagt Peter. Geschrokken kom ik weer omhoog. Dat is zeker niet mijn bedoeling! Een grote glimlach op het gezicht van Peter verschijnt. "Wat ben je toch gespannen, dat is toch nergens voor nodig?" Dat is waar. Peter valt absoluut niets te verwijten, het zijn vooral mijn eigen stoute gedachtes die van dit tafereel iets erotisch maken. Het wordt tijd dat ik volwassen word.

"Zal ik je anders masseren, misschien dat dat helpt?" vraagt Peter kalm. Er gaat een tinteling door mijn buik. Weer slaat mijn hoofd op hol. Hij heeft het over een massage en ik denk gelijk weer aan seks. Waar zit ik met mijn gedachten. "In de jacuzzi?" vraag ik aarzelend? "Natuurlijk, kom maar voor me zitten, dan masseer ik je schouders," zegt Peter geruststellend. Dat lijkt me prima en achterstevoren loop ik gehurkt naar hem toe. Als ik bij hem kom, voel ik twee grote handen op mijn schouders landen. Voorzichtig drukt hij zijn duimen tegen mijn schouderbladen. Mijn borsten bedekken zich met kippenvel en mijn tepels worden iets steviger. Als ik diep uitadem, begint Peter te masseren. Ik wiebel in het water en probeer mijn evenwicht te bewaren. Het is lachwekkend en we moeten allebei grinniken. "Kom maar op het bankje zitten, dat is beter," stelt Peter voor en spreidt zijn benen zo ver mogelijk. Even twijfel ik, maar besluit dan dat ik mezelf niet moet aanstellen. Snel doe ik een stap naar achteren, tussen zijn benen, met mijn billen op zoek naar het bankje. Plots ketsen mijn billen tegen zijn penis en ik hoor hoe hij schrikt. "Sorry," stamel ik en schuldbewust ga ik weer iets naar voren om mezelf dan op het bankje te laten zakken.

Massage

Peter doet alsof er niets gebeurd is. Hij pakt mijn schouders weer vast en gaat verder waar hij gebleven was. Ik vergeet snel wat er gebeurd is en geniet van zijn stevige handen die over mijn lichaam glijden. De massage gaat door op mijn rug, steeds iets lager. Regelmatig begint hij weer bovenaan en herhaalt de weg naar beneden. Ook de zijkant van mijn rug wordt niet overgeslagen. Zijn vingers gaan akelig dicht langs mijn borsten en soms tikt hij ze per ongeluk aan. Ik zeg er niks van, want ik wil niet dat de massage stopt.

Peter is nu zo laag geëindigd op mijn rug, dat hij er niet meer bij kan. Gewillig buig ik voorover zodat hij ook het onderste gedeelte van mijn rug kan verwennen. Hierdoor schuiven mijn billen verder naar achter en ik voel zijn stijve pik tegen mijn bilspleet. Ik verstijf en durf me niet te bewegen. Zonder iets te zeggen gaat Peter door met de massage en ik ontspan weer. De gedachte aan de enorme pik achter me, windt me op. Onbewust schuif ik met mijn billen heen en weer tegen de pik van Peter. Die wordt nog harder dan hij al was. De massage verandert langzaam in strelen. Ik bloos, maar ben te geil om te stoppen. Alsof ik al jaren ervaring heb in het opgeilen van mannen, zet ik mijn handen op zijn knieën en laat mijn billen naar boven en beneden zakken tegen zijn bonzende pik. Peter legt zijn armen op de rand van de jacuzzi en kreunt zachtjes.

Klaarkomen in de jacuzzi

Peter weet zich duidelijk geen raad met de situatie en wisselt meermaals de positie van zijn handen. Soms op mijn rug, dan weer op mijn billen en even later weer rustig in het water. Ik geniet van mijn dominante positie tot ik ineens zijn handen op mijn borsten voel. "Je bent zo mooi, zo geil, ik wil je," fluistert hij in mijn oor. Ik kijk over mijn schouder en zet mijn geilste glimlach op. In zijn ogen zie ik niets anders dan lust en verlangen. Het is aandoenlijk en ik geef me over aan hem. Ik duw mijn rug tegen zijn buik en kus hem op zijn lippen. Direct zet hij zijn lippen weer op de mijne en ik voel hoe zijn tong moeiteloos naar binnen glijdt. Ondertussen blijft hij mijn borsten masseren en mijn tepels worden keihard.

Zonder te stoppen met zoenen, sta ik op en draai me om. Ik ga op zijn schoot zitten en voel zijn harde penis tegen mijn buik. Ik weet dat het slechts een kwestie van tijd is voordat die in me verdwijnt. We verlangen er allebei naar, en waarom zouden we het niet doen? We zijn toch allebei volwassen? We zoenen intens en ik voel hoe Peter mijn heupen vastpakt. Dan begint hij me op en neer te duwen in het water. Zijn eikel schuurt tussen ons in terwijl Peter mijn borsten kust.

Ik probeer zijn pik vast te pakken en in mijn kutje te stoppen. Het lukt niet. Die verdraaide bubbels zorgen ervoor dat ik niets kan zien en de positie is onmogelijk op het ronde bankje. Peter duwt me naar achteren en gaat op de rand van het bad zitten. Nu pas zie ik hoe enorm zijn pik is. Mijn mond zakt open. "Kom, pijp me, schatje," zegt Peter verlangend. Mijn nieuwsgierigheid wint het en ik buig mijn hoofd naar hem toe. Ik laat mijn hoofd over zijn pik zakken en sabbel op zijn eikel. Het voelt gek, maar ook spannend. Mijn tong draait rondjes rond zijn kloppende eikel en ik hoor hoe Peters ademhaling zwaarder wordt. Ik laat mijn tong zachtjes tegen zijn eikel rusten en ga op en neer met mijn hoofd. Bij elke beweging probeer ik zijn enorme pik nog dieper in mijn keeltje te laten glijden. Ik word zo geil van het gekreun, dat ik de verleiding niet kan weerstaan om ondertussen met mijn poesje te spelen.

Mijn poesje wordt steeds glibberiger en ik besluit dat het tijd is voor de volgende stap. Ik stop abrupt met zuigen en draai me op. Ik hoor een verbaasd en teleurgesteld gegrom achter me. Dan buig ik voorover en zet mijn handen op de buitenste rand van de jacuzzi. Mijn benen zet ik iets uit elkaar en ik duw mijn kontje omhoog. Verlekkerd kijk ik over mijn schouder en ik zie Peters ogen glimmen. Voor ik er erg in heb, voel ik hoe zijn pik mijn schaamlippen opzij duwen. Hij begint me te stoten en een paar pijnscheuten gaan door me heen. Dit is wel even iets anders dan de piemeltjes van de jongen waar ik eerder het bed mee gedeeld heb. Mijn vagina wordt hard uit elkaar getrokken. De pijn is heerlijk. Zo voelt het dus om echt genomen te worden. Nu pas voel ik me een volwaardige vrouw. Een vrouw die een man laat klaarkomen. Ik kreun hard en beweeg enthousiast mee op het ritme van Peter. Het duurt dan ook niet lang voordat ik een harde kreun achter me hoor en voel hoe mijn poesje gevuld wordt met zaad. Peter trekt zijn pik terug en zakt achteruit op het bankje van de jacuzzi. Ik voel hoe zijn zaad langs mijn been het water in druipt. Hier sta ik dan, een 18-meisje dat zich vol had laten spuiten door een oudere man. Ik schaam me en klim snel uit het bad om me weer aan te kleden.

Video verwijderen

Terwijl ik me aankleed, komt Peter ook uit het water. Hij droogt zich wel af, maar lijkt geen haast te hebben om zich aan te kleden. "Goed, ik heb alles gedaan wat je wilde, nu moet je die video verwijderen," draag ik hem op. Alsof de seks allemaal zijn idee was geweest. Ik weet heel goed dat ik de aanstichter was. Ik was degene met de vieze gedachtes geweest, niet hij. Maar het kan geen kwaad om dat te gebruiken in de onderhandeling. Peter begint hard te lachen. "Wat is er?" vraag ik geïrriteerd. Gaat hij me nu echt vertellen dat hij die video niet gaat verwijderen? Is het echt zo'n klootzak? Peter komt weer tot rust en kijkt me aan. "Lieverd, ik heb helemaal nooit een video gemaakt van je," probeert hij zo serieus mogelijk te zeggen. Ik was erin getrapt, wat was ik dom geweest. Ik kan wel door de grond zakken, zo dom! "Betekent dit, dat we elkaar nooit meer zien?" vraagt Peter voorzichtig. "Ik hoop het!" snauw ik hem toe en loop boos de hotelkamer uit. Boos op hem? Nee, op mezelf. Alhoewel, heb ik er echt spijt van?