De voeten van Guido in bed

Mijn eerste gay ervaring

Nu ik op kamers woon, kan ik doen wat ik wil. Geen ouders die zich met me bemoeien. Ik kan eindelijk ontmoeten wie ik wil: jongens.

Op kamers

"Dat is de laatste," roept mijn vader opgelucht als hij weer een doos in mijn handen duwt. Ik heb geen idee waar ik al deze spullen ga laten. Mijn nieuwe studentenkamer leek nog best ruim toen er niets in stond, maar nadat mijn broer en vader het bed in elkaar gezet hadden, bleef er weinig over. Mijn bureau en stoel pasten er nog wel bij, maar toen de kast kwam, was het echt passen en meten. Dozen vol met spullen staan verspreid door de kamer. Gelukkig heb ik nog even om alles op te ruimen.

Mijn moeder geeft me een knuffel. "Pas goed op jezelf," zegt ze. Ik rol met mijn ogen en kijk hulpeloos naar mijn vader. "Wij moeten naar die verjaardag van je tante, dus we gaan er snel weer vandoor," vervolgt ze. "Dankjewel voor jullie hulp en veel plezier," sluit ik ons gesprek af. Wat mij betreft zijn die oudjes zo snel mogelijk de deur weer uit.

Met een zucht plof ik neer op bed. Wat een rommel. Vanmiddag eerst maar eens alle dozen uitpakken. Ik staat naar het plafond en doe ik mijn ogen dicht. Eindelijk vrijheid, verlost van de controledrang van mijn ouders. Wat zal ik vanavond gaan doen? Mijn eerste avond als vrije student? Terwijl ik daar lig, krijg ik zin in seks. Veel zin. Ik doe het knoopje van mijn broek los en mijn kaalgeschoren pik komt tevoorschijn. Ik pak mijn halve stijve beet en begin mezelf af te trekken. Het voelt zo lekker. Ik bedenk me dat de deur van mijn kamer niet op slot zit. Ieder moment kan één van mijn nieuwe huisgenoten binnenkomen. De spanning maakt me nog geiler en het duurt niet lang voordat een dikke straal zaad over mijn buik schiet. Terwijl ik het sperma vlug van mijn buik lik met mijn vinger, bedenk ik me hoe geil het zou zijn om dit samen met iemand te doen. Een lekker geil meisje, of een knappe jongen, mij maakt het niet zo veel uit. Ik had al eerder op Grindr gezeten en gemerkt dat ik genoeg aanspraak had. Er was nooit iets uit voort gekomen, simpelweg omdat ik bang was dat mijn ouders erachter zouden komen. Nu ik een eigen kamer heb, kunnen ze me niet controleren, dus vanavond kan ik eindelijk los.

Eenmaal ingelogd op Grindr, zie ik dat één van mijn oude contacten online is: Guido. Hij is ook student en lacht lief op de foto. Vorig jaar hebben we uitgebreid gechat en onze fantasieën gedeeld. Ik stuur hem een berichtje en vraag hem of hij vanavond al plannen heeft. "Ligt eraan of jij plannen hebt," antwoordt Guido geheimzinnig. Ik besluit niet om de hete brei heen te draaien: "zin om vanavond samen wat te gaan doen?" Guido laat niet lang op zich wachten en is wel in voor een date. Een tinteling gaat door mijn buik. Zo makkelijk was het dus. Ik heb nog nooit iets met een jongen gedaan, maar het lijkt me zo spannend. "Vanavond naar de bios?" stelt Guido voor. Niet helemaal het soort date dat ik in gedachte had, maar prima. Op zich is het wel een veilig vertrekpunt. Mocht ik me vanavond bedenken, dan kan ik er in ieder geval makkelijk onderuit.

Grindr date

De hele middag heb ik dozen uitgepakt en 's avonds een pizza besteld. Het studentenleven is begonnen. De helft van de pizza gooi ik uiteindelijk weg, omdat ik geen hap door mijn keel krijg van de spanning. Vlinders dansen in mijn buik alsof ze XTC op hebben. Het is dan ook nog veel te vroeg als ik op mijn fiets spring richting de bioscoop. Daar aangekomen, zie ik geen spoor van Guido. Logisch, want ik ben een half uur te vroeg. Gelukkig is het nog lekker warm buiten. Ik ga op een bankje zitten en probeer te ontspannen.

Het lijkt een eeuwigheid te duren en ik twijfel steeds meer of Guido wel echt zal komen. Onzin natuurlijk, want hij heeft nog vijf minuten. Dan komt er een jongen aanlopen die lijkt op de foto. Hij kijkt zoekend om zich heel. Dat moet hem zijn. Voorzichtig sta ik op en zoek zijn blikveld. Zodra hij mij in het vizier heeft, loopt hij aarzelend op mij af. "Jeffrey?" vraagt hij als hij vlakbij is. "Ja," fluister ik. De verschijning van de jongen maakt me onzeker. Hij ziet er echt goed uit. Zou hij mij wel aantrekkelijk genoeg vinden? Guido steekt zijn hand uit en we schudden elkaar formeel de hand. Ik heb geen idee wat de bedoeling is. Vlieg je elkaar normaal gesproken gelijk in de armen? Geef je elkaar een kus? Of was handen schudden prima. Gelukkig lijkt Guido een stuk zelfverzekerder en wijst naar de ingang van de bioscoop: "kom, laten we snel een kaartje halen."

Nadat we een kaartje gekocht hebben kopen we een biertje en lopen naar de zaal. We kletsen bij over alles dat het afgelopen jaar gebeurd is. Natuurlijk vertel ik hem trots over mijn nieuwe kamer. Het begin van de film legt ons het zwijgen op. Het is een goeie film en ik word opgezogen in het verhaal. Dan voel ik ineens een hand op die van mij. Alsof het de normaalste zaak van de wereld is, verstrengel ik mijn vingers tussen die van Guido. Ik durf hem niet aan te kijken, maar voel zijn blik. Gelukkig is het donker, zodat hij mijn rode wangen niet kan zien. Laat staan de bobbel die zich tussen mijn benen begint te vormen.

Eerste zoen

Pas als de aftiteling begint, laten we elkaars hand los. We staan op en lopen naar de uitgang. Guido volgt me richting mijn fiets, terwijl we napraten over de film. Was dit het dan? Scheiden hier onze wegen? Onhandig speel ik met mijn fietssleutel. "Ik vond het gezellig," zeg ik, kijkend naar de grond. Dan kijk ik omhoog, recht in Guido zijn ogen. Die komt naar voren en kust me op mijn mond. Ik schrik er een beetje van en deins naar achteren. Het voelde gek, maar tegelijkertijd ontzettend geil. "Vind je het anders leuk om mijn nieuwe kamer nog even te bekijken," vraag ik doorzichtig. Een brede grijns verschijnt op het gezicht van Guido. Dat lijkt hem wel wat en even later fiets ik met Guido achterop terug naar huis.

Welcome to my crib

De rondleiding door mijn kamer duurt niet lang. Bureau, kast, bed, veel meer valt er niet te showen. "Wil je nog wat drinken?" vraag ik. "Ja, lekker," antwoordt Guido. We gaan naast elkaar zitten op het randje van het bed en trekken een blikje bier open. Daar zijn we dan, eindelijk worden mijn wilde fantasieën werkelijkheid. Hoewel ik geen idee heb hoe ik dit nu verder aan moet pakken. Ik probeer iets op te schuiven, zodat ik dichter bij Guido kom te zitten. Hij begrijpt de boodschap en pakt mijn hand vast. Dan kust hij me weer en kijkt me diep in mijn ogen. Mijn pik reageert direct door zich vol te pompen met bloed. Guido zet zijn lippen weer tegen die van mij. Nog even aarzel ik, maar dan wint de nieuwsgierigheid. Ik open mijn lippen en laat mijn tong naar buiten glijden, tegen die van hem. We zoenen elkaar heftig tot Guido zich iets terugtrekt. "Hoe ver wil je gaan?" vraagt hij. Die vraag had ik niet aan zien komen en eerlijk gezegd, heb ik geen idee. "We zien wel," antwoord ik ontwijkend. Guido glimlacht en zoent me weer.

"Mag ik bij je voelen," vraag ik aan Guido terwijl ik naar zijn strakke spijkerbroek kijk. Gretig gaat Guido op zijn rug liggen en ik leg mijn hand op zijn shirt. Het voelt nog zo onwerkelijk en ik weet niet waar ik moet kijken. Met een vloeiende beweging wrijf ik met mijn hand over zijn buik, zo zijn broek in. Ik voel het randje van zijn boxer en dan het zachte stofje. Dan een verhoging, een flinke. Ik probeer zijn ballen en pik in mijn hand vast te houden. Guido gromt zachtjes en hij doet het knoopje van zijn broek los. Dat geeft mij wat meer ruimte. Zachtjes wrijf ik over het dunne stofje van zijn boxer. Daaronder wordt zijn pik steeds harder, net als die van mij. "Zal ik hem uitdoen?" vraagt Guido half hijgend. Ik trek mijn hand terug en knik instemmend. Guido trek zijn broek en boxer tot over zijn knieën. Zijn harde pik zal ongeveer even groot zijn als die van mij en het voelt vertrouwd als ik hem vastpak. Langzaam begin ik hem af te trekken. De zware ademhaling van Guido werkt betoverend. Ik word steeds geiler en leg even mijn hoofd op zijn blote buik. Ik heb nog nooit een pik van zo dichtbij gezien. Zal ik hem pijpen? Ik twijfel. Het is zo geil allemaal, maar ik durf het niet. Misschien de volgende keer?

Pijpen

"Vind je het lekker als ik je pijp?" vraagt Guido. Blijkbaar is hij het aftrekken een beetje zat geworden. Hopelijk heb ik hem niet teleurgesteld. Mijn pik is inmiddels zo hard, dat ik zijn aanbod niet kan weigeren. Hier had ik al zo vaak over gefantaseerd. Blijkbaar zeggen mijn ogen genoeg. Guido laat zich van het bed glijden en gaat op zijn knietjes voor me zitten. Hij opent mijn broek en trekt hem omlaag. Mijn piemel wipt even op en neer als deze ontsnapt uit mijn boxer. "Wouw, dat is een lekkere," zegt Guido. Mijn zelfvertrouwen groeit met de minuut. Guido klemt zijn lippen rond mijn eikel en begin te zuigen. Het voelt alsof hij al het bloed uit mijn lichaam naar één plek zuigt. Het is heerlijk en zijn hoofd gaat wild op en neer. Ik heb wel vriendinnetjes gehad en ben ook wel eens gepijpt, maar niet zo lekker als dit. Guido weet heel goed wat hij moet doen.

In luttele minuten voel ik mijn pik kloppen. "Ik kom," kreun ik. Guido haalt mijn pik uit zijn mond en steekt zijn tong uit. Ondertussen blijft hij me aftrekken. Het beeld van Guido met zijn mond wagenwijd open en zijn tong als vangnet voor al het zaad, maakt me intens geil en ik spuit drie dikke stralen zaad over zijn gezicht. Ik kan me niet herinneren dat ik ooit zo lekker ben klaargekomen. Guido lijkt er ook van te genieten en probeert zo veel mogelijk in zijn mond te duwen met zijn vinger. Een hele opgave, want mijn sperma zit werkelijk overal. Op zijn kin, neus, ogen en zelfs in zijn haar.

Het ondergespoten gezicht van Guido maakt me weer geil. "Nu is het mijn beurt," zeg ik resoluut. Ik ga op handen en voeten op het bed zitten met mijn gezicht over de rand. Guido gaat voor me staan en ik laat zonder er nog verder bij na te denken, zijn pik in mijn mond glijden. Ik proef zijn slijmerige voorvocht. Het smaakt gek, maar wel lekker. Ik laat mijn hoofd heen en weer gaan en Guido pakt mijn hoofd beet. Zachtjes neukt hij mijn gezicht. Hoewel ik nog nooit gepijpt heb, ben ik een natuurtalent. Guido kreunt luid en hij gaat steeds sneller. Zonder iets te zeggen komt hij klaar. Mijn mond vult zich met zijn geile zaad, maar het lukt me niet om iets door te slikken doordat zijn pik in de weg zit. Met een laatste zucht trekt hij zijn pik terug uit mijn mond. Een lading sperma druipt uit mijn mondhoeken naar mijn kin. Ik moet even over een drempel heen, maar slik dan het restje zaad door. Best lekker eigenlijk.

Logeren

Met een handdoek vegen we ons gezicht schoon. We kijken verlekkerd naar elkaar en zoenen nog wat. "Wat zijn je plannen voor de rest van de avond?" vraag ik. We hebben allebei alleen nog een shirt aan, een geil gezicht. Guido vindt dat blijkbaar ook. "Kan ik blijven slapen?" Mijn ogen twinkelen. "Natuurlijk!" roep ik net iets te enthousiast. Heel fijn dat ik mijn eerste avond niet alleen hoef te slapen. Guido schiet in de lach: "nou, dat is duidelijk." Hij doet snel zijn shirt uit en duikt onder de dekens. Ik volg zijn voorbeeld. Gelukkig had ik een klein tweepersoonsbed in mijn kamer weten te proppen, zodat we nu comfortabel lagen. Mijn moeder had nog voorgesteld of ik geen hoogslaper wilde. Een hoogslaper? Ik moet weer lachen om het idee. Dat was een behoorlijke afknapper geweest vanavond. Ik kruip zo dicht mogelijk tegen Guido aan. Zijn naakte lichaam voelt lekker. Onze benen verstrengelen zich in elkaar en het duurt niet lang voordat we samen in slaap vallen.

De volgende ochtend word ik wakker in dezelfde houding als dat ik in slaap gevallen was. Guido ligt met zijn rug naar me toe terwijl mijn pik tegen zijn billen duwt. Onmiddellijk krijg ik weer een erectie bij de gedachte aan gisteren. Voorzichtig zoek ik met mijn vrije hand naar Guido's pik. Zou die ook hard zijn? Natuurlijk niet, Guido slaapt nog. Toch kan ik niet van hem afblijven en zachtjes begin ik hem weer af te trekken. Ik voel zijn pik hard worden in mijn hand en zijn ademhaling is duidelijk hoorbaar. Dan wordt hij wakker en draait zijn gezicht naar me toe. Twee slaperige ogen kijken me aan en dan verschijnt een glimlach. Alsof ik elke ochtend zo iemand wakker maak, ga ik door met aftrekken. Guido hijgt en kreunt. Hij duwt de deken van zich af en kijkt hoe ik hem aftrek. "Oh ja," kreunt hij en spuit dan twee dikke stralen over zijn buik. Als een afgerichte hond duik ik er bovenop en begin te likken. Zonde als al die goeie eiwitten verloren gaan. Het smaakt nog net zo lekker als gisteren. "Lekker zaadsletje," hoor ik Guido fluisteren. Hij heeft gelijk, ik ben een zaadsletje. Ik vond mijn eigen zaad altijd al lekker, maar van een ander smaakt het nog beter.

Als Guido's buik schoon is, gaat hij op handen en voeten voor me zitten. Ik kijk recht in zijn opengesperde anus. "Neuk me," commandeert hij. Ik kijk aarzelend. "Sorry, ik geloof niet dat ik hier al aan toe ben," stotter ik. Guido weet dat dit voor mij de eerste keer is en kijkt me begripvol aan. "Geeft niet, zal ik je nog een keer pijpen?" troost hij me. Daar hoef ik niet over na te denken en voor de tweede keer word ik klaargepijpt. Ik spuit Guido's mond vol en kreunend slikt hij het door. "Lekker zaadsletje," plaag ik hem. Hij kijkt me met een geile blik aan.