Man in de gay sauna

De gay sauna

Voor het eerst bezoek ik een seks sauna en laat me verleiden tot een heerlijke middag. Wat onschuldig begint, verandert al snel in een geil avontuur.

Onder de douche

Warme stralen water tikken op mijn rug en op de tegeltjes van de douche. Het was gisteravond laat geworden, dus ik heb de verfrissing hard nodig om wakker te worden. Er was gisteren een leuke jongen in de kroeg. Hoewel ik het idee had dat de vonken over en weer spatten, durfden we allebei niet de eerste stap te zetten. Ik heb er nog steeds moeite mee om openlijk homo te zijn. Wie weet komt dat nog wel als ik wat meer ervaring heb.

Terwijl ik terugdenk aan die jongen van gisteravond, word ik opgewonden. Wat had er kunnen gebeuren als ik wel naar hem toegegaan was? Hadden we dan nu hier samen gestaan? Was dat niet één van de redenen dat ik op kamers was gegaan? Dat ik zulke jongens mee kon nemen? Mijn pik wordt steeds harder en ik pak hem vast. Langzaam masseer ik de staaf heen en weer. Steeds harder. Tot ik klaarkom en het zaad tegen het vergeelde douchegordijntje spuit. De klodder zaad die op mijn vinger terecht is gekomen, lik ik er snel vanaf. Het gordijntje spoel ik grondig schoon met de douche.

Ik pak mijn scheermesje en begin vakkundig alle haartjes op mijn lichaam te verwijderen. Eerst mijn balzak, schaamstreek, borst en dan benen. Alles moet glad zijn. Ondertussen denk ik na over wat ik ga doen vandaag. Ik heb nog steeds ontzettend veel zin in seks en ben nieuwsgierig naar andere mannen. Een plek waar veel blote mannen zijn en alle ruimte is om te experimenteren? Gay bars zijn waarschijnlijk nog niet open, maar een gay sauna? Dat zou wel lekker ontspannend zijn.

Als ik klaar ben met douchen, pak ik mijn telefoon en zoek de dichtstbijzijnde gay sauna op. Het is niet ver. Met de fiets ben ik er in een kwartier. Voor jongens onder de 26 geldt een speciaal tarief. Dat scheelt alvast, want na gisteravond zwem ik niet bepaald meer in het geld.

Gratis entree

Mijn hart bonkt in mijn keel als ik van de fiets afstap. Waar ben ik aan begonnen? Gelukkig was ik onderweg geen bekenden tegengekomen. Wat had ik moeten zeggen als iemand vroeg waar ik heen ging? Ik zet mijn fiets op slot en loop naar binnen. Een grote man vol tatoeages staat achter een balie in een krantje te bladeren. Hij schrikt op door het geluid van de deur die achter me dichtvalt. "Oh, goedemiddag, waar kan ik je mee helpen?" vraagt hij. "Ik kom voor de sauna," antwoord ik zenuwachtig. "Dan zit je hier goed!" buldert de man enthousiast. "Je eerste keer hier, of niet?" "Ja, ik ben vooral nieuwsgierig," zeg ik met een blos op mijn wangen. "Geeft helemaal niks. Je kunt hier rustig rondkijken, niks moet en nee is nee. Duidelijk?" zegt de man streng. Ik knik voorzichtig en zie soortgelijke taal op de levensgroot geprinte huisregels achter de balie. Ik pak mijn portemonnee en trek mijn pinpas eruit. "Loop maar door, joh," zegt de man. "Als je het wat vindt, zien we je de volgende keer hopelijk weer. Zulke jonge hapjes krijgen we niet al te vaak binnen."

Een beetje opgelaten loop ik door. De man begeleidt me naar de kluisjes. Voor de rest is het geen groot gebouw, dus ik zal niet verdwalen, wordt me beloofd. Naast de kluisjes ligt een stapel witte handdoeken. Ik wil geloof ik niet weten wat daar allemaal al mee gebeurd is, maar pak er toch één. Snel kleed ik me uit en doe de handdoek om mijn middel.

De sauna in

Ik ben nog nooit in een sauna geweest, dus weet niet zo goed wat ik ervan kan verwachten. Langzaam loop ik de kleedkamer uit en beland in een soort zwembadbar. De barman heet me vriendelijk welkom. Hij heeft een mooi gespierd bloot bovenlichaam en ik zie kleine zweetdruppeltjes over zijn buik lopen. Het is vast niet de bedoeling dat ik hier zou blijven kwijlen. "De sauna's zijn hier naar rechts en hier tegenover vind je ons zwembad. Via die trap kun je naar boven. Daar zijn nog wat speelkamertjes," zegt hij met een knipoog. Ik bedank hem en loop richting de sauna's. Dat is immers waar ik voor gekomen ben. In het kleine gangetje bevinden zich drie glazen deuren, waar een beetje stoom onderdoor komt. Door de eerste deur zie ik drie bejaarde mannen zitten. Ik begrijp nu wat de man bij de ingang bedoelde. Er komen hier waarschijnlijk nooit tieners binnen.

Een beetje teleurgesteld loop ik naar de tweede deur. Daar heb ik meer geluk. Ook hier zitten drie mannen, maar een stuk minder oud. De jongste lijkt me een paar jaar ouder dan ik. Hij is slank en zit een beetje ineengedoken. De man recht van hem is een stuk ouder en groter. Ze zitten redelijk dicht bij elkaar, waardoor ik vermoed dat ze een stel zijn. Hoewel het ook vader en zoon zouden kunnen zijn gezien het leeftijdsverschil. Op het andere bankje zit een Nigeriaan of iets uit die regio. Hij is kaal en waarschijnlijk ergens tussen de dertig en veertig. Ik trek de deur open en stap naar binnen. De bejaarden in de andere sauna hadden allemaal hun handdoek nog om, maar dat was hier niet het geval. Net als de anderen leg het handdoekje naast me neer wanneer ik ga zitten op het enige vrije bankje.

Drie paar ogen richten zich op mijn kaalgeschoren pik. Ik probeer hem zo veel mogelijk tussen mijn benen te verbergen. Met alle wil van de wereld probeer ik geen erectie te krijgen. Er valt een ongemakkelijke stilte en ik weet niet goed waar ik moet kijken. "Van zo'n lekker lijf krijg ik het wel heel warm," doorbreekt de Nigeriaan de stilte, terwijl hij me verlekkerd aankijkt. Mijn wangen worden vuurrood en ik voel mijn pik groeien. Ik probeer mijn ogen van de zwarte pik af te houden, maar de man doet zijn benen wat verder uit elkaar. "Dank je." Een beter antwoord kon ik niet verzinnen. Het gesprek valt hiermee gelijk dood. "Patrick vindt het heus niet erg als je wat dichter bij hem gaat zitten hoor," zegt de andere man uiteindelijk. Die gedachte windt me nog verder op en ik voel hoe mijn stijve pik zich uit zijn schuilplaats wipt. Boven mijn spierwitte bovenbenen steekt mijn eikel de kop op. Ik kijk snel weg, maar hoor Patrick zachtjes grommen.

Showtime

"Is het je eerste keer hier?" vraagt Patrick nu vriendelijk. "Ja," antwoord ik opgelucht. "Nog even wennen?" Ik knik zachtjes. Ondertussen zie ik dat de grote blanke man zijn penis masseert. Hij slaat zijn arm om de jongen naast hem heen. "Remco, laat jij die jongen eens zien waar je goed in bent. Dat helpt hem vast ontspannen," zegt de man terwijl hij naar me knipoogt. Het stelt me niet erg op mijn gemak. Remco kijkt uitdrukkingloos toe hoe de man opstaat en één voet op het bankje zet. Zijn half stijve pik bungelt naast het hoofd van Remco. Remco opent gehoorzaam zijn mond en begint op de grote balzak te zuigen. Met zijn mond omsluit hij beide ballen. Het is een hele mond vol. De man kreunt zachtjes en roept: "goed zo, geile hoer! Zuigen jij!" Ik schrik ervan en duik een beetje inéén. Remco lijkt er niet heel erg van onder de indruk. Even laat hij de balzak uit zijn mond glijden. "Ja, meester," kreunt hij.

Ik kan mijn ogen niet van de twee afhouden. Remco laat de pik van de meester diep in zijn keel glijden en begint hevig te pijpen. Hij wordt aangemoedigd door een regen van scheldwoorden en vuile taal. Als ik alles moet geloven, gaat zo meteen het sperma uit de oren van deze pijphoer spuiten. Mijn pik is inmiddels ook keihard geworden. Door mijn geilheid doe ik mijn benen een stukje open. Patrick grijnst breed naar me met zijn spierwitte tanden. "Mag ik naast je komen zitten?" vraagt hij. Ik slik even, maar knik dan goedkeurend. Als Patrick naar me toe stapt, kan ik zijn lichaam nog eens goed bekijken. Hij ziet er echt goddelijk uit met zijn brede schouders en gespierde buik.

Wijdbeens gaat Patrick naast me zitten. Zijn arm schuurt tegen de mijne en direct gieren de zenuwen en vlinders door mijn buik. Ik durf hem niet aan te kijken en focus me op de andere twee mannen. Als een hand heel langzaam over mijn knie streelt, steeds verder richting mijn schaamstreek, voel ik mijn hart in mijn keel kloppen. Wil ik dit echt? Een wildvreemde die aan mijn pik zit in het openbaar? Nou en of! Waarom was ik anders hier naartoe gefietst? De hand raakt bijna mijn ballen. Ik kijk naar het plafond en doe mijn ogen dicht. Mijn ademhaling wordt steeds zwaarder en ik doe mijn benen wat verder uit elkaar. Patrick merkt mijn overgave en slaat toe. Een stevige hand pakt mijn ballen vast en knijpt er zachtjes in. Ik schrik en slaak een zachte kreun. Langzaam verplaatst de hand zich naar mijn voorhuid, welke hardhandig naar beneden getrokken wordt. Patrick begint me af te trekken en het enige dat ik doe, is genieten.

Op de achtergrond hoor ik hoe Remco een lading zaad in zijn mond gespoten krijgt en alles moet doorslikken. Patrick pakt me vast en legt me op mijn rug op het saunabankje. Hij wurmt zich tussen mijn benen en likt mijn ballen. Ondertussen blijft hij me rukken en mijn hoogtepunt is in zicht. Ik bedenk me hoe ik klaar wil komen. In mijn mond? Over zijn gezicht? Misschien wel op zijn billen? Maar ik hoef niet langer na te denken. Dikke stralen zaad vliegen over mijn buik. De grootste straal raakt bijna mijn tepel.

"Lik hem eens schoon, zaadslet," hoor ik de meester ineens zeggen. Hij had het duidelijk tegen Remco, zijn slaafje. Eigenlijk wil ik dat helemaal niet. Ik hoef niet nog een vreemde vent die me ongevraagd gaat likken. Maar ik durf er niet tegenin te gaan. Straks krijg ik een regen aan gescheld naar me toe. Of krijgt Remco straf. Ik hou mijn ogen stijf op elkaar en voel de tong van Remco over mijn tepel gaan. Met zachte kusjes zuigt hij de druppels op. Heel even spiek ik en zie hoe hij bezig is. Ik laat hem rustig zijn gang gaan. Stiekem geniet ik er best een beetje van en begin alweer opgewonden te worden. Remco is gelukkig bijna klaar en slurpt het laatste zaad op. Dan pakt hij mijn slap geworden pik vast en draait rondjes met zijn tong over mijn eikel. Hij zuigt nog een keer hard om er zeker van te zijn dat al het sperma eruit is. Man, wat is dat lekker.

Zwembad

Als ik overeind kom, zie ik voldane gezichten. Ik glimlach flauw en loop snel de sauna uit. In mijn haast vergeet ik het handdoekje, dus ik word vreemd aangekeken als ik via het smalle gangetje weer bij de bar uitkom. Gelukkig is het niet druk en ik ga snel de deur van het zwembad door. Het is er ongeveer net zo warm als in de sauna, dus ik spring snel het water in. Op één van de ligbedjes naast het zwembad wordt een man stevig in z'n kont genomen. Natuurlijk had ik daar ondertussen genoeg filmpjes van gezien, maar zo in het echt, was toch wat anders. Ik probeer niet te veel te kijken, maar het harde gekreun leidt behoorlijk af. Ondertussen probeer ik baantjes te trekken.

Nog steeds afgeleid door de twee seksende mannen, zie ik niet dat Patrick inmiddels ook het bad in gekomen is. Pas als ik twee baantjes verder ben, zie ik zijn stralende glimlach ineens. "Oh, jij hier?" vraag ik nerveus. "Ja, ik vond het wel gezellig met je," antwoordt Patrick. Ik trek nog een baantje en ga dan aan de rand van het zwembad hangen. Patrick komt gelijk naar me toe. Ik weet dat ik nog een schuld bij hem open heb staan. Hij heeft me heerlijk afgetrokken, maar ik had niks teruggedaan. Ergens voel ik me schuldig, maar aan de andere kant, ik ben niks verplicht. 'Nee is nee' werd me heel duidelijk meegegeven. Toch laat ik hem gevaarlijk dichtbij komen. Terwijl ik met mijn nek tegen de rand van het zwembad leun, zwemt hij tegen me aan. Hij duwt zijn buik tegen de mijne. Zijn handen plaatst hij naast mijn hoofd op de rand van het zwembad. Uit het niets duwt hij zijn mond tegen de mijne en zoent me. Ik kan niet veel anders dan terug zoenen.

"Ben je al boven geweest?" vraagt Patrick met ondeugende ogen. "Nee, daar zijn alleen kamertjes toch?" vraag ik onschuldig. "Zullen we daar even chillen?" vraagt Patrick nu een stuk directer. Ik twijfel en weet niet goed wat ik moet zeggen. De drang om Patrick een wederdienst te verlenen, wordt steeds groter. Net als mijn pik. Wie hou ik hier nu eigenlijk voor de gek? Ik ben hier op ontdekkingsreis en ben geil. Patrick is knap en biedt zich aan. Wat heb ik nog meer nodig? De handen van Patrick glijden alweer over mijn lichaam. Uit automatische sla ik mijn armen om zijn nek. "Ja, graag," antwoord ik volmondig.

Mijn ontmaagding

Als ik uit het water kom, pak ik een schoon handdoekje van de stapel en huppel achter Patrick aan naar boven. Er bevinden zich een zestal kamers, allemaal anders ingericht. Eéntje heeft een swing en in de anderen staan bedden. Patrick trekt me een kamer in die ommuurd is met spiegels. In het midden staat een groot rond bed met een zwart latex laken eroverheen. "Dit is mijn favoriete," bekent Patrick romantisch. Ik laat me op het bed vallen, met het handdoekje nog strak om mijn heupen. Een stevige schoonmaaklucht komt me tegemoet. Patrick laat zich gelijk over me heen vallen en begint me weer te zoenen. Ik sla mijn armen om hem heen en zet mijn vingers in zijn rug. Hij stopt even moet zoenen en komt iets omhoog. Ik grijp mijn kans en zet lippen op zijn borst. Zachtjes zuig ik op zijn tepels en geef kusjes.

De gespierde man tilt me op en gooit me op mijn buik. Nog voordat ik iets kan zeggen, rukt hij het handdoekje opzij en begint mijn anus te likken. De enorme hoeveelheid spuug die hij tussen mijn billen laat druipen, verraadt wat hij nog meer van plan is. En eigenlijk is dat helemaal niet mijn plan. Nou ja, was. Ik word zo geil van Patrick, dat ik misschien toch wel de volgende stap wil zetten. Proberen kan geen kwaad toch? Als ik het niet lekker vind, kan ik altijd nog stoppen.

Patrick gaat op zijn knieën zitten en ik voel zijn handdoekje op mijn benen vallen. Ik ben zo ontzettend geil dat mijn pik bijna uit elkaar klapt. Ik duw mijn strakke kontje omhoog en zet me schrap voor mijn ontmaagding. Patrick duwt zijn enorme staaf tegen mijn billen en begint te duwen. Ik schreeuw zo hard, dat iedereen het gehoord moet hebben. "Sorry," stamelt Patrick, "is dit je eerste?" "Ja, maar duw maar gewoon," roep ik. Patrick lacht en een paar tellen later houdt hij een doekje voor. "Hier, snuif deze maar op, dat helpt." Ik ruik voorzichtig aan het doekje. Een soort schoonmaaklucht komt me tegemoet. Ik inhaleer nog een keer. Nu wat dieper. Patrick haalt het doekje weg en ik kijk hem vragend aan. "Wat is dat?" vraag ik. "Poppers," verklaart Patrick. Daar heb ik inderdaad eerder van gehoord. Terwijl ik me voor de geest probeer te halen wat het ook alweer precies was, voel ik mijn lichaam ontspannen.

Patrick merkt het ook en duwt nu zijn pik weer tegen mijn anus. Ik probeer zo goed mogelijk mee te bewegen, maar zit in een roes. Zachtjes voel ik zijn pik heen en weer glijden in mijn anus. De gedachte maakt me zo ontzettend geil en ik kreun hard. Na een paar minuten voel ik de pik van Patrick steeds beter en kom ik weer helemaal bij bewustzijn. Ik zet mijn handen op mijn billen en trek deze zo ver mogelijk uit elkaar. Als ik naar Patrick wil kijken, zie ik dat er inmiddels nog wat mensen in de kamer zijn. Ze zijn vast op mijn geschreeuw afgekomen en kijken nu toe hoe de tiener ontmaagd wordt.

"Ja, spuit me vol," roep ik met zwoele stem naar Patrick. "Oh ja," kreunt Patrick en hij gaat steeds harder pompen. Het groepje mannen dat eerst in de deuropening stond, had zich nu rondom het bed verzameld. Sommige trekken zichzelf langzaam af. Het zijn de drie opaatjes die ik eerder had gezien in de sauna en de twee mannen uit het zwembad. Terwijl ik verlekkerd naar de andere pikken kijk, voel ik hoe Patrick klaarkomt in mijn kontje. Nog even buigt hij over me heen en geeft een kus op mijn wang. "Dankjewel, lekker ding," fluistert hij.

Des te meer zielen, des te meer vreugd

"Who's next?" vraag ik aan de mannen om me heen. Ik ben nog steeds zo geil, dat ik alleen maar meer wil. Lekker al die mannen klaar laten komen. Ik ben het sletje van de sauna vandaag. Al die aandacht voelt zo lekker. Iedereen stapt naar voren en ik voel overal handen op mijn lichaam. Een sterke man pakt me beet en draait me op mijn rug. Dan trek hij me naar de rand van het bed en duwt mijn benen de lucht in. Zijn pik dringt mijn gaatje binnen terwijl hij mijn pik vastpakt met zijn vrije hand. De drie opaatjes en de andere man verzamelen zich rond mijn hoofd en beginnen zich af te trekken. Ik verheug me op de enorme lading zaad die straks over mijn gezicht gaat komen.

Ik draai mijn hoofd een beetje, zodat één van de opaatjes zijn pik in m'n mond kan duwen. Ik zuig en lik, maar heb niet de kracht om echt te pijpen. Gelukkig helpt hij zelf mee door flink te stoten in mijn mondje. Met mijn handen probeer ik de mannen zo veel mogelijk aan te raken. Soms trek ik iemand af en soms pak ik iemand zijn billen of benen vast. Van alle mannen ben ik de eerste die klaarkomt. Voor de tweede keer deze middag spuit ik mijn buik vol met zaad. De andere mannen komen nu ook één voor één klaar. Ik kan nauwelijks volgen wat er gebeurt en probeer vooral te genieten. Een cocktail van zaadstralen vliegt over mijn gezicht en in mijn haar. Ook mijn kontje wordt voor de tweede keer deze middag volgespoten. Moe en voldaan ploft iedereen neer. Ik kijk om me heen en ben trots. Al deze mannen zijn dankzij mij klaargekomen.

Logeren

Even later fris ik mezelf op en ga terug naar de bar. Pas als ik ga zitten op de kruk, voel ik hoe hard ik genomen ben. Dit gaat nog wel even zeer doen. "Zet zijn drankjes maar op onze rekening," zegt één van de opaatjes tegen de barman. "Dankjewel jongen, je was geweldig." Ik krijg een kleur op m'n wangen, maar bestel snel een Sex on the Beach. Ze hebben hier alleen zogenaamde "cock-tails" met seksueel getinte namen, dus er is weinig keuze.

Ook Patrick heeft me inmiddels gespot en komt naast me zitten. We drinken samen wat en Patrick vertelt een hoop sterke verhalen. Als alles waar is, heeft hij al een hoop meegemaakt in deze sauna. Helaas moet hij vertrekken. Het is nog een uur reizen naar huis. "Je kunt ook bij mij blijven slapen?" stel ik voor. Patrick kijkt me aan met zijn ondeugende ogen. "Slapen?" vraagt hij. "We kunnen het proberen?" zeg ik lachend. Een half uur later stappen we mijn kamer binnen en duiken samen op bed. Die avond hebben we alleen nog eten laten bezorgen en verder hebben we alleen maar "geslapen".