Taco en Thijs zijn aan het gamen

Studentenhuis

Ik zoek Danny op in een studentenhuis, maar hij is er nog niet. Zijn huisgenoten weten wel raad met me.

Op kamers

Danny, de beste vriend van mijn zoon, is sinds kort op kamers. Toen hij pas op visite was, had hij me gekscherend uitgenodigd voor een housewarming. Ik vroeg wie er dan nog meer zouden komen, waarop hij hard moest lachen. "Niemand, het is niet zo groot, maar samen kan het ook best 'warm' worden." Ik had niet direct toegehapt, maar misschien was het toch wel aardig om even bij hem te gaan kijken. Hij heeft immers hard zijn best moeten doen om die kamer te krijgen en is er erg trots op. Bovendien weet ik wat hij bedoelde met zijn opmerking dat het 'warm' kon worden. Het is alweer even geleden dat ik een goede beurt gehad heb, dus hoog tijd om erop uit te gaan.

Ik stuur Danny een berichtje of ik vandaag langs kan komen. De reactie van Danny laat niet lang op zich wachten. Hij heeft nog een college, maar hoopt om vier uur thuis te zijn. Het is best een stukje rijden en ik ben niet bekend in het centrum van Utrecht. Daarom vertrek ik op tijd. Ik heb een kort rokje uit de kast getrokken en vergeet mijn ondergoed aan te doen. Het zal voor Danny geen verrassing zijn wat er straks gaat gebeuren.

De huisgenoten

Een half uur voor de afgesproken tijd kom ik aan bij het studentenhuis. Ik had verwacht dat er file zou staan en ook het vinden van een parkeerplek bleek makkelijker dan gedacht. Zenuwachtig druk ik op de deurbel. Even later doet een slaperige student de voordeur open. "Ja?" vraagt hij ongeïnteresseerd. "Ik kom voor Danny, die woont toch hier?" vraag ik aarzelend. "Hij is er niet," antwoordt de jongen en wil de deur alweer dicht gooien. Snel hou ik de deur tegen. "Weet ik, hij komt straks. We hebben afgesproken om vier uur," leg ik uit. De student neemt me in zich op en doet een stap naar achteren. "Goed, kom maar, dan kun je boven wachten," zegt hij. Verbeeld ik het me nu, of staart hij naar mijn borsten? Ik heb een strak shirtje aangedaan en mijn BH schijnt er een beetje doorheen. Ik kan het hem dus ook niet echt kwalijk nemen.

Via een trap komen we in de gezamenlijke woonkamer. Er staan twee oude banken en een kleine eettafel met vier stoelen. Op de bank zitten twee jongens een spel te spelen op een spelcomputer. Ik wil niet voor het beeld langs lopen, dus ga op de eetkamerstoel zitten. De jongen die opendeed, heeft er minder moeite mee en ploft neer op de vrije bank. "Wonen jullie hier met z'n vieren?" vraag ik geïnteresseerd. De jongen knikt en kijkt weer naar het scherm. "Een echt mannenhuishouden dus?" probeer ik het gesprek weer aan te knopen. "Nou en of," mompelt de jongen.

Dan springt ineens één van de jongens overeind en steekt zijn vuist in de lucht. Zijn tegenstander vloekt hard. Ik schrik er een beetje van, maar laat niets merken. Nu kijken de jongens naar mij. Een ongemakkelijke stilte volgt. "Uh, ik ben Charlotte," zeg ik verlegen. "Taco," antwoord de jongen die zojuist het spel gewonnen had. "En die loser is Thijs," vult hij aan met een grote glimlach. Ik kijk naar de jongen die voor me open had gedaan. "Joost," antwoord hij kortaf. "Kom even lekker op de bank zitten," zegt Taco. "Die stoelen zitten voor geen meter." Hij had gelijk. Al na vijf minuten had ik een houten reet. Ik sta op en ga op de laatste vrije plek zitten. Rechts van me zit Joost en Taco zit links van me op de andere bank.

Nader kennismaken

De bank is laag en flink uitgezakt, waardoor mijn benen bijna dubbelgevouwen zitten. Waarom moest ik nou weer zo nodig een kort rokje aandoen? Nu zit ik bijna in m'n blote kont. De ogen van de jongens liegen er ook niet om. "Sorry als het bot klinkt, maar wat kom je eigenlijk doen?" vraagt Thijs. Ik kom hier om even lekker geneukt te worden, maar dat lijkt me niet het meest gepaste antwoord. "Oh, ik kwam even kijken naar Danny z'n nieuwe huis," antwoord ik nonchalant. Op zich natuurlijk helemaal waar, dus er is geen reden om het warm te krijgen. Waarom gebeurt dat dan wel? "Waar ken je hem van?" vraagt Thijs nieuwsgierig. Logische vraag, ik had zijn moeder kunnen zijn. Sterker nog, mijn zoon is even oud. "Wij uh... Ik ben zijn uh.... Mijn zoon is een vriend van hem," stamel ik onhandig. De jongens kijken elkaar aan en lachen een beetje. "En dan komt je zoon niet eens mee?" vraagt Thijs nu nog nieuwsgieriger. "Nee," antwoord ik zonder verdere uitleg te geven. "Weet hij wel dat je hier bent?" Shit, ze hebben me door. Ik schud mijn hoofd, welke nu rood aanloopt. "Val je op jong?" vraagt Taco. Ik slik en krijg bijna geen lucht meer. Taco ziet hoe ik in paniek raak en legt een hand op mijn knie. "Rustig maar, het is oké hè. Je bent heus niet de eerste," zegt hij met een knipoog.

Geschrokken kijk ik naar de hand op mijn knie, maar doe verder niets. Taco kijkt me diep in mijn ogen. Ik staar emotieloos terug en blijf muisstil zitten. Terwijl hij iets meer naar me toe buigt, voel ik zijn hand langzaam over mijn blote bovenbeen glijden tot hij bij de rand van mijn rokje komt. Ik voel mijn schaamlippen warmer en dikker worden. Mijn ademhaling versnelt en mijn tepels duwen zachtjes tegen het strakke shirtje. Ik zet mijn benen naast elkaar, maar hou ze wel gesloten. Joost legt zijn hand nu op mijn andere knie en maakt dezelfde opwaartse beweging als Taco had gedaan. Taco streelt nu zachtjes heen en weer over mijn been. Mijn adem stokt in mijn keel, maar ik ben zo opgewonden dat ik mijn benen langzaam uit elkaar laat zakken.

Het lijkt wel alsof de jongens een wedstrijd doen. Beide strelen steeds sneller over mijn dijen, steeds verder onder mijn korte rokje. Tot de eerste vinger zachtjes tegen mijn schaamlip botst. Ik laat alle lucht uit mijn longen ontsnappen. Ik buig me naar Joost toe en kus hem op zijn wang. Even kussen we elkaar op de mond en laten dan onze tongen met elkaar vechten. Ondertussen bekommert Taco zich over mijn onderlichaam. Zijn vingers glijden op en neer over mijn poes. Mijn ademhaling wordt steeds sneller en ik leg mijn hoofd in Joost z'n nek. Ik geef hem kusjes terwijl ik zachtjes kreun.

Trio

Joost wil blijkbaar meer en staat op. Zonder blozen ritst hij zijn broek open en haalt een dikke staaf tevoorschijn. Met twinkelende oogjes staar ik ernaar. Joost zet één voet op de bank en komt vlak bij mijn hoofd. Ik open mijn mond en pak zijn pik vast. Gehaast prop ik hem in mijn mond en zuig er hard op. "Hmm," kreunt Joost. Taco duwt mijn rokje omhoog en positioneert zich tussen mijn benen. Voor ik er erg in heb, duwt hij zijn warme tong tegen mijn natte kutje. Ik ben zo geil dat ik gelijk zijn hoofd vastpak en harder tegen mijn poes duw. Het bevalt hem en hij likt wild. Met mijn andere hand hou ik de ballen van Joost vast, terwijl ik hem pijp.

Het duurt niet lang voordat Joost mijn hoofd beetpakt en zachtjes mijn gezicht begint te neuken. Kreunend komt hij klaar. Het zaad spuit mijn keel in en ik probeer zo veel mogelijk door te slikken. Het is lang geleden dat ik de heerlijke smaak van vers sperma had geproefd. Thijs duwt Joost aan de kant. Ik gebaar hem te gaan zitten op de bank, wat hij braaf doet. Ik trek mijn afgelikte kutje weg bij Taco en ga voor Thijs staan. Mijn billen richting zijn gezicht. Hij begint gelijk enthousiast in mijn billen te kneden. Ik ben bloedheet en laat mezelf in zijn schoot zakken. Zijn pik is stijf en ik laat hem in me glijden.

Taco komt voor me staan en zwaait met zijn blote piemel voor mijn gezicht. Ik buig naar voren en lik eraan. Met mijn handen leun ik op de knieën van Thijs, terwijl ik mijn heupen op en neer beweeg. Het lukt me niet om beide activiteiten te combineren. Gelukkig helpen de jonge studenten me. Thijs pakt mijn heupen beet en begeleidt mijn ritmische bewegingen, terwijl hij zelf van onderen stoot. Taco houdt mijn hoofd vast en stoot zijn pik steeds dieper in mijn keel. Na een paar minuten kom ik kreunend klaar. Mijn lichaam verslapt, maar de jongens blijven doorgaan. Niet lang. Bijna tegelijk spuiten ze me vol.

Danny

Voldaan laat ik me achterover zakken op Thijs, met zijn slappe lul nog tegen mijn poes gedrukt. Ik voel zijn lijf aanspannen en open mijn ogen. Tot mijn schrik zie ik Danny in de deuropening staan. Waarom word ik toch altijd betrapt op dit soort momenten? Eerst had mijn zoon Thomas me betrapt toen ik met Danny in bed lag en nu betrapt Danny me met zijn huisgenoten. Ik duw mijn rokje snel omlaag en de jongens kleden zich gegeneerd aan.

"Je bent al rondgeleid, zie ik?" moppert Danny. Ik weet niet goed wat ik moet zeggen. Hoe heb ik dit laten gebeuren? Ik schaam me dood. Hij moet zijn mond hier over houden tegen Thomas. Snel loop ik naar hem toe en omhels hem. "Eén gaatje heb ik overgeslagen bij de rondleiding," fluister ik in zijn oor. Ik zie de twijfel in zijn ogen, maar als ik met mijn hand over zijn broek streel, is de keuze snel gemaakt. Hij neemt me mee naar zijn slaapkamer, waar we de tour afmaken.