Charlotte in de bar op zoek naar geile jongens

Op seksvakantie naar Chersonissos

Mijn liefde voor jonge jongens is steeds sterker geworden. Inmiddels ben ik de schaamte voorbij en ga zelfs op vakantie om hete avonturen te beleven.

Zon, strand en seks

Met een grote glimlach op mijn gezicht, rij ik naar Schiphol. Eindelijk komt Thomas weer thuis. Hoewel hij maar een week op vakantie naar Chersonissos is geweest, voelt het als een eeuwigheid. Wanneer ik hem in de aankomsthal zie, vlieg ik hem dan ook gelijk in de armen. "Hoe was het, lieverd?" vraag ik enthousiast. "Mam, je hebt me elke dag geappt. Je weet best hoe het was," foetert Thomas. Ik moet grinniken. Wat kan hij toch lekker puberen.

In de auto besluit ik hem wat verder op stang te jagen. Misschien heb ik dat wel het meest gemist toen hij er niet was. "En nog leuke meisjes het bed in gekregen?" vraag ik nieuwsgierig. Thomas kijkt me chagrijnig aan. "Nou, dat valt daar vies tegen hoor. Zijn vooral hordes jonge studenten die hopen dat éne sletje mee naar huis te nemen," moppert hij. Ik moet lachen. "En dat was jij niet?" vraag ik plagerig. Het blijft stil. "Misschien moet ik er dan maar eens naartoe gaan," grap ik. Thomas moet nu wel lachen. "Ja, jij zou je er wel vermaken hè," smaalt hij.

Het valt me op hoe gemakkelijk hij erover doet. Ik had natuurlijk seks met hem en zijn beste vriend gehad, dat wist hij wel. Maar vindt hij het dan niet erg als z'n moeder met zijn leeftijdsgenoten naar bed gaat. "Ik weet heus wel dat je in dat studentenhuis van Danny met iedereen geneukt hebt hoor," zegt hij. Ik krijg een kleur op m'n wangen. "Sorry, ik... het was niet de bedoeling. Ik weet niet wat er met me gebeurde. Echt, het spijt me, oké?" stamel ik. Ik had nooit verwacht dat Danny alles verteld zou hebben aan Thomas. Een gevoel van diepe schaamte bekruipt me. "Het zal niet meer gebeuren," zeg ik vol spijt. Thomas glimlacht naar me. "Ach, als jij er gelukkig van wordt, moet je dan lekker doen. Stiekem vind ik het wel geil," bekent hij. Mijn ogen stralen. "Meen je dat?" vraag ik. "Ja, zolang ik er af en toe ook van mag profiteren," zegt Thomas verlegen. Een last valt van mijn schouders en de glimlach komt terug op mijn gezicht. "Wanneer je maar wilt, lieverd," glunder ik. Zo fijn dat ik er nu openlijk voor uit kan komen dat ik een cougar ben.

Die avond maakt Thomas gretig gebruik van mijn aanbod. Na de seks liggen we samen in bed en staar ik naar het plafond. "Dus je zou het niet erg vinden als ik naar Chersonissos zou gaan?" vraag ik twijfelend. Thomas kijkt me verbaasd aan. "Zou je dat echt willen?" vraagt hij. Ik haal mijn schouders op. "Geen idee, ik kan op zich wel wat afleiding gebruiken," fantaseer ik hardop. Thomas buigt zich over me heen en kust me op mijn mond. "Het zou je goed doen," zegt hij terwijl hij diep in mijn ogen staart.

Mijn beurt

Twee weken later zit ik wederom in de auto naar Schiphol. Ook deze keer vol zenuwen, maar nu om een andere reden. Het is voor het eerst dat ik helemaal alleen op vakantie ga. En al helemaal voor het eerst dat ik op seksvakantie ga. Want laten we er geen doekjes om winden, Thomas en ik weten allebei waarom ik naar Chersonissos ga. Thomas heeft geholpen met het inpakken van mijn koffer en op de valreep heb ik nog wat zomerse jurkjes gekocht.

Op Schiphol zoenen Thomas en ik publiekelijk en dan verdwijn ik in de mensenmassa bij de vertrekhal. Thomas heeft net zijn rijbewijs gehaald en rijdt terug met de auto. Ik heb vlinders in mijn buik. Thomas zo midden op straat zoenen maakte me enorm opgewonden. Wat moeten mensen wel niet gedacht hebben?

Bij de gate zie ik precies wat Thomas bedoelde. Heel veel jonge gasten, maar slechts een paar groepjes meiden. En dan is het nog maar de vraag of die naar Chersonissos gaan. In het vliegtuig is het een dolle boel en ik moet lachen om alle grote verhalen die ik hoor van de jongens achter me. Tegelijkertijd heb ik medelijden met de paar gezinnen die aan boord zijn. Dit was waarschijnlijk niet het begin van de vakantie waar ze op gehoopt hadden.

Eerste avond stappen

Het is al avond als ik aankom bij het hotel. Ik heb geen duur hotel geboekt, zodat ik dicht bij mijn prooi zou zitten. En dat klopt. Er stappen nog twee groepjes jongens uit de bus bij het hotel. Ik voel me opgelaten en loop snel naar de receptie om in te checken. Ik voel de ogen van de jongens in mijn rug branden. Er gaan vast een hoop gedachtes door die koppies.

In de hotelkamer wordt me gelijk duidelijk waarom het niet zo duur was. Enfin, dat hoort erbij. Ik heb een tweepersoonskamer geboekt voor het geval ik een leuke jongen tegen kom. De gedachte dat ik seks ga hebben in dit bed met een nu nog onbekende jongen, maakt me geil. Snel gooi ik de inhoud van mijn koffer in de kast en kies een sexy jurkje uit. Onderaan loopt het strak over mijn kont, waardoor deze goed uitkomt. Een paar hoge hakken maken het af. Als ik mezelf bekijk in de spiegel, loop ik rood aan. Ik lijk wel een hoertje.

Thomas had me wat tips gegeven waar ik goed kon eten en uitgaan. Dat komt goed uit, want ik heb nog niets gegeten in het vliegtuig. Ik meld me bij één van de restaurants en een zeer behulpzame ober wijst me een tafel. Het eerste glaasje Ouzo is van het huis. Echt lekker is het niet, maar gratis alcohol mag je niet afslaan.

Ik ga naar een door Thomas opgegeven kroegje. Hoewel het nog redelijk vroeg is, is het al best gezellig binnen. Ik werk mijn lippenstift bij en stap aarzelend naar binnen. Ik zie hoe een jongen een vriend aanstoot en iets tegen hem zegt. Beiden beginnen te lachen. Ik weet niet of ze me uitlachen, of me gemarkeerd hebben als prooi. Voor de zekerheid lach ik verleidelijk terug. Een goede investering blijkt later. Nadat ik eerst zelf een drankje besteld heb en wat rondhang, kom ik de jongens namelijk "toevallig" weer tegen. De jongen vraagt in het Engels of het mijn eerste dag is in Chersonissos. Aan zijn accent hoor ik dat hij Nederlands is en lach. "Ik ben gewoon Nederlands hoor," knipoog ik. "Maar ik ben inderdaad net aangekomen." De jongen glimlacht. "Waarom ben je naar Cherso gekomen?" vraagt hij nieuwsgierig. Ik twijfel wat ik moet antwoorden, maar besluit dat ik het beste zo eerlijk mogelijk kan zijn. "Om te feesten," besluit ik uiteindelijk. De jongens kijken elkaar wantrouwend aan. "Helemaal alleen?" vraagt de andere jongen nu. "Met jullie," antwoord ik. Ik zuig op het rietje van mijn cocktail en kijk naar de jongens vanuit mijn ooghoek. Het is pas half elf en volgens mij heb ik al beet. "Nou, wij hebben wel zin in een feestje hoor," lacht de eerste jongen.

We praten nog wat verder en flirten. De jongens stellen zich voor als Paul en Marcel. Hun leeftijd durf ik niet te vragen, maar ik schat even oud als Thomas en die is 18. Ik bestel nog wat drankjes voor ons en dan gaat ineens de muziek harder. Een DJ heeft plaatsgenomen achter de draaitafels. Enthousiast begin ik te dansen op de muziek. Ik ben het nog niet verleerd. De jongens dansen gezellig mee en het duurt niet lang voordat we tegen elkaar aan staan te schuren. Een walm van testosteron hangt om de jongens heen en ik voel al gelijk een hand op mijn billen. Wauw, deze aandacht is echt fantastisch. Mijn poesje wordt er nat van en als ik een hand op mijn dij voel, laat ik die rustig omhoog glijden. Ik zoen de jongens één voor één. Beiden lijken daar geen bezwaar tegen te hebben. Daar sta ik dan, als 44-jarige slet met een hand onder mijn jurkje in Chersonissos. Iedereen kijkt naar ons en wat voel ik me sexy. Ongetwijfeld speelt de alcohol daarin een rol, maar dat maakt me niets uit.

De eerste avond in een vreemd hotel

Het is rond middennacht als dan eindelijk de vraag komt waar we allemaal al uren op wachten. "Ga je met ons mee?" vraagt Paul. Een lach verschijnt op mijn gezicht en ik knik instemmend. Hun hotel ligt niet ver weg, dus we kunnen het makkelijk lopen. In de kamer ga ik dominant op het bed zitten. De jongens staan voor me en kijken elkaar twijfelend aan. Alsof ze afstemmen hoe ze deze tijger gaan temmen. "Nou, laat die lekkere piemels eens zien," flap ik eruit. Ik ben flink aangeschoten en we weten allemaal dat we hier niet zijn om een potje te kaarten, dus we kunnen maar beter ter zake komen.

Paul is de eerste die zijn broek naar beneden duwt en Marcel volgt. Hun apparaten zijn niet echt groot, maar goed genoeg. Als ze iets dichterbij komen, pak ik de pikken vast en begin ze af te trekken. Paul zet gelijk zijn voet naast me op het bed en duwt zijn pik richting mijn hoofd. Gulzig zet ik mijn lippen op zijn pik en begin te pijpen. Marcel biedt zich ook gelijk aan, maar ik heb maar één mond. Om de beurt neem ik de lekkere staven in mijn mond en zuig erop. Ondertussen wordt mijn BH open geklikt en rollen mijn borsten uit het jurkje. Beide heren pakken een tiet vast en kneden erin als blije pubers.

Het pijpen begint me te vervelen en eerlijk gezegd krijg ik steeds meer zin om genomen te worden. Ik sta op en duw Marcel op bed. Hij heeft de grootste pik van de twee heb ik ontdekt. Paul trekt ondertussen mijn jurkje over mijn hoofd en duwt mijn string omlaag. Poedelnaakt kruip ik over Marcel heen en zak met mijn kutje over zijn lul heen. We kreunen beide en ik kijk verlekkerd naar de tiener.

Paul houdt blijkbaar niet van toekijken en gaat snel achter me staan. Zonder iets te vragen spuugt hij op mijn anus en duwt zijn pik er tegenaan. "Ja, allebei," kreun ik. De kleine pik van Paul glijdt naar binnen. Ik ben bloedgeil en wil niets liever dan klaarkomen met deze jongens. Maar ik krijg de kans niet. Marcel spuit kreunend mijn poes vol. Hij probeert me nog door te neuken, maar zijn pik glijdt eruit en is te slap om door te gaan. Ondertussen blijft Paul me anaal nemen. Ik probeer mezelf klaar te vingeren, maar ook Paul is eerder klaar dan ik. Mijn beide gaatjes zijn gevuld met zaad.

Nog steeds geil van de seks ga ik op mijn rug liggen en vinger mezelf luidruchtig. De jonge mannen kijken toe en genieten. Niet veel later kom ik kreunend klaar. Paul en Marcel zijn ondertussen ook weer opgewonden geworden en komen met hun stijve pik boven mijn gezicht hangen. Ik voel me een echt sletje en pijp de mannen nog een keer klaar. Hun zaad vliegt over mijn gezicht en in mijn mond. Ik veeg zo veel mogelijk in mijn mond en slik het door.

Nadat we gedoucht hebben, vallen we met z'n drieën in slaap. De volgende ochtend kleden we ons aan en maak ik een selfie met de jongens. Mijn eerste mascotte. Volgende week ga ik weer naar huis en dan hoop ik van elke dag een foto te hebben.