Charlotte, Thomas en Danny in bed

Geneukt door mijn eigen zoon

Mijn zoon betrapt me als ik seks heb met zijn beste vriend. In plaats dat hij boos wordt, neukt hij me alsof we nooit anders hebben gedaan.

Verstopte afvoer

Verdorie, dit gaat niet goed. Ik kijk hoe het water in de gootsteen blijft staan, terwijl ik de stop er toch echt uit heb getrokken. En nu? Vroeger riep ik mijn man altijd in dit soort gevallen, maar sinds onze scheiding was ik aangewezen op de hulp van vrienden en familie. Danny, de beste vriend van mijn zoon Thomas, heeft me al vaak uit de brand geholpen. Zijn vader heeft een eigen klusbedrijf, dus het is hem met de paplepel ingegoten. Ik bel hem op en vraag of hij toevallig tijd heeft. "Natuurlijk!" roept Danny enthousiast door de telefoon. "Ik zit in de trein naar huis, dus kan straks gelijk even bij je langs fietsen."

Danny is altijd zo attent, ik voel me bijna schuldig. Thomas is nog op school en het duurt nog wel even voordat hij thuis is. Ik denk terug aan de laatste keer dat ik alleen was met Danny. Toen had ik seks onder de douche gehad met de 18-jarige hunk. Het was heerlijk geweest en ik heb me nog vaak verwend terwijl ik daaraan terugdacht. Snel ga ik naar de slaapkamer en doe mijn la open. Ik kies een ondeugend setje uit en een kort rokje. Geen idee of Danny nog een keer wil, maar ik laat niets aan het toeval over.

Danny helpt me

Terwijl ik zit te wachten op Danny, gieren de zenuwen door mijn lijf. Na de seks hebben we elkaar nog twee keer gezien, maar steeds met Thomas erbij. We hebben het daarom nooit meer gehad over wat er die ochtend gebeurd is. In ieder geval had Danny zijn mond gehouden tegen Thomas. Anders had ik er zeker wat van gehoord.

Dan word ik uit mijn lijden verlost. De deurbel gaat. Ik ren naar de voordeur en doe open. "Hi, kom verder!" begroet ik Danny iets te enthousiast. Danny bekijkt me van top tot teen en het is duidelijk dat het hem bevalt. Ik kan een kleine glimlach niet onderdrukken en voel mijn schaamlippen opzwellen. Best triest dat ik bij het zien van een jongen al bijna klaarkom. Aan de andere kant, dit is niet zomaar een jongen. Danny heeft zonder twijfel vooraan gestaan toen de schoonheid en spierbundels uitgedeeld werden.

Zonder veel te zeggen, loopt Danny door naar de keuken. Het water dat eerst was blijven staan, was inmiddels langzaam weggelopen. Danny moet vast denken dat ik hem met een smoesje gelokt heb. Snel zet ik de kraan open. "Kijk, het loopt niet weg," zeg ik opgelaten. Gelukkig blijft het water inderdaad staan en Danny knikt instemmend. "Heb je misschien een emmertje?" vraagt hij. Ik bedien hem op zijn wenken en hij verdwijnt in het gootsteenkastje. Zodra hij de leiding steunend losdraait, plenst het water in de witte emmer. Danny draait nog een paar delen los en al snel wordt duidelijk wat de oorzaak is. "Jullie hebben wortels gegeten zie ik? En iets van boontjes?" plaagt hij. Ik schaam me terwijl ik naar de enorme hoeveelheid etensresten kijk die tevoorschijn komen. Voor mijn gevoel doe ik het afval altijd netjes in de prullenbak, maar blijkbaar niet. Danny stelt me gerust dat dit een ophoping is van meerdere jaren. Toen de afvoer ver genoeg dicht geslipt was met vetresten, zijn ook de grote stukken blijven hangen met een flinke verstopping als gevolg. Zorgvuldig maakt hij de leidingen schoon en draait alles weer stevig in elkaar. Ik volg alles op de voet.

Als het laatste stukje leiding weer op zijn plek zit, zie ik Danny even aarzelen. Terwijl hij met zijn hoofd nog in het keukenkastje ligt, vraagt hij: "Kun je even de kraan openzetten, dan controleer ik of er iets lekt." Zijn glimmende ogen verraden zijn werkelijke bedoelingen. Als ik bij de kraan ga staan, kan hij onder mijn korte rokje gluren. Hij weet dat en ik weet dat. En hij weet dat ik dat weet. Zonder schaamte loop ik naar de kraan en ga wijdbeens boven hem staan. Mijn spleetje kriebelt. Ik kan er niets aan doen. De aandacht van zo'n jonge god is onweerstaanbaar. "En, lekt er iets?" vraag ik. Danny probeert zijn lachen in te houden. "Behalve ik," kop ik maar in. "Jij mag zoveel boven me lekken als je wil," zegt Danny met een schuine glimlach. "Ik had eigenlijk hele andere plannen," antwoord ik terwijl ik mijn tong over mijn bovenlip laat glijden. Zonder om te kijken loop ik de trap op naar boven. Achter me hoor ik Danny overeind komen en achter me aan galopperen.

Wens komt in vervulling

We zijn nog amper in de slaapkamer als ik Danny's armen om mijn middel voel. Hij kust me in mijn nek en laat zijn handen naar mijn borsten glijden. "Ik heb je zo gemist," fluistert hij in mijn oor. Ik ben zo geil als boter en draai me om. Zijn handen vouwen zich om mijn billen en hij tilt me op terwijl ik mijn benen om hem heen sla. Hij is zo sterk. We zoenen elkaar als twee verliefde tieners en hij zet me op de rand van het bed.

Danny is ondertussen ook flink opgewonden en begint mijn borsten te zoenen. Mijn vingers glijden door zijn mooie donkere haar. Dan trek ik zijn shirt over zijn hoofd en kreun zachtjes als ik zijn sixpack weer zie. Mijn verlangen naar zijn pik groeit met de seconde. Ik hou het bijna niet meer en trek hem mee naar achteren. Met twee handen trekt hij mijn truitje omlaag zodat het kant van mijn BH er bovenuit komt. Zijn grote hand verdwijnt onder mijn rokje en ik voel zijn vingers tegen mijn stringetje duwen. Ik sluit mijn ogen en kan een korte "oh ja" niet onderdrukken.

Meer aanmoediging heeft Danny niet nodig. Met een flinke ruk, trekt hij mijn rokje omhoog. Zijn wangen raken mijn dijen en ik voel zijn lippen tegen de doorweekte stof van mijn string. Het duurt me allemaal te lang en ik steek mijn beide benen recht omhoog. Plagend rol ik mijn stringetje langzaam omhoog. Als mijn natte poesje tevoorschijn komt, voel ik gelijk de neus van Danny tegen mijn benen duwen. Een luttele seconde later volgt zijn tong tegen mijn schaamlippen. Mijn hele lichaam schokt door het fijne gevoel. Wat heb ik hiernaar verlangd de afgelopen weken.

"Doe je broek uit!" roep ik. Zonder enige aarzeling voert Danny de instructie uit, terwijl ik mijn benen zo ver mogelijk spreid om zijn genotsstaaf te verwelkomen. Met gesloten ogen wacht ik geduldig af. Mijn kutje is zo nat dat ik amper merk dat zijn pik naar binnen gaat. Pas als hij heel diep zit, voel ik hem. Zachtjes begint hij te stoten. Ik beweeg mee met mijn heupen zodat zijn pik zo diep mogelijk in me komt. Met één hand ondersteunt hij zichzelf. Met de andere knijpt hij zachtjes in mijn BH en streelt over mijn wang. Even legt hij zijn vinger op mijn lippen en zuig ik erop. Ik begin steeds harder te kreunen, wat Danny aanspoort om steeds sneller heen en weer te bewegen in mijn dampende kutje.

Betrapt

We hijgen en kreunen steeds harder. Het is zo ontzettend lekker dat we alles om ons heen vergeten. Ik doe mijn ogen even open om te spieken. Geniet hij net zo hard als ik? Maar dan ineens zwaait de deur open. Thomas is thuis. Hij was op het gekreun afgekomen. Als aan de grond genageld blijft hij staan. Met grote ogen kijk ik hem aan. Danny heeft niets door en blijft maar doorgaan. Ik weet niet wat ik moet doen. Het gevoel is heerlijk, maar ik kan Thomas toch niet negeren? Wat gaat hij doen? Me uitschelden? Danny slaan? Wegrennen? Ik kijk weer naar Danny, maar die is helemaal in zijn eigen wereld. Ik schaam me dood! Geen van de rampscenario's die door mijn hoofd gingen, komt voorlopig uit. Tegen mijn verwachting in, doet Thomas alleen een stap verder de kamer in en blijft kijken hoe Danny geniet van mijn lichaam.

Of het nu komt doordat Thomas dichterbij staat, of doordat ik gestopt ben met de ritmische bewegingen, weet ik niet, maar Danny lijkt door te hebben dat er iets gebeurd is in de kamer. Hij opent zijn ogen en volgt mijn blik. Lijkbleek staart hij naar Thomas. "Sorry, man, ik..." stamelt Danny, maar weet verder niets te zeggen. "Maar, waarom?" vraagt Thomas. Danny en ik kijken elkaar aan, maar hebben geen antwoord. "Hoe lang al?" vraagt Thomas.

Ons geheimpje

Ik weet me geen raad met de situatie. Wat moet ik doen? Mijn poesje is nog steeds oververhit, waardoor ik nauwelijks kan nadenken. Wat gaat Thomas straks doen? Alles rondbazuinen? Ik zou aan de schandpaal genageld worden als mensen dit wisten. Ik ben in totale paniek. De enige uitweg die ik zie, is ervoor zorgen dat het ook zijn geheim wordt. "Trek je broek uit," zeg ik tegen mijn zoon. De jongens kijken elkaar radeloos aan. Inmiddels ben ik zo geil, dat ik best zin heb in een extra pik. Als Thomas meedoet, kan hij er ook met niemand meer over praten. Geil kijk ik hem aan. "Kom hier met je lekkere pik en ik zal je pijpen zoals je nog nooit hebt meegemaakt." Thomas slikt en weet zich geen houding te geven. Ik bijt zachtjes op mijn onderlip als Danny besluit om door te gaan met waar hij mee bezig was. Zijn pik is inmiddels een stuk slapper geworden, maar stijf genoeg. Ik zie Thomas worstelen met zijn geweten. "Kom nou liefje, ik wil je," smeek ik hem nog één keer.

Langzaam komt Thomas richting het bed lopen en gaat op zijn knieën naast mijn hoofd zitten. Voorzichtig ritst hij zijn broek open en duwt hem iets omlaag. Snel wip ik zijn keiharde piemel uit zijn boxer en beweeg mijn hoofd zo ver mogelijk zijn kant op. Danny staat aan de zijkant van het bed hard in mijn poesje te stoten. De pik van Thomas glijdt in mijn mond en ik begin te zuigen. Steeds harder en wilder. Ik voel me net een porno actrice. De gedachte dat er dan een camera bovenop zou staan, maakt me nog geiler en ik kreun het uit zoals in de filmpjes.

Helaas hou ik het standje niet lang vol. Pijpen onder een hoek is lastiger dan ik had verwacht. Thomas' pik laat ik uit mijn mond vallen en ik trek Danny op het bed. Ik duw hem op zijn rug en kruip boven op hem. Als Thomas nou voor me komt zitten, kan ik hem veel makkelijker pijpen. Twijfelt Thomas nu? Hij kijkt naar me, terwijl Danny zijn pik alweer diep in me stoot. Ik zet mijn handen op zijn borst en beweeg mijn kutje op en neer.

De handen van Danny trekken mijn billen uit elkaar en ik sluit mijn ogen. Het is zo lekker, ik wil alleen maar klaarkomen. Dan voel ik ineens een vinger in mijn kontje verdwijnen. Geen idee van wie. Even schrik ik en spannen al mijn spieren samen, maar al snel ontspan ik weer. Na de scheiding, vijf jaar geleden, had ik redelijk wat speeltjes verzameld. Hoewel mijn anus verboden terrein was voor mijn ex, was ik er na de scheiding steeds meer mee gaan experimenteren. Ik had ontdekt dat het stiekem best lekker was en had regelmatig een buttplug in als ik mezelf verwende met een dildo of vibrator. Een vingertje zoals nu, is dus geen enkel probleem. Hoewel het wel anders voelt om er zelf geen controle over te hebben.

"Oh ja, neuk me," kreun ik hitsig. Thomas interpreteerde dat blijkbaar heel anders dan ik bedoelde. Vanuit het niets voel ik een gladde eikel tegen mijn billen duwen. Even zet ik me schrap, maar weet dan dat het beter is om zoveel mogelijk te ontspannen. Thomas grijpt mijn heupen en duwt zijn pik mijn darmen in. Ik slaak een harde kreet en knijp mijn ogen dicht. Ik raak al het gevoel in mijn lichaam kwijt, volledig in extase. Het lijkt wel alsof ik tussen de twee pubers in zweef. Volkomen uit de maat, dringen de piemels mijn lichaam binnen. Mijn ademhaling stopt volledig en kreunend kom ik klaar. "Spuit me vol," is het laatste dat ik uit kan brengen. En dat doen de mannen goed. Bijna tegelijk worden mijn beide gaatjes volgespoten met het witte vocht waar ik zo naar verlang.

Terug naar de realiteit

Uitgeput laten we ons op het bed vallen. Jammer dat het voorbij is, dit zou ik nog wel een keer over willen doen. "Niemand mag dit weten," zegt Thomas ineens. Danny en ik kijken elkaar aan. Alsof we van plan waren dit aan de grote klok te hangen? "Lijkt me logisch," bevestig ik voor de zekerheid. Als we allemaal weer opgefrist zijn, nodig ik Danny uit voor het eten en daarna gaat hij naar huis. Thomas en ik zakken neer op de bank en kijken naar een smakeloos programma op TV. Geregeld kijken we naar elkaar, maar reppen met geen woord over wat er gebeurd is. Als het programma afgelopen is, besluit ik dat het tijd is om naar bed te gaan. Ik bijt op de binnenkant van mijn wang en kijk naar Thomas. "Ik ga naar bed. Ga je mee?" vraag ik hem, terwijl mijn maag ineenkrimpt. Thomas ogen worden groot en zijn mondhoeken gaan omhoog. Zonder iets te zeggen loopt hij mee naar mijn slaapkamer.