De keuken van Charlotte

De vriend van mijn zoon

Mijn zoons beste vriend is blijven slapen na het stappen. De volgende ochtend is mijn zoon vertrokken en mag ik voor hem zorgen. Voor het eerst besef ik me dat ik op jong val.

De ochtendstond heeft goud in de mond

Het is nog best vroeg voor de zondag, als ik mijn zoon Thomas naar beneden hoor komen. Hij loopt de woonkamer in en mompelt me gedag. "Zo, laat geworden?" Het is een retorische vraag, want ik was 's nachts wakker geworden toen Thomas en Danny thuisgekomen waren. "Ik moet werken, dus ik ga snel," zegt Thomas. "Danny ligt nog te slapen, die zal straks wel komen." Danny bleef wel vaker slapen, maar het voelt een beetje gek om zo alleen met hem achter te blijven. Ik doe alsof er niets aan de hand is en zeg dat ik goed voor hem zal zorgen.

Thomas gooit de deur dicht en vertrekt. Ik blijf alleen achter in de keuken. Vijf jaar geleden ben ik gescheiden en sindsdien heeft mijn leven eigenlijk stil gestaan. Terwijl de rest van de wereld duidelijk wel is doorgegaan. Ik kan me nog goed herinneren dat ik Thomas een kus gaf voor het slapen gaan. Daar hoef ik nu niet meer mee aan te komen, denk ik met een glimlach. Danny is al sinds de basisschool Thomas' beste vriend en een echte hunk. Goed gespierd, glad huidje, mooie ogen, knap koppie. Ik had regelmatig over hem gedroomd en er schieten allerlei gedachtes door mijn hoofd. Hoe zou het zijn om met zo'n mooie jongen het bed te delen? Ik voel kriebels in mijn buik. Waarschijnlijk ligt Danny nog wel even te slapen, dus heb ik de tijd om even te ontspannen.

Ik trek mijn donkerblauwe stringetje onder mijn vrolijke jurkje vandaan en voel aan mijn poesje. Mijn schaamlippen beginnen te tintelen en zetten zich op. Zonder aarzelen duw ik mijn middelvinger diep naar binnen en begin zachtjes te vingeren. Dat is lang geleden. En wat voelt het fijn en vertrouwd. Ik word steeds geiler en begin harder te vingeren. Plots hoor ik voetstappen op de trap en stop abrupt. De kamerdeur zwaait open en razendsnel gooi ik mijn string van het aanrecht in de keukenla. Danny stapt naar binnen en heeft alleen een boxer aan. Wauw, zijn lichaam is gewoon perfect. Ik word nog geiler en voel een druppeltje vocht langs mijn been naar beneden glijden.

Ik zonder en hij alleen met onderbroek

"Oh sorry, ik wist niet dat je thuis was," zegt Danny blozend. "Ik heb je wel vaker in je onderbroek gezien hoor," lach ik zenuwachtig. Op de basisschool was Danny regelmatig blijven logeren, maar nu ziet hij er toch wel wat indrukwekkender uit. Een beetje ongemakkelijk loopt Danny naar de keuken. "Zal ik een ontbijtje voor je maken?" vraag ik hem poeslief. Ik moet voorkomen dat hij zelf de keukenlaatjes opentrekt, want mijn slipje ligt bovenop in de bestekla. "Nou graag," antwoord hij gelukkig. Ik zet een koekenpan op het vuur en ontdooi een boterham. Een uitsmijtertje gaat er altijd wel in na het stappen.

Wanneer ik met mijn rug naar hem toe sta, kan ik de verleiding niet weerstaan om stiekem het bovenste knopje van mijn jurkje los te maken. Het feit dat ik nog steeds geen slipje aan heb, windt me steeds meer op en het lijkt me zo spannend om zo'n jonge gast te verleiden. In eerste instantie laat Danny niets merken als ik me omdraai. Ik moet nog iets beter m'n best doen om een reactie uit te lokken bij hem. Als de uitsmijter klaar is, buig ik over het kookeiland om zijn bord neer te zetten. Ik zie zijn ogen heen en weer schieten en hij bloost een beetje. Ik blijf netjes aan mijn kant van het kookeiland staan, maar blijft een beetje voorovergebogen hangen en vraag hoe het gisteravond geweest was.

Terwijl hij vertelt over een klein opstootje in een kroeg waar ze geweest waren, zie ik dat hij zijn ogen niet van mijn decolleté af kan houden. Ik kijk nu ook naar mijn borsten en doe alsof ik ervan schrik. "Sorry, ik keek niet," zegt Danny veel te snel. Ik lach naar hem. "Vind je ze niet mooi dan?" vraag ik verontwaardigd. Danny wordt nog roder en weet niet goed wat hij moet zeggen. Ik loop naar zijn kant van het eiland en ga op de kruk naast hem zitten. Kort laat ik mijn ogen op zijn boxer vallen en zie dat mijn charmes indruk gemaakt hebben. "Ik... ik ga even douchen," hakkelt Danny en hij loopt vlug naar boven. De laatste twee stukjes brood laat hij achter op het bord.

Ik moet een beetje lachen in mezelf. Wat heb ik gedaan? Hopelijk zou hij dit niet aan Thomas vertellen. Snel loop ik terug de keuken in en doe mijn stringetje weer aan. Gelukkig had hij daar niets van gemerkt.

Danny onder de douche

Danny blijft best lang weg en ik besluit om boven te gaan kijken. Daar hoor ik hoe douchewater tegen de grond kletteren. Ik ben jaloers op de waterdruppels die hem ongegeneerd mogen betasten. Aan het witte vakje op het slot van de badkamerdeur, zie ik dat deze open is. Mijn maag trekt samen. Zou hij de deur expres niet op slot gedaan hebben? Zou ik stiekem om de hoek kijken? Wat als hij me betrapt? Op het badkamermeubel staat nog een haarlak. Een prima excuus om naar binnen te gaan maak ik mezelf wijs, ook al zit mijn haar prima en liggen er nog genoeg bussen in de voorraadkast. Zachtjes doe ik de deurklink naar beneden. Mijn hart bonst in mijn keel. Stoom komt naar buiten zodra ik de deur op een kiertje zet. Aarzelend leg ik mijn wang tegen de muur zodat ik met één oog naar binnen kan gluren. Daar staat hij dan, helemaal naakt.

Zijn goddelijke lichaam schittert door de vele waterdruppels. Ik had hem natuurlijk al in zijn boxer gezien, maar nu zie ik ook zijn strakke blote billen. Mijn poesje begint weer nat te worden en ik doe mijn hand onder mijn jurkje. Bij het aanraken van mijn slipje worden mijn schaamlippen dikker. Ik streel mezelf langzaam en voel mijn slipje vochtig worden. Danny draait zich ineens om en ik schrik van zijn enorme pik. Hij is me duidelijk nog niet vergeten. Hij kan elk moment zijn ogen opendoen en me betrappen.

Zonder er verder bij na te denken gooi ik de deur open en stap naar binnen. "Sorry, ik moet even mijn haarlak pakken," lieg ik en loop door naar de wasbak. Danny schrikt en houdt zijn handen voor zijn geslacht. Alsof dat hielp. "Zit daar het antwoord achter op de vraag of je m'n borsten mooi vindt?" vraag ik hem plagend. Danny moet nu ook wel lachen om de situatie en ontspant. Hij laat z'n handen zakken en ik aanschouw zijn geile pik. "Je hebt hem nu toch al gezien." Er valt een ongemakkelijke stilte en Danny gaat door met douchen. "Zal ik er even bij komen?" sprak ik mijn gedachte hardop uit. Het was al over m'n lippen voordat ik er erg in had. Half slaperig antwoord Danny: "Tuurlijk." Ik weet niet goed of hij het echt meent en of hij beseft wat hij heeft gezegd. "Kun je dan wel van me afblijven?" vraag ik om te controleren of hij het echt goed vindt. "Oh, uh, ja, dat denk ik wel," antwoord hij, beseffend wat hij zojuist toegezegd heeft.

Aangezien hij niet terugkomt op zijn eerdere antwoord, besluit ik de gok te wagen. Hij heeft zo'n goed lichaam en ik ben zo geil, dat ik niet echt een keuze heb. Zonder naar hem te kijken, kleed ik me uit. Ik weet zeker dat hij elke seconde gevolgd heeft. Het warme water spettert tegen mijn borsten en sijpelt naar beneden. Danny doet een stapje opzij zodat ik ook onder de grote regendouche kan staan. Ik pak mijn haar vast en maak een staartje. Mijn lichaam strek ik zo ver mogelijk. Het douchewater spettert in mijn ogen, dus ik hou mijn ogen dicht. Dan voel ik een hand op mijn heup. Een glimlach verschijnt op mijn gezicht. Zou mijn droom uitkomen?

Mijn fantasie wordt waarheid

Danny heeft mijn glimlach gezien en legt nu ook zijn andere hand op mijn heup en trekt me naar zich toe. "Ja, ik vind ze mooi," antwoord hij op de vraag die ik eerder gesteld had toen hij naar mijn borsten keek. Met mijn ogen dicht zoek ik zijn mond en zoen hem. Terwijl zijn tong mijn mond inglijdt, gaan zijn handen omhoog. Hij pakt mijn borsten vast en begint ze te masseren. Mijn tepels worden hard en hij speelt er mee, zoals jongens dat doen. Ik kan mezelf niet meer beheersen en laat mijn hand zakken. Zachtjes pak ik zijn stijve penis vast en trek de voorhuid iets naar beneden. Danny kreunt zachtjes en ik begin hem af te trekken.

Zijn enorme pik is bijna te groot om vast te houden en ik verlang steeds meer naar hem. Ik laat me op mijn knieën zakken en zuig op zijn ballen. "Oh ja, ga door," kreunt Danny. Gelukkig, want ik ben absoluut niet van plan om te stoppen. Danny draait de douche van ons af, zodat het water niet in mijn gezicht spettert. Als ik mijn ogen voorzichtig open, kijkt hij me smekend aan. Ik steek mijn tong uit en lik zijn pik van onder tot boven. Met mijn geilste blik blijf ik hem aanstaren en zijn knieën trillen een beetje. Ik draai een paar rondjes met mijn tong over zijn harde eikel en laat zijn pik dan een stukje in mijn mond verdwijnen.

Danny moet zichzelf vasthouden als ik hem begin te pijpen. Elke keer laat ik hem iets dieper in mijn mond verdwijnen. Het is zo lang geleden dat ik dit gedaan had, maar ik was er wel altijd goed in. Het lukt me net niet om zijn hele pik in mijn mond te laten verdwijnen. Hij pakt mijn hoofd vast en helpt me. Met een flinke duw, drukt hij zijn eikel diep in mijn keel. Traantjes springen in mijn ogen, maar wat voel ik me geil. Ik moet bijna kokhalzen en een hoop slijm komt mee als ik zijn pik uit mijn mond haal. We herhalen dit nog een paar keer tot ik zijn voorvocht proef.

Snel sta ik op en zoen hem. Ik draai me om en zet mijn handen tegen de douchewand terwijl ik mijn benen iets spreid. Danny weet heel goed wat de bedoeling is en legt zijn hand op mijn poesje. Zachtjes vingert hij me om mijn gaatje een beetje op te rekken. Dan voel ik de enorme pik langs mijn schaamlippen naar binnen glijden. Ik kreun van genot en Danny begint heen en weer te bewegen. Mijn heupen bewegen zachtjes mee. Hij gaat steeds dieper tot mijn billen tegen zijn dijen kletsen. Het getik tegen mijn billen, maakt me nog geiler. "Harder," roep ik. En Danny gehoorzaamt. Ik vinger mezelf als extra stimulans, hoewel dat niet echt nodig is. Danny laat zijn handen af en toe over mijn billen glijden en tikt stiekem mijn andere gaatje aan. Iedere keer als hij dat doet, spannen mijn spieren samen en voel ik zijn pik nog beter.

Dit had ik niet verwacht van een achttienjarige puber. Zijn pik was groter dan ik me kan herinneren van mijn ex. Het voelt heerlijk en ik ben bijna op mijn hoogtepunt. Danny verhoogt het tempo en begint luid te kreunen. Ik voel hoe hij zijn zaad in mijn kutje spuit, maar hij stopt niet. Met hetzelfde tempo blijft hij doorrammen als hij merkt dat ik ook steeds harder begin te kreunen. Hij streelt nog één keer mijn anus en ik slaak een harde kreet terwijl ik klaarkom. We zoenen nog een tijdje onder de douche en hij streelt mijn lichaam. Het was duidelijk dat hij nog lang geen genoeg van me had, maar ik vond het welletjes voor vandaag. We kleden ons aan en dan gaat hij naar huis.